ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 453
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Оо, старите модели Ми Банд ми липсват направо. Ползвах с тях друго приложение, Notify&Fitness for mi band или нещо от сорта да беше, от 7цата нататък вече не стават с него а тяхното ми бърка в здравето...
Само заради него бях решила като дойде време за нова, да търся друга марка. И преди няколко месеца взех че спечелих 9ката от една томбола Joy Няма оттърване явно. Но пък тя ми кара по няколко седмици с едно зареждане, хич не я мисля.

# 616
Извинявайте за тъпия въпрос,ама какво правите с тези гривни?

# 617
Аз търся следене на движението,  калории и т.н. Нито в басейна, нито в залата за танци мога да преценя какво се случва.  Планирам и покупка на велоергометър, затова ми е интересно. Дори да не е съвсем точно,  е по-добре от нищо.

# 618
  • Бургас
Аз си следя крачките, калориите и кръвното. Най-вече крачките.
В някакъв застой съм на килограмите, и това ме дразни.

# 619
Аз си взех първата преди години уж заради крачките най-вече, бях си наумила че искам да имам представа колко правя тогава. Сега не ги гледам толкова, някои дни хич не обръщам внимание колко пише там. Но пък си плоследявам съня, което ми беше от полза при опитите ми него да вкарвам в ред. Тренировки не правя някащви достатъчно системни че да си струва да ги регистрирам на тракер, за други е полезно и това.

# 620
Аз си следя крачките, калориите и кръвното. Най-вече крачките.
В някакъв застой съм на килограмите, и това ме дразни.

Аз нищо не следя, но и аз се дразня от застоя в килограмите. Какво хубаво бях започнала да свалям, а сега ....застой. Искам поне още 5 кг да сваля.

# 621
  • Mediterraneo
Аз ползвам гривната предимно като часовник. Между другото си гледам измината дистанция, крачки и т.н. С Mi band 8 съм от почти година преди това имах 2 и 5, никаква кой знае каква разлика. Важно ми е да си чета съобщенията и да видя кой ми звъни, когато съм на работа.
Тази сутрин -700г! През час се теглих, помислих, че кантарът се е бъгнал. Но в последните дни калориите ми рядко минават 1100, един ден бях на 800. На седмична база са ми около хиляда дневно, което за мен си е сериозен дефицит.

# 622
  • София, България
Тази сутрин и аз с едни 700гр надолу.Отдавам го на изчистена вода. Зарадвах се, разбира се.
Аз също рядко надминавам 1100-1200 калории.
Днес безлактозно мляко, безглутенови овесени ядки, канела, ягоди. После 1 ябълка и 10 печени бадема, за вечеря 2бр тортиля, малко чери домати, краставичка, безлактозно сирене и 2бр пуешки кюфтета. За сега 1005 калории, 365 остават, ама на този етап не ми се консумира друго. Като пийна и вода..., че я съм изпила 2 чаши, я не...

Колкото за гривната, буквално като часовник си я ползвам и аларма да ме подсеща за някакви неща. Преди ходих на фитнес и вървях на пътеката, докато не направя 10 000 крачки по нея, но откакто си скъсах менискуса спрях.

# 623
Не знам какъв ден е днес ама и аз съм с кило и нещо надолу спрямо последното качване на кантара преди наколко дни. Не съм се престарала с нещо, май ще го отдам на нормални колебания в теглото си, подозирам че няма да остане все толкова. Но ми е най-ниското тегло откакто си купих тоя глупав кантар, ще го броя и като повод за радост.

# 624
  • Стара Загора
5 дни след последното мерене и след цикъла съм -200 грама. Доволна съм. Продължавам фаста , леко и приятно ми е.

# 625
  • София, България
Здравейте, днес още 600гр надолу. Още 700гр надолу да се върна на последното свалено тегло от преди Великден.

Днес съм на 2 хранения.
1: Безлактозно мляко, безглутенови ядки, канела, боровинки
2: 2бр тортила, 2бр пуешки кюфтета, безлактозно сирене, чери домати, краставица.Разтворим витамин Желязо и Витамин C.

Общо 924 калории, остават 445 калории, ама вече е късно и не ми се яде. Ще го карам на вода и в леглото ще си скролвам, както традицията повелява. Ако се вярва на гривната - 71 калории изгорени от завидните 3387 крачки за деня.

# 626
  • Бургас
О,да и съня си следя с гривната!
Много малко ми е дълбокия сън. И като цяло съня. На мен си ми трябва по 12 часов дълбок сън. Но това е мираж!

Искам да вкарам повече протеини . Чудя се как! Започнах да гледам един младеж в ютуб, една мадама в ИГ и фейса.
Утре се чудя на какво да наблегна във фитнеса...
Този корем ме дразни много и искам да се прибере по-бързо!

# 627
12 часа дълбок сън не е реалистично, но примерно ако е над 2 часа на нощ си е много добре. И да кажем още толкова REM. Аз си ги правя, при около 7 часа сън, обикновено от толкова имам нужда. Скоро в друга тема стана дума, там бях сложила скрийншот при мен какво е обичайно напоследък. Даже всъщност тук не са и 7 часа а  6 и половина, но познай след такъв сън дали не съм като нова.
Скрит текст:
Това от един смешен йогурт дето писах за пробиотика, мисля да продължа да си го мътя още доста време, макар и вече да не го ям съвсем всеки ден. Преди пак по толкова часа спях но далеч не така качествено. А си се отразява на всичко това как и колко се наспива човек.

# 628
  • Бургас
Имам предвид 12 часов сън.
За дълбок - няма как да е!

# 629
Пробвай и ти ако ти се занимава, те не че не го хвалят и за още 101 неща тоя пробиотик, ама чак толкова не им вярвам аз, прекалено хубаво звучи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт