Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 3 719
  • 160
  •   2
Отговори
# 60
Аз кръщене не съм правила, но рождените дни засега са с 1 обща торта. Децата имат еднакъв интерес към герои от филмчета, с които украсяват тортата, а и не искам да разхищавам храна. Та ги питам дали искат 2 малки торти или 1 голяма и каквото те кажат. Прощъпулникът също беше с обща питка.

# 61
А за погачата пак ли е с две питки?
Мисля си и двете дечица ли са едновременно гушнати или едно по едно ?
До този момент не съм била на описване на близнаци 😊
Моето усещане е, че трябват две питки и две торти. Това са двама отделни човека, две различни личности и индивидуалността им е от значение. Поне за моите деца така смятам да бъде.
Ако някой усеща, че може да е с една питка и една торта, аз не мисля, че има правилно или грешно.

# 62
Аз всичко правя по 2, все пак са две различни деца. Но аз много държа да си имат индивидуалност. И всъщност, моите ако не си приличаха не можеш да разбереш, че са братя, камоли близнаци 😂

# 63
А за погачата пак ли е с две питки?
Мисля си и двете дечица ли са едновременно гушнати или едно по едно ?
До този момент не съм била на описване на близнаци 😊
Моето усещане е, че трябват две питки и две торти. Това са двама отделни човека, две различни личности и индивидуалността им е от значение. Поне за моите деца така смятам да бъде.
Ако някой усеща, че може да е с една питка и една торта, аз не мисля, че има правилно или грешно.
С две питки. Както Диди и аз държа на индивидуалността. Смятам, че ако бяха родени в различни времеви диапазони всичко това щяха да го имат, защо да ги лишавам. Но пак казвам, това е моето усещане, няма правилно и грешно.
Аз погача, тип парти не съм правила, имахме църква, молитви и т.н, всичко свързано с вярата, но сладки и гости - не, така се наложи, защото се оказахме с ковид и 4-мата с две бебета на 40 дни.

# 64
  • Пловдив
Аз имах две питки за погачата. Държах първо по-голямата, после по-малката ( с 1 минута 😂 ).

# 65
Кога започнаха да се заигрват вашите бебета едно с друго? Аз тези дни на 7,5 месеца отчитам, че има такива моменти. Осъзнавам, че вече има моменти, в които не ме забелязват, а нормално и двамата ме търсят с поглед и пвриодично са в очакване ту да гивзема, ту да правим нещо заедно. Обаче напоследък има и от другите моменти. 😊 Като цяло са си много интересни един на друг, а снощи докопаха една голяма хартиена шумоляща торба и чак се смяха, докато я подхвърляха насам натам. Мислех, че баща им ги забавлява, но не.

По въпроса с кръщенето, обмисляме го, но нямаме кандидат кръстници. Все жени искат, а държим да са мъже. Трябва ли да са различни хора? Моите момчета определено са си открояващи се индивидуалности. Имат и сходства, защото са весели и с лек характер, но за останалото са различни. Даже успявам да им поддържм различен гардероб и знам коя дреха на кого е. Само баща им им облича каквото докопа и още им разменя местата в количката. 😂

# 66
Мама2288, все едно аз съм го писала за гардероба и таткото Joy същата работа, не го касае коя дреха на кого е, а аз много държа.
За заиграването - има някакви моменти, в които мога да кажа, че играят заедно, но още по - скоро не. Единия много мрази брат му да го пипа и веднага надава вой. И моите са на 7.5 месеца.

# 67
Ние си имаме една кръстница на двете деца. Тортата за кръщенето беше една, за рожденните им дни също е обща. Специално за тортата ми се струва разхищение една детска торта е от порядъка на 100 лв, после стои една седмица в хладилника.. Предпочитам със "спестените" пари да им се купи нещо.
С дрехите ми стана много лесно от както започнаха да носят различни размери. Всяка си знае нейния номер и си ги познават. Така и по-лесно пазарувам, защото не винаги има два еднакви номера от това, което съм харесала.

# 68
Моите засега недоволстват само ако другия прави нещо некомфортно, примерно натиска с ръка по лицето, очите, без да иска, разбира се или единия прескача другия. Направо си минава отгоре му. Но пак по-скоро се забавляват. Една сутрин будния пипаше спящия по ухото. За таткото ни и дрехите  му е простено, но като им размени местата в количката не се кефя. Те децата си знаят мястото пък той - не. Само в колата нямат постоянно място. До мен слагам по-киселия за момента.

# 69
Ползвам уреда на томи топи, който първо пуска гореща вода, за да се разтвори млякото, после допълва с хладка, за да постигне температурата за хранене. Имам и портативна кана с градуси, която ползвам за път и определено има разлика. Според мен само хора, които нямат уред могат да твърдят, че е безмислен. Спестява ценни минути и не се налага изобщо влагане не мисъл по време на приготвянето. За нощно хранене е особено удобен.

# 70
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темичката ви!
Имам въпрос: каква беше стойността на ЧХГ с близнаци?
Ще се радвам ако ми отговорите. Наскоро разбрах, че съм бременна и се вълнувам да разбера дали е едно или две.

# 71
Някъде 222 на 7-8 ден.

М/у другото не ми се получи да разгадая пола им по ЧхГ-то, ако ще 'минавате' през това, направо да ви го спестя 😀

# 72
Моят на 16-ти ден около 3332 ЧХГ

# 73
333 на 7-8 ден. Бях сигурна, че са двечки😊

# 74
  • Пловдив
55 4-ри дни преди цикъл. Хич и не обърнах внимание 😂

Общи условия

Активация на акаунт