Магазини Sinsay - тема 11

• 47 482
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Пеликания
Той талона ми изтече снощи. Ама пак ще им пиша. На 21.05 поръчах и ми даваше опция до магазин, а сега само с куриер. Дори и до офис няма опция Joy Уж ъпдейт, а пък то ...

# 316
То първо трябва да избереш начин на доставка до магазин и тогава вече се избира до кой магазин. Та не виждам логика да не й дава, заради претоварен магазин, предвид че не го е избрала още. Marie, според мен им пиши на мейла, за да питаш каква е причината. Може да е някакъв бъг при теб.
Ако магазинът е само един в града вероятно изключва автоматично възможността.

# 317
И нашият е само един (претоварен и с невъзможност да приема онлайн поръчки ), но ми даде карта и списък да си избера друг град и филиал.

# 318
Моята логика е, както го описва dani-ela-80. Днес може да си в Пловдив, утре в София, а другата седмица във Варна, така че може да искаш да поръчаш до различен магазин от обичайния ти, та не би трябвало да ти изключват опцията доставка до магазин, заради това. За мен е бъг и се надявам дамата, ако е писала на съпорта, да каже какво са й отговорили.

А за купона за безплатната доставка, мисля си че го махнаха, защото с него ти отпадаше и таксата за наложен платеж, та не им е много изгоден. Аз реално само за това го ползвах. При нас единия магазин и Спиди са на едно място, та ако исках само безплатна доставка, поръчвах до магазин. Ако не ми се плаща предварително, активирах талон и поръчвах до Спиди.

# 319
  • Пеликания
Писах им, но още нямам отговор. Не знам при тях почивни дни има ли. Но странното е, че и опцията до офис също го няма. Дори деинсталирах приложението и пак същото. Дори от компютър пробвах. Да не налагат някаква забрана Joy

# 320
На мен се случи нещо странно, оказа се, че нз как се е активиран талон за 600 точки и ми показва, че след няколко часа ще изтече. Ок, реших да го използвам все пак, нацъках една поръчка за 55 лв и платих онлайн. В последствие видях, че не е била с безплатна доставка,  а са ми начислили 7 лв доставка. Не трябваше ли над 55 лв като ми е да е безплатна доставката, или след намаляването от талона с 25 лв, не е хванала БД и да не съм забелязала преди да платя.

# 321
Не е хванала, 55 лв. след намалението трябва да е сумата.

# 322
Да, заради талона, и ако е имало нщо друго намалено, не го брои към сумата, също. Отгоре в кошницата има брояч каква сума остава, докато се достигпе нужното за безплатна доставка, но като с смени в последната секунда, нищо чудно, че не сте забелязали.

# 323
Здравейте!
Има ли валиден инфлуенсърски код?

Благодаря!

# 324
# 325
Здравейте. Купоните могат ли да се преотстъпват? Размених точки за 5 лв, но няма да ги ползвам и искам да ги дам на друг.

# 326
  • Пазарджик
Здравейте. Купоните могат ли да се преотстъпват? Размених точки за 5 лв, но няма да ги ползвам и искам да ги дам на друг.
Не могат да преотстъпват ,свързани с профил.

# 327
  • София

Здравейте,
Аз съм преотстъпвала купон, но става само за пазаруване на място в магазин. Онлайн няма как.

# 328
  • In The Middle Of Nowhere
Gg_, а как става преотстъпването?

Castiella, ако e свободен купона бих го взела?

# 329
  • София
Gg_, а как става преотстъпването?

Castiella, ако e свободен купона бих го взела?

Както с купоните на Лидл - изпраща се снимка на картата и се активира купона, но както казах става само при пазаруване на място.

Общи условия

Активация на акаунт