ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 395
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
В remix може да ги изпратиш, да ги оценят и да ти платят.
Аз нямам добър опит с тях. Концепцията е хубава, но изпълнението е зле. Ако ползваш фб, пиши, че го подаряваш.

# 661
Аз съм в застой. На фитнес не ходя,  но всяка вечер съм в градината. Чувствам, че задържам вода.

Въпреки всичко, ако не бях занесла малките си дрехи в контейнера за текстил един кафяв панталон щеше да ми стане.  Много ме е яд!

# 662
Свалих едно от двете "испански" кила, остана още едно.
Храня се 3-4 пъти на ден, разликата е, че закусвам- 2 варени яйца с някакъв зеленчук- малко домат или броколи.
Не съм много стриктна, да си призная.
Обядвам риба или пиле със зеленчуци, 60гр ориз, домати. Вечерята подобна.
След картофения ден свалих 600гр вода и ми олекна. Но ядох пуканки една вечер, вчера сладолед.
Днес и утре съм безвъглехидратна, да видим дали ще задвижа нещата.

# 663
  • Бургас

Включих пак протеинови шейкове,защото не мога да си направя протеините.

Сподели,моля те за тези протеинови шейкове, ти ли си ги приготвяш?

И на мен ми липсват протеините!

Зсдържам и вода и това ме дразни....

# 664
Аз днес съм на лимфен дренаж, но тази седмица храненето и спорта са ми много зле, така че не очаквам чудеса. Смятам да направя поне няколко процедури, да видя как ще ми подействат.

# 665
Записвам се при вас, защото си похапвам, но си подбирам относително диетични храни, за да не бухвам като втасал хляб. Ще държа едно око какво похапвате вие, и слабеете.
Напоследък съм се запалила да приготвям домашно ядково сирене, респективно да намаля мляко и млечни. Започнах да си произвеждам кълнове.
Държа протеина висок. Захар и пържено не ям от години.

# 666
Съботно включване след фитнес и хремава. Единственият минус, с който мога да се похваля е минусът на енергия последните дни 😁 Не съм сигурна дали настинах, или ми донесоха вирус в офиса, но вчера бях с болки в гърлото и лека температура - от тази най-изморителната 37.2, така че си почивах. Днес се чувствам по-добре и ходих на фитнес. Надявам се бързо да ми се размине. Имам един куп цветя за садене, така че ще се заемам докато има слънце.
З: люто смути с протеин
О: пилешко филе, едно яйце и зелена салата
В: планирам пилешка супа и месни мезета, ако не ми стигне
Глезотията днес - капучино с истинско мляко и малко канела. Хладно ми е още за бели фрапета 😅

# 667
  • Mediterraneo
Минус 400 за седмицата, юпиии! Започнах Л карнитина преди 2 дни, дава ли супер много енергия, направо хвърча с него, винаги така ми действа. Понеже не тренирам, нямам време да правя специално разходки, го пия преди работа.
Откакто съм почнала да си меря калориите, не съм имала нито една седмица задържане. Не знам на какво се дължи точно. 3 месеца станаха. 9 кг ми е резултатът, не е чудо невиждано, но съм супер доволна, защото го постигам без никакви специални усилия.

# 668
Има го това с енергията, аз активно не съм спортувала никога, но преди години имах определени периоди в работата които бяха сууупер натоварени - по няколко седмици  почти без никаква почивка и често и по 12 часа на ден, абе не се тръшваш само защото няма кога Grinning В тях съм си вземала л-карнитин и ми е помагал да го издържа това, работата беше и интелектуално натоварваща много а не просто физически да оцелееш някак. Помага и за двете, аз повече на ацетил л-карнитин наблягах за целта.

# 669
  • Стара Загора
Бяхме на почивка една седмица и си наруших периодичното гладуване  гледах да съобразявам храната, въпреки, че някоя вечер и чаша вино си пийвах. Мислех, че ще съм качила кг, но  не съм мръднала ни нагоре- ни надолу. Все още съм 57 продължавам си фастинга с 16 часова пауза и ще следя резултатите.

# 670
Аз вече съм -17 кг. Според височината ми (160см) съм на горната граница на нормалното-64 кг, но като се гледам в огледалото трябва да бутна още 9 кг. Не се отказвам пък ще видим до кога.

# 671
В събота тичах половин маратон, и не си поплювах с въглехидратите. Минуси нямам, но и го очаквах.
От вчера щях да съм беззахарна и ниско  въглехидратна, но Опус две се развихри в кухнята и направи първите си браунис и така гордо и щастливо ми поднесе парче, че сърце не ми даде да му покося ентусиазма.

Та, от днес вече само протеини и зеленчуци. Свърши се. Никога не съм сваляла единствено с калорийна рестрикция без намаляне на вгх. Може и да имам нещо метаболитно, знам ли и аз.

Заредила съм се с яйца, пиле, риба, зеленчуци. И плодове няма да пипам. Да видим какво ще стане.

# 672
Здравейте, все още не съм минала на конкретен режим, но свалих 5 кг., като си регулирах храненето. Отскоро ходя 3 пъти седмично на фитнес и правя силови тренировки. Мисля да започна са ходя по 5 пъти. Тези 5 кг. ги свалих за по- малко от 2 седмици. Обаче спря да ми се яде месо, аз и преди не му бях фен. Фитнес инструкторката ми настоява, че без месо, само ще слабея и ще се отпусна. А аз не искам това. Реших да пия протеин. Яйца ям.
Спрях млечните по нейно настояване. Тези от вас, които тренират и не консумират достатъчно протеини, как се справят? Ще се насиля и месо да ям, но реших да попитам.

# 673
  • Наблизо
Аз съм кило надолу,горе долу се очертавам на кило и половина-две на месец.Тренирам леко вкъщи плюс доста движение и плуване.

# 674
  • Mediterraneo
За първи път от 10 години днес отидох на фитнес. ММ ходи 5 дни седмично, плюс два пъти на айкидо и все ме врънка да ходя с него в залата, ей така, за тонус. Аз имам голяма нужда от стягане, де, то е ясно. Не съм фен, определено, но ще гледам поне 3 дни да се класирам с него.

Общи условия

Активация на акаунт