ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 433
  • 756
  •   2
Отговори
# 600
  • Бургас
Аз откакто включих фитнеса, се чувствам много по-добре.
Надявам се, че и резултатите ще ме зарадват скоро!

# 601
Аз отчитам -1 кг за първата седмица. Мъчих се с една зелева супа два дни, но ми писна и ме заболя и стомахът леко. На втория ден през ноща не успях да заспя от глад  и около два  изядох вафлите на мъжа ми. Отказах се да спазвам тази диета. Продължих да хапвам зелева супа вместо салата, но към нея си добавям и някаква мръвка или яйца. Така нямам проблем с глада.  Физическа дейност почти никаква нямах , два дена само по 14000 крачки и два дена на пилатес. Надявам се от Понеделник да се засиля и с повече активности, да си оправя и съня.

# 602
14000 крачки на ден и пилатес не е малка активност, според мен. Има хора до 1000 крачки докарват дневно, това е обездвижване.

# 603
  • Наблизо
Здравейте!
Взех си Фитнес плюс на Епъл и днес го пробвах.Не е лошо,малко съм като спънат кон,но не е зле.
Започнах с хиит танци и стягане.
Намерих си и колана с електроимпулсите и си сложих също днес,не знам дали помага (имам всякакви джаджи от постпартум времето).
С храната сме горе-долу.Сутринта поглезих семейството с артикули от пекарната и хапнах малко.На обяд бяхме на пилешки бутчета със зеленчуци.Тази вечер като гледам ще е супичка с парче сирене.
Аз съм на 1500-1700 на ден горе долу (горя според калкулаторите около 3000-3200ккал,като тренирам съм на 3700 някъде).

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 23:14 от BeautifulM

# 604
  • Стара Загора
Аз тази седмица не съм мръднала грам надолу заковах 57. Явно последните 2 няма да е толкова лесно, както до сега вървеше. Идва ми обаче цикъла, незнам дали от това не съм ги задържала. Ще видя следващата седмица как ще съм.

# 605
Активностите бяха в различни дни , а пилатеса е 40 мин и по принцип си ходя  по два пъти на седмица и без да отслабвам. От него се стягам , но не свалям.   Другата седмица ще съм по-сериозна

# 606
Здравейте, момичета,

Мъжът ми имаше час за диетолог и отидохме заедно. Реших да пазя неговия режим от съпричастност, пък и да върви добре диетата - ще е семейна. Яде се 3 пъти на ден и според мен е на принципа на калорийния дефицит. На мен ми е много лесна - постоянно се чувствам натъпкана добре. Най-често срещните продукти в нея са варени яйца, обезмаслено кисело мляко, смутита от плодове и самите плодове - ягоди, боровинки, печена ябълка, салати с риба тон или с малко сирене, има даже дни със спагети и картофи, таратор и салата Снежанка, маслини. Обаче всичко мерим на везната. Дай Боже да потръгне, че и двамата имаме нужда! Следваща среща със специалиста е след 1 месец.

Забранените храни са: тлъсти меса и риби, масло, мас, сланина, пушени меса и колбаси, сладолед, пълномаслени млека и сметана, хайвер, готови опаковани сосове, пържена храна, пасти и торти, конфитюр, компот, алкохол (тук аз се скатавам и ще си пия уикенда малко вино, а мъжът ми - нищо).

# 607
Беа, диетолога гледа ли ви изследвания, заболявания или подобни?

# 608
Да, всичко гледа и съобразява. Води се най-добрия за нашия регион специалист - д-р Цветан Димитров.

# 609
Да, всичко гледа и съобразява. Води се най-добрия за нашия регион специалист - д-р Цветан Димитров.

Браво на диетолога, че е погледнал и това.  Че винаги има разни скрити подводни камъчета, които спъват процеса. Стискам ви палци. А спорт или движение някакво препоръча ли?

# 610
Минимум 10000 крачки на ден - правим ги, велоергометър и по възможност плуване.

# 611
Трудно влизам в релси, но влизам все пак.
Решила съм да си взема смарт часовник.  В този ред на мисли имате ли отзиви за Garmin Vivomoce Sport  и Samsung Galaxy Watch FE. Garmin ми харесва на вид, но Samsung май има повече функции.  Ако сте ползвали някой от двата,  ще съм благодарна на реални отзиви.

# 612
Прецени какви функции ще ползваш и си вземи който ти харесва .

# 613
аз съм с галакси 5 про. Смених му  каишката с по весела. Забавна играчка е за мен. Недостатък ми е, че все иска калибриране през известен период на функцията за мерене на кръвно. Но все пак е електроника, не приемам всичко на 100 про за вярно.

# 614
  • София, България
Здравейте,

Започнах от днес пак да следя калориите. След Великден до сега го карах малко през просото.
Наказание от 77.3 на 79.3 за 20 дни развяване на байряка. Доволна съм все пак, защото знам, че някаква част е вода, та щетите не са значителни.

Днес съм на стандартните безглутенови ядки с безлактозно мляко, канела и ягоди. После хапнах ябълка и за вечеря една тортила "Вегетариана" съм си я кръстила, защото наподобява пицата(кетчуп, гъби ,чушка ,маслини, безлактозен кашаквал,само лук пропуснах). Изпих и една доза ядогов протеин на Фит Спо от тези, които ги продават по супермаркетите. Общо 1014 калории  , остават 355 калории,ама  няма за кога.

Като сте заговорили за часовници аз съм си с фитнес гривна на Xiaomi Mi Band 5 от вече 2021ва година и толкова съм свикнала с нея,а  преди нея с Xiaomi Mi Band 3, че не мога да си се представя с някаква друга гривна. Формата ми пасва и функциите са точно тези, които ме задоволяват напълно и ми издържа по седмица батерията.

Общи условия

Активация на акаунт