Магазини Sinsay - тема 11

• 30 367
  • 504
  •   1
Отговори
# 465
Една седмица стои пратката в магазина. Когато не изпълнят нещо, поръчано с точки, възстановяват купона, поне досега така беше. Но трябва да е по тяхна вина, не да е върната стока от клиента.

Това ми е текущата поръчка, пусната на 02.07, ще видим дали ще пристигне другата седмица. Но е само три артикула.

# 466
  • Пазарджик
Ня мен ме възстановиха точките  от поръчка направена покрай пожара. Една част ще я изпълнят,друга за съжаление е с изчерпана наличност.

# 467
  • 🌊
Разгеле и аз идвам с положителни новини. Поръчката от 28 юни я хвана пожара, днес най-сетне е преминала в процес на обработка.
Всички неща ми ги дава изчерпани, но имам надежда, защото са и първите неща, които изобщо съм купила за бебето

# 468
Моята е предадена за опаковане от 10 дена, а преди това доста време беше в процес на събиране (два панталона). И сега не мърда изобщо.

# 469
А знаете ли дали само Синсей е засегнат, или и другите клонове на ЛПП?

# 470
На моята статусът се промени на Готов за изпращане.

За другите подразделения не знам със сигурност. На сайта на House няма съобщение за проблем. Исках да пусна една поръчка, но нещо са си променили условията и ми е най-изгодно да я взема от магазин. Магазин в моя район обаче вече няма.

# 471
Моята пратка я чакам да пристигне в България тези дни. Поръчах на 30-ти и учудващо са я изпратили в четвъртък.

# 472
Аз също направих нови две поръчки и уж пътуват към мен. Огромна част от предишния ми избор пише, че е изчерпан и явно са заминали в пожара за съжаление.....

# 473
  • Sofia
На мен ми направиха рефйнд за половината поръчка и честно казано бяха по-важните за мен неща. Ядосах се, сега трябва да търся алтернативи преди почивката в последния момент.

# 474
И аз съм с анулирана поръчка туко що.
Поръчана на 20 юни.
Нямало наличност.
Ами логично като съм я пуснала на 20ти, а те са я обработили чак днес.
Аман.
И пожара не е оправдание. Той беше сега тези дни, не когато съм поръчвала..
Иначе една седмица седя на готов за изпращане. Интересно хем готова, хем няма наличност.

# 475
  • 🌊
Току-що получих връщане на парите за бебешките неща и роклята, която исках. Полата, която метнах колкото за безплатна доставка пък идва😂
Добре, че бебето е на ниво нероден Петко и няма да седи голо, но ме е яд за блузата с Падингтън.

# 476
  • Пеликания
Много се изнервих. От 9  продукта ми изпращат един, който даже ми беше най ненужния. Ама няма да ами върнат точките с които съм пазарувала нали. Поне това да направят, ама ще ги търся за това.

# 477
И аз съм поръчала с ваучер от точки.
Сега да чакам да го възстановят ли?

# 478
  • Пазарджик
И аз съм поръчала с ваучер от точки.
Сега да чакам да го възстановят ли?
Моите ги възстановиха под формата на купон валиден 14дни .

# 479
Винаги възстановяват купона, когато е по тяхна вина. При мен се е случвало поне два пъти.

Моята поръчка от 02.07 утре трябва да пристигне в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт