ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 381
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Forest rain, треньорката трябва да се съобразява с теб какво ядеш, а не ти с нея. Аз от 25 години не ям месо пък съм жива и здрава. Най-важното е да слушаш тялото си. Честно да ти кажа не бих се доверила на човек, който ми забранява да ям нещо или ми казва да ям нещо което не искам. Насила нищо не става и е временно.

# 676
Здравейте, все още не съм минала на конкретен режим, но свалих 5 кг., като си регулирах храненето. Отскоро ходя 3 пъти седмично на фитнес и правя силови тренировки. Мисля да започна са ходя по 5 пъти. Тези 5 кг. ги свалих за по- малко от 2 седмици. Обаче спря да ми се яде месо, аз и преди не му бях фен. Фитнес инструкторката ми настоява, че без месо, само ще слабея и ще се отпусна. А аз не искам това. Реших да пия протеин. Яйца ям.
Спрях млечните по нейно настояване. Тези от вас, които тренират и не консумират достатъчно протеини, как се справят? Ще се насиля и месо да ям, но реших да попитам.

С протеин пудра и аз. Иначе не става, въпреки че обичам месо и ям много яйца.

Днес закуска - черно кафе
Обяд- 3 варени яйца, 2 домата с малко сол
Довечера ще видя. Май яйца шакшука.

Тренировка рамо +бицепс и тичане навън е предвидено за следобяд. Отпаднаха ми ангажименти на работа, време колкото щеш. Sparkling Heart

# 677
Dez, ти след тренировка ли го пиеш само, или всеки ден?

# 678
Dez, ти след тренировка ли го пиеш само, или всеки ден?

Не всеки ден, но и без тренировка пия, особено вечер, ако прегладнея. Сега особено ще наблегна, имам да свалям доста кила. 6-7.

# 679
Forest rain, треньорката трябва да се съобразява с теб какво ядеш, а не ти с нея. Аз от 25 години не ям месо пък съм жива и здрава. Най-важното е да слушаш тялото си. Честно да ти кажа не бих се доверила на човек, който ми забранява да ям нещо или ми казва да ям нещо което не искам. Насила нищо не става и е временно.
Тя е малко крайна, наистина. Но действително от млечните се подувам. Аз от няма и месец ходя май. Не помня кога точно започнах, има и други инструктори. Ако не вървят нещата с нея, ще я сменя.

# 680
Тарталета, на фитнеса най-важното му е да има с кой да го ходиш,
като започнеш ще си търсиш сама адреналина

# 681
  • Mediterraneo
Явно и при мен така ще стане, да. Днес пак отидох с ММ. Лошото е, че залата е на 5-6 км, трябва да ходим с кола. А той прави адски дълги тренировки, вчера почти 4 часа прекара в залата. Аз за час приключвам, поне като за първите два пъти( вчера и днес). Та се тътрим с колата и мотора, за да мога да си тръгна по някое време.
Днес направих много хубаво кардио, че краката и задникът ми реват от вчера.
И хубав фаст направих, 20 часа.

# 682
Днес съм 400гр. отгоре. Вчера ми беше изцяло протеинов ден. И пак се усещам подута. Пръстите ми са подути. Когато съм на въглехидрати, не се подувам. Това нормално ли е? Поръчах си една добавка за изхвърляне на течности. Аз съм склонна да задържам. Дано е ефективна.

# 683
Малки победи - отново слязох под 85 кг и си открих нови дънки в гардероба, които вече ми стават. Имам чувството, че полагам неистови усилия за много малък напредък.
Честно казано мотивацията ми клони към нула, идва ми нанагорно с ходене, трениране и правилно хранене, докато се опитвам да се възстановя от коварния вирус. Една седмица мина и още не се чувствам напълно добре.
Това не означава, че ще спра да ходя на фитнес или на пътеката, но ми е трудно. И това е напълно нормално. Вчера докато ходех, слушах последния епизод (или запис се казва) на подкаста Свободно падане и Лили обясняваше точно, че й е трудно родителството, кариера, отношения. Направи много добра аналогия с пълна раница - ако ти тежи, но всичко вътре ти е нужно, ще я носиш. И ще ти е трудно и това е нормално. Наистина в днешно време все се търси да ти е комфортно, добре, спокойно и не оставяме пространство за моменти, в които е трудно, тежко, но си заслужава. Тъй, трудно ми е и знам, че си заслужава. Усмихнат ден!

# 684
forest rain, на ивулация и преди мц се задържат течности, виж си календарчето

# 685
  • Бургас
Охххх,четейки последните постове...
Много обичам млечни - айрян, кисело мляко, сирене, кашкавал и всичкото краве!
Задържам вода.
До фитнеса не успявам да стигна тази седмица. За утре съм го планувала,понеже почивам,няма мърдане. Мисля и една яка разходка пеша да си спретна с момчетата... Да видим, как ще дойде новият ден.
Опитвам се да вкарам повече протеин в храната и деня си. Трудно ми е.
Открих едно протеиново мляко на Олимпус. Бъркам го с овесени ядки, ябълка и чия. Това за закуска.
Гледам да ям пилешко и пуешко.
Четох,че и ядките съдържат протеини, но кои точно.... 🤔още проучвам.
Търся си някакво примерно меню, което ще ми е от полза ..

# 686
Абе те ядките съдържат протеини, по принцип... но не са както от месо и от яйца, от ядки ще изядеш и доста друго покрай протеините. А ти май на калорийна рестрикция беше, с ядки трудна работа тогава че те са и много калорични. Същата работа с бобовите, те имат и протеини но не това преобладава. И като качество не е равносилно такова нещо на животински протеин, де. Ако не си вегетарианка или веган и съответно да не ядеш месо и яйца, от тях повече полза би имала.
Аз че ги ям и пак ако седна от време на време да се опитам да смятам колко протеин ям и все установявам че бива и още да е. А съм на ВМНВХ, с някакви инцидентни отклонения. Т. е. при мен го няма това чудене дали да ям месо или яйца, те са ми ежедневието, освен и че не броя калории и ям колкото ми се яде. Но и тези храни засищат стабилно, освен и че от мазнини не се "пазя" и това заедно с по-ниските въглехидрати също допринася да съм сита. И уж добре си хапвам, а пък хич не съм преяла с протеини... Но ям два пъти на ден, повече от два не ми се яде, а да се тъпча зорлем повече отколкото съм гладна няма да стане.
Поне се научих да не си пълня стомаха с голяма салата - обичам ги но така не ми остава място за достатъчно от другото, което всъщност е по-същественото.

# 687
Протеини от не животински произход най много има в семките от тиква.

Но аз ядки за отслабване, не ям, така че други източници, киноа на пример

# 688
Режим за вегетарианец споделям ,ако нещо ви допадне Hug

# 689
  • Mediterraneo
-700 г за 4 дни! Видях 7 на кантара! Имам 5 кг до поставената цел, но ако нещата ми вървят все така, ще вдигна целта.
Отчитам и три силови тренировки тази седмица, май ще е това. Днес едва ли ще успея, събота и неделя залата не работи.

Общи условия

Активация на акаунт