Търся електронна книга - 51

• 54 925
  • 526
  •   6
Отговори
# 495
  • Плевен / София
Здравейте,ще съм Ви благодарна ако ми кажете какво е заглавието на тази книга.
Жанра е мрачен романс
Той е руснак и затваря момичето във някаква изолирана къща в Русия.
Имаше една сцена в която тя излиза навън и попада на мечка,която се опитва да я нападне,но той я спасява.Не съм добра в обясненията,но се надявам поне малко да сте ме разбрали😂,благодаря предварително
Книгата е фен превод. Трета книга от поредица “ Кралици и чудовища” и се казва “Диви сърца” на Дж. Т. Гайсингър.

# 496
Жанра е мрачен романс
Имаше една сцена в която тя излиза навън и попада на мечка,която се опитва да я нападне,но той я спасява.Не съм добра в обясненията,но се надявам поне малко да сте ме разбрали😂,благодаря предварително
Книгата е фен превод. Трета книга от поредица “ Кралици и чудовища” и се казва “Диви сърца” на Дж. Т. Гайсингър.
Олее,благодаря много Simple Smile

# 497
Здравейте, търся книги на Давид Зафир, освен "Исус е влюбен в мен".

# 498
Жанра е мрачен романс
Олее,благодаря много Simple Smile
Може ли някой да изпрати активен линк за трилогията?Намерих един,но той вече не я активен. Благодаря предварително!🫶🏻

# 499
  • Варна/Благоевград
.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 13:28 от sisonka_

# 500
Търся "Зад затворени врати" на Шанън Макена.
Скрит текст:
Благодаря Ви предварително!

# 501
  • Чукарландия
Търся книги на Марио Варгас Льоса. Освен "Празникът на козела" , която я има в Читанка. 🤗

# 502
Търся книги на Марио Варгас Льоса. Освен "Празникът на козела" , която я има в Читанка. 🤗
На Rulit и Анчето има  Цивилизация на зрелището като pdf

# 503
Може ли на мен да ми изпратите? Благодаря! Nurkadjelilova@abv.bg                            
Може ли някой да изпрати активен линк за трилогията  “ Кралици и чудовища”  на Дж. Т. Гайсингър?Намерих един,но той вече не я активен. Благодаря предварително!🫶🏻
[/quote]

Дайте имейл.
[/quote]

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 15:47 от Nuri12

# 504
На Rulit и Анчето има  Цивилизация на зрелището като pdf

Кой е този сайт Анчето😄

# 505
  • Варна
Търся, ако въобще ги има на български, 5 и 6 част от серията за сватбите на Катрин Байби.
Скрит текст:

# 506
Търся, ако въобще ги има на български, 5 и 6 част от серията за сватбите на Катрин Байби.
Имам  05. Сватба до вторник - Катрин Байби
Кой е този сайт Анчето😄
Anna’s Archive

# 507
Катрин Байби - шестата книга от булките е Суматоха в рая
https://www.rulit.me/author/bajbi-katrin/sumatoha-v-raya-download-780781.html

# 508
Може ли на мен да ми изпратите? Благодаря! Nurkadjelilova@abv.bg                            
Може ли някой да изпрати активен линк за трилогията  “ Кралици и чудовища”  на Дж. Т. Гайсингър?Намерих един,но той вече не я активен. Благодаря предварително!🫶🏻

Дайте имейл.
 Може ли и на мен?
k.nikolova1988@gmail.com

# 509
Скрит текст:

Катрин Байби - вече  и седма книга от булките в рулит.

Оценена до четвъртък - https://www.rulit.me/books/ocenena-do-chetvrtk-download-944605.html

Общи условия

Активация на акаунт