За тези, които четат любовни романи № 48

• 19 308
  • 183
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
Луси Скор с нова книга, обаче никъде по сайта не видях анотация за какво е.

# 166
  • Враца
Как е новата книга на Ана Хуанг?
на 54% съм и е мнооого добра и неочаквана.

Прочетох The Last Kiss и съм със смесени чувства, даже още не съм я оценила. Историята беше много емоционална, героите бяха интересни, но не можах да я усетя нещо. Но си заслужава да се прочете.

Знам, че темата не е за търсене на книги, но в другата търсят на български:
Скрит текст:
В моите "снабдители" на книги не я намирам, търся ето тази - https://www.goodreads.com/book/show/219999293-the-last-time

# 167
  • София
Луси Скор с нова книга, обаче никъде по сайта не видях анотация за какво е.
И аз не намерих анотация. Хвърлих око в goodreads.

Скрит текст:
Тhe bride is a doll. The groom is the perfect gentleman. But the rest of the wedding party? They're the stuff of nightmares. Rich? Check. Vapid? Double Check. Entitled? Not enough checks in the world. And the Best Man? More like the Worst Man.

But Maid of Honor Franchesca takes her duties seriously. Kidnapped groom? She's got this. Rude attendees? You just watch her handle them. So a Best Man with a big attitude and an even bigger...checkbook? Yeah, there's no way she's going to let that pretentious, judgmental jackhole ruin her best friend's wedding. No matter how sexy he is. (Well, that's the plan anyway...)

Aiden Kilbourn doesn't do long-term relationships. He's busy ruling the business world, and has yet to find a woman he can tolerate for longer than a month, two at the outside, anyway. Conquering the unconquerable is basically his bread and butter. And he hasn't met a challenge that he can't win. But Franchesca Baranski? This smart-mouthed girl from Brooklyn may just be his downfall.
https://www.goodreads.com/book/show/209821813-the-worst-best-man

Лиз Томфорд  -"Лятна свалка" ще се чете. И Ел Кенеди "Правилата на Диксън" също.

# 168
  • в сърцето на един мъж...
Мишенце, мерси, изобщо не се сетих да я проверя там. Интересно звучи. И Лиз Томфорд чакам с нетърпение.

# 169
  • София
Някой знае ли, защо Ванеса Гъркова заряза с "С аромат на буря" до историята за Ивайло, и вече 4г няма ни вопъл ни стон от авторката? Дано да е добре.

# 170
  • Варна

Наредено й е да го убие, като прониже сърцето му. Ала не е очаквала, че нейното ще я предаде.

Селина е пожертвала всичко за своята богиня – душата, свободата, очите си. Животът в служба на Арахесените, култ към богинята на съдбата, я превръща от осиротяло дете в обучена убийца, твърдо решена да свали от власт тираничния владетел на Глея.

Ала когато жесток вампир завоевател пристига на техните брегове, Селина се изправя срещу още по-опасен противник. Възложена й е съдбовна мисия: да стане негова прорицателка, да спечели доверието му… и да го убие.

Заповедта е ясна. Завоевателят трябва да умре. Ала докато в Глея се лее кръв, пролята от тираничния й крал, връзката на Селина с Атреъс се задълбочава. Връзка, която може да й коства всичко…

„Погубването на вампира завоевател“ е самостоятелен роман, чието действие се развива в света на поредицата „Короните на Наяксия“.

Изданието съдържа бонус глава.

23.05.2025

# 171
Не бях фен на Девни Пери с тези преводните, но от известно време си чета Jamison Valley поредицата ѝ и буквално вдишах петата книга за два дни. Много приятна поредица. Ще оставя настрана последната и идвам да питам някой чел Too Late на Хувър да даде отзив? Звучи ми интересно, ама дали ... че и с нея не се разбирам особено. Като видя оксиморона трилър и Хувър и ме избива на смях, сещайки се за Верити.

# 172
  • Варна

С тази сделка тя рискува сърцето си...

Крис Карера иска едно-единствено нещо – да се отърве от бъдещата си мащеха. Тя е убедена, че годеницата на баща ѝ преследва само парите му и решава да попречи на сватбата. За плана си наема световно неизвестния актьор Нейт Рейнолдс, като му предлага голяма сума пари, за да съблазни бъдещата булка.

Нейт отчаяно се нуждае от средства, тъй като издържа малката си сестра и баща си и неохотно приема да изиграе ролята. Той има само едно допълнително условие – целувка от Крис, когато и където той пожелае. Крис се съгласява, без да осъзнава, че рискува сърцето си с тази сделка...

Книга трета от поредицата АКО ЛЮБОВТА БЕШЕ…

Планираната дата на издаване е 17 май 2025.

„Всичко, което може да искате от едно романтично фентъзи!“ — Елизе Кова

Тайната на божественото ѝ наследство най-сетне е разкрита. Със силата на магията в кръвта си Фрея може да унищожи хиляди невинни човешки животи. Младата жена би направила и немислимото, за да избегне тази мрачна съдба, затова сключва съюз с най-големия враг на Скаланд и търси подкрепа от пророчицата, предсказала бъдещето ѝ.

Фрея все още не може да приеме предателството на Бьорн, а кръвните клетви, които е дала, изискват от нея да бъде все по-близо до него, докато търсят начин да предотвратят надвисналата война. Магията ѝ я тегли към фронтовата линия на стара вражда, оплитайки я в отношенията между безсъдбовните на Норделанд – деца на боговете, които служат на краля, когото е отгледана да мрази. Същият крал, който, за разлика от Бьорн, сега е готов да се бие на нейна страна. Защото, въпреки желанието, което гори между Бьорн и Фрея, нарастващото му недоверие към избрания от нея път заплашва да ги раздели още повече.

С наближаването на войната богове и смъртни трябва да изберат оръжията си. А най-ожесточената битка е тази, която Фрея води сама със себе си. С магията на две богини, горяща във вените ѝ, тя трябва да вплете нишките на съдбата, за да реши собствения си път. Ще бъде ли щитът, който ще пази народа, или проклятието, което го ще го унищожи?

Книга втора от САГА ЗА БЕЗСЪДБОВНИТЕ

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: 13 МАЙ 2025
Планираната дата на издаване е 17 май 2025.

Книга II от дуологията The Coven of Bones

Предателство. Това е той – измамата, която дебне в нощта. Уилоу най-сетне разбира истината – че е просто кукла на конци в плановете на нечестиво привлекателния ректор Торн. Планове, които той крои от столетия, много преди тя дори да бъде родена.

И все пак, колкото и непростима да е измяната му, Уилоу не може да отрече връзката помежду им, нито да пренебрегне начина, по който той подпалва тялото и душата ѝ. Целта ѝ вече не е отмъщение, а единственият човек, който стои на пътя ѝ и пречи на процъфтяването на Сборището, е именно мъжът, решен на всяка цена да я задържи в леглото си. А останалите членове на Сборището никак не са склонни да загърбят ролята, която младата жена е изиграла в преврата.

Оплетена в предателства и интриги, Уилоу най-после е готова да приеме истинската си мисия – да защити своето Сборище от омразата на съпруга си. Тя и Грей може и да са врагове, но и двамата са готови да се борят за бъдещето на нещо, което тя самата съвсем доскоро е искала да унищожи.

Независимо от цената.

15.05.2025

# 173
  • Варна

Докато гледа с копнеж към блестящите води на Майорка и лятото, което предстои да прекара на острова, двадесет и двегодишната Орая Пери има чувството, че животът ѝ като че ли най-сетне предстои да започне. Да, ще бъде под постоянния поглед на свръхзащитната си майка, но младата жена е решена да се завърне вкъщи с истории, които да пази цял живот. При първия си опит за неподчинение тя се отправя сама към плажа, където среща вбесяващо привлекателен местен, който обаче не може да понася туристите като Рая. Хулиан познава острова и живота там като петте си пръста и това кара момичето да се чувства дори по-неопитно и наивно от обикновено. Но докато неохотно я приема в обкръжението си, тя не може да потисне нарастващото привличане към него.

Малко по малко Хулиан изкарва Рая от черупката ѝ и ѝ помага да изживее приключенията, за които винаги е мечтала. Но тайната, която младата жена пази дълбоко в сърцето си, и евентуалното ѝ завръщане в родината ѝ помрачават времето им заедно. Преди последният изгрев да достигне зенита си, Рая трябва да реши дали е достатъчно смела да последва сърцето си, или ще изживее дните си в самота.

Планираната дата на издаване е 24 май 2025.

Химена Реале е прекарала по-голямата част от живота си в Академията, обучавайки се да стане казадор – защитник на моретата, който преследва и залавя пирати. Но бъдещето ѝ е несигурно заради родителите ѝ – пирати, предатели на империята Луза. Те са екзекутирани, когато Химена и сестра ѝ са били малки, но петното върху фамилното име Реале все още се помни.

Уменията, които тренира ежедневно, сами по себе си няма да спечелят на Химена желаната позиция. Но когато легендарният пират Гаспариля се завръща и пленява кралицата, момичето предлага да поведе експедиция за спасяването ѝ и залавянето на търсения престъпник. Като награда се надява да получи пелерината на казадор. Има обаче една уловка – пелерината е само една, а в екипажа е и Данте де Леон – вбесяващият красив съкурсник на Химена, син на върховната министърка.

Двамата поемат към опасни води, където на карта е заложено не само бъдещето, но и животите им. Ще успее ли Химена да достигне кътче в безкрайното море, където наследството на фамилното ѝ име няма да я преследва вече, или ветровете извън високите стени на Академията ще я накарат да преосмисли правотата на законите, които е защитавала. Възможно ли е да е била на грешната страна през цялото време?

Планираната дата на издаване е 24 май 2025.

Подозирам че това е за по млади.

# 174
идвам да питам някой чел Too Late на Хувър да даде отзив?
Аз ще си дам отзив, след като никой не реагира и взех, че я почнах. До края няма да я изтърпя със сигурност, страшна тийн глупост е това, просто нямам повече думи, с които да я опиша и не заслужава повече хабене.
Търся препоръки за хубави книги за агент под прикритие, защото това нещо е пълна пародия, а ми се чете тази тематика точно сега.

# 175
  • Плевен / София
идвам да питам някой чел Too Late на Хувър да даде отзив?
Аз ще си дам отзив, след като никой не реагира и взех, че я почнах. До края няма да я изтърпя със сигурност, страшна тийн глупост е това, просто нямам повече думи, с които да я опиша и не заслужава повече хабене.
Търся препоръки за хубави книги за агент под прикритие, защото това нещо е пълна пародия, а ми се чете тази тематика точно сега.
Аз също, но съм ограничена в търсенето да на български или руски език. с английския съм на "вие"...

# 176
  • Варна

„Прочетох книгата на един дъх… толкова завладяваща, колкото и секси!“
Колийн Хувър

Името ми е Тейт. Но разбира се, той не ме нарича така. Вече не. Вече дори не говори с мен – сякаш е забравил, че съществувам.

Но въпреки това не ме оставя на мира.

Някога бяхме най-добри приятели. Аз бях до него в най-мрачните мигове от живота му. Вместо благодарност той се обърна срещу мен и си постави за цел да съсипе моя.

През цялото време в гимназията бях тормозена, унижавана, изолирана. Превърна ме в обект на грозни клюки и злобни слухове. Принуди ме да избягам – дори изкарах година в чужбина. Това беше единственият начин да оцелея.

Ала вече приключих с криенето. Няма да му позволя да съсипе последната ми година. Той може да е все същият хулиган, но аз се промених. И няма да му позволя да ме тормози повече.

На пистата той може да има най-мощната кола и най-бързите инстинкти.

Ала тази надпревара ще я спечеля аз.

Книга първа от поредицата Fall Away

Персефона беше богинята на пролетта само по име. Красиво цвете, закриляно и задушавано от майка си. Докато не срещна него. Бога на Подземния свят. Онзи, който ѝ отдаде сърцето си и я превърна в своя царица.

Хадес. Сега той е този, който се нуждае от помощ, но Персефона е готова – болката и гневът ѝ са ужасяващи оръжия, а любовта ѝ е могъща сила. Всеки, застанал на пътя ѝ, ще бъде унищожен, но враговете са мнозина. Войната на боговете е в разгара си и на карта е заложено не само бъдещето на любимия ѝ, но и съдбата на цялото човечество.

Хаосът се надига, а с него се събуждат първични сили, които единствено богинята на Подземния свят може да удържи. Цената е да отвори сърцето си за мрака, а това може да ѝ коства всичко.

Но тя ще я плати…

20.05.2025

# 177
  • Варна

Книга пета от TikTok сензацията „Честнът Спрингс“

Бо Итън  се завръща в Честнът Спрингс от последната си военна мисия, но вече не е същият. След като едва не загубва живота си и краката му са обезобразени, той предпочита да страни от хората, дори от най-близките си. Прекарва дните си в бара, където барманката Бейли се превръща в единствения светъл лъч в иначе лишеното му от смисъл ежедневие. Тя е израснала в крайна бедност и макар братята ѝ да тръгват по лош път, Бейли се бори да докаже, че не е като тях. Но въпреки усилията ѝ жителите на Честнът Спрингс отказват да я приемат.

Бо ѝ предлага да се престорят на сгодени: така тя ще разполага с всички преимущества на неговото социално положение, а близките му ще са спокойни, че е взел живота си в ръце. От нея се изисква единствено да следва инструкциите му, да носи годежния пръстен с диамант и да се преструва, че не може да държи ръцете си далеч от него. Всичко върви по план, докато двамата не остават насаме и не осъзнават, че всъщност не се преструват.

Бо се зарича, че никога няма да се влюби. Бейли е категорична, че след като изпълни своята част от сделката, ще напусне Честнът Спрингс завинаги. Но дали привлекателният ѝ фалшив годеник няма да се окаже любовта на живота ѝ?

03.06.2025

# 178
  • Пловдив
Прочетох първите две и ми харесаха, но после ме увлякоха едни мафиоти Kissing Face и тези изостанаха.
На който му се чете за мафията https://www.goodreads.com/author/show/23217337.Mila_Kane
Има серия и за хокеисти.

# 179
  • Бургас
О, Mila Kane пише добре.
Сиела ще превеждат тази книга https://www.goodreads.com/book/show/201017011-lights-out?ac=1&fr … 6SEdrRv9uD&rank=1

Общи условия

Активация на акаунт