Магазини Sinsay - тема 11

• 47 473
  • 748
  •   3
Отговори
# 300
Не вярвам това да е масовата практика. А и в такъв случай (на явно носени и използвани неща) не виждам проблем да откажат връщането.

# 301
Взех си бански от Синсей за пръв път. Ня намаление беше. Досега само дънки съм купувала и дрехи за децата. Засега много ми харесва, и кройка и цвят, дано като го поднося, не ме разочарова.

# 302
В момента в приложението нито точките мога да си видя или обменя,  нито да прочета отзиви на потребители за който и да е продукт, дано е нещо временно.

# 303
Здравейте, в приложението могат ли да се ползват едновременно точки и някакъв код?

# 304
Здравейте, в приложението могат ли да се ползват едновременно точки и някакъв код?

Не. Cry

# 305

Не. Cry
Жалко, благодаря!

# 306
Търся код за отстъпка в Sinsay.
Срещнах някъде, че има 25 процента отстъпка за първа поръчка, но не зная как се активира.

# 307
Като изтеглиш приложението и се логнеш, от менюто най-долу, най-вдясно избираш профил и ще видиш купоните. Първият виден е този за 25 % отстъпка. Активираш и като поръчваш, трябва да го избереш от списъка.

# 308
Благодаря много!

Като изтеглиш приложението и се логнеш, от менюто най-долу, най-вдясно избираш профил и ще видиш купоните. Първият виден е този за 25 % отстъпка. Активираш и като поръчваш, трябва да го избереш от списъка.

# 309
  • Пеликания
На някой позволява ли му изобщо да се поръчва до магазин? Преди 3 дни поръчах и можеше. Днес не ми дава такива опция, а само с куриер.

# 310
На някой позволява ли му изобщо да се поръчва до магазин? Преди 3 дни поръчах и можеше. Днес не ми дава такива опция, а само с куриер.
Ако имате само 1 магазин в града е възможно да е претоварен и затова временно спират доставки до него. При нас са два магазина и се случва единият да спре да приема поръчки.

# 311
  • Пеликания
Не, изобщо не ми дава такава опция.

# 312
При мен дава възможност и за двата магазина в момента. Явно вашият е претоварен и не приема доставки до там, затова не го дава като опция в момента.

# 313
То първо трябва да избереш начин на доставка до магазин и тогава вече се избира до кой магазин. Та не виждам логика да не й дава, заради претоварен магазин, предвид че не го е избрала още. Marie, според мен им пиши на мейла, за да питаш каква е причината. Може да е някакъв бъг при теб.

# 314
Според мен им се бъгна приложението като цяло при последния ъпдейт. Точно вчера гледах, че рекламират, че срещу 150 точки можеш да си купиш талон за безплатна доставка. Даже имаше илюстрация на талона. Опцията продължава да липсва в приложението 😁

Общи условия

Активация на акаунт