Отговори
# 360
Диди , НФ много рядко правят гали за филмите си дори и за Чаатай, който им е любимец и новатор липсваха такива.  Обръщат повече внимание на сериалите. Зависи и от продуцента, защото той може да събере екипа и да направи представяне пред медиите.
Според мен по рано от май - юни не виждам да излезне има много проекти и други които чакам.

Последния пост на Мерти с 1 млн лайка

# 361
Само руските фенове могат по този начин да демонстрират любовта си към Мерт. С думи и емотикони нагледно изразяват отношението си към актьора.
Цитат
Любимият ни красавец😍
Какъв красив Мерт🥵🔥😍🔥
Невъзможно е да му устоиш🤭🤫
Какво мислите, че ни очаква на финала?
Напишете в коментарите. Никога няма да се уморя да повтарям, Мерт🥺😍🔥е уникален и невероятен човек🥰Мерт👑заслужава всички награди на света☝️и най-важното Оскар☝️
Мерт👑е най-добрият☝️беше, е и винаги ще бъде. Благодаря ти Мерт🥺😍🔥за невероятната му работа и невероятния талант 👌🏻Много обичам Мертик🥺😍🔥много се тревожа за него 🥺Нека нашият любим Мертик🥺😍🔥бъде винаги щастлив🥺 🥳и на лицето му лъчезарната му усмивка винаги грее ☺️Много обичам Мерт🥺😍🔥
и каквото и да се случи, никога няма да се отвърна от него и никога няма да се откажа от Мерт🥺😍🔥Гледам сериала само заради Мерт🥺😍🔥за неговата брилянтна и шедьовърска игра 👌🏻ако не беше Мерт🥺😍🔥Нямаше да гледам този сериал.
Обичам те и те обожавам 😘🫶🫶🫶🫶
Любимото ми мече Мертик🥺😍🔥
ти си най-добрият ☝️Mertik😍🔥#MertRamazanDemir🥵🥵🥵🔥🔥🔥🔥 

# 362
Как сладко го нарича Мертик 😎

Еми откъде намираш все такива неща? Опитвам се да стигна за новата серия и дози от Феро и СейФо🕰😎

# 363
Хайде, Диди, давам ти път да се впускаш в превод...

# 364
Успях какво изтървах не знам...
Серпил беше нещастна ,че Ферит се е оженил.
Ферит поздрави бившия Ферит с песента която в момента пеее...Мердо гали отново слуховата система. Heart
Събирайки се с новия Ферит и казвайки здравей на дамата до него.
Мерт 24/7 да пее можем да го слушаме бе.'

Голямо напрежение има между Орхан и Дженго.Той казва ,че ще се разправя с него ако я нарани ,а Дженгиз казва ,че не иска да и вреди а Орхан му каза ,че Ифакат е много щастлива да си гледал работата.Есме и Гюлгюни останалите момичета се опитват да сватосват Ифакат с Дженгиз. Но те казва да се успокоят няма нищо наоколо. Просто са погледи я карат...Кязъм отиде при Орхан.Кязъм му казва ,че много пазил Ифакат и бил  си дал щерките на зетьовете.Кязъм се сети ,че Ферит не е искал Сейран от него , а той се подиграва че така станало ,а той си плюе на агалъка. Ферит:Добре де погледни ме.Татко Кязъм! В този хубав ден искам тази твоя хубава толкова красива дъщеря като фъстък? Хайде де...Сега накараха Кязъм да пее..Каквото ти идва на ума това.Тази песен е за теб посвещайки я на Есме.Кязъм пее СейФер се гледат и се сетиха как я видя в Антеп. Ферит я вдигна на танц а Есме се качи да пее с Кязъм ... Всички се канят на танци.Серпил и е мъчно и стана да отива другаде. АбСун и те са в еуфорията на танците.Мъжете които заплашват Серпил я намериха тя им е длъжница за пари ,но тя казва,че само е работила за тях.Искат обратно парите иначе ще им бъде куриер.ИфДжих ;д се гледат като котаци умирам тя му вика да не идва ама май отиде. Тормозят Серпил в тоалетната и я взеха навън.Ще излезнем навън първо ще убия теб после и красива ти леля...Опааа Ферит я видя каза и да не отива никъде.Тя каза ,че се е уморила и стигнало толкова забава.Ферит иска все пак да каже,че е дошла.Ифакат е в тоалтнета.Този завлече Серпил моля ти се помогни Ферит! РЕКЛАМА
СейФер Heart
https://x.com/babysharkimsi/status/1903152762696646762

https://x.com/Antitrafo/status/1903149514254320121

https://x.com/huyde12/status/1903149275896483952

Поредния риплей .... Heart

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 20:33 от x BlackRose x the guardian team :)

# 365
Отдава му се на Мерт да пее.

# 366
Серпил се чувства виновна ,че и се случило такова нещо и съсипала вечерта им.
Сейран казва ,че това е семейство и така трябва. Онзи им каза по затворен начин относно ,че Карам ще ги подреди
Абидин каза ,че ще заеме той Ферит да не се притеснява.

Сейран и Ферит са в леглото си като чу ,че ще ходят в сиропиталището.Хаха това ми напомни за първите серий ,а с лигла беше топ.
Казаха на Суна и Есме ,че отиват да се запознаят с Зехра.
Абидин се опитва да обясни на лекаря ,че Карам прави номер и ,че ще се опита да избяга от клиниката и да вникне в думите му той прие да се види с Карам ,но охраната чу и сега ще му докладва.Този го подкупи да продължи да помага...

Сейран и Ферит са развълнувани много за срещата с детето.ферит казва ,че няма значение какво е детето и каква история има каквото му липсва ще се опитат да го запълнят.Избрали са Зехра защото е най-нуждаещото се дете.Красавицата играе и строи нещо което се руши.Сейран и казва ,че може да направят още по голямо а тя казва ,че иска по голямо но да се прибере тя вътре.Но ние ще останем навън...Тогава нека е и вие да се приберете.Ела пак да играем! Викнаха детето да яде.
Въпреки всичко тя е принцеса точно като теб.
- Чудно наистина се чудя как така бързо завърза диалог.
Зехра има майка преди 6м я изоставила те могат да и бъдат приемно семейство а след това ще минат към процедурата с осиновяването. Искат да разберат каква е историята на майката ,че е постъпила така ,но тя казва ,че е забранено да сподели. Абидин и Суна са били на преглед за бебето.Развълнувани за бебето...
Аби се обади на Ферит да му каже да се видят той се сърди ,че не си вдигал телефона.Ще се срещнат пред сиропиталището. Абидин каза на Суна ,че бебето прилича на нея... ;д

Ифакат е в ресторанта и казва ,че Дженгиз искал да излезнат на вечеря.Въпреки всичко ,че избягала от танца им.Гюлгюн и Есме се мъчат да я подкрепят и да я накарат да говори.

Сейран казва на Ферит ,че трябва да разберат тази жена защо е постъпила така той същпо е съгласен и каза ,че ще помоли Дженгиз да помогне по тази тема и му се обади.

Гюлгюн казва ,че трябва Ифакат също да бъде обичана и трябва да е някой който е спокоен тя не е такава.
Ифакат написа съобщение на Дженгиз като развълнувана ученичка се чудеше да му прати ли или не еможи.
СейФер говорят за детето на Дженгиз той хич не ги отразява и се хили на съобщението. ;д
Все пак е намерил адреса.Той им каза че Ифакат е приела срещата. Сериозни са ми намеренията Ферит. Какво да кажа аз ако дядо е дал позволение.Абидин и Суна дойдоха Суна искаше да види детето ,но Сейран искаше да види бебето Ферит и Аби се прегърнаха и вървят заедно и той му каза за Ифакат и Дженгиз ;д

Шефика и Сади се карат в кухнята.Целия спор ,че готвил в тефлон ;д Той казва ,че е гранит. Бил отровен тя му донесла нормален тиган.Есме му казва да я търпи иначе ще яде тигана в главата.

Прокурора звъни на Ферит и му каза ,че е говорил с лекаря. Отидоха в квартала и се разпръснаха на други страни. Суна ги помоли да си пуснат звука на телефона Ферит се зачуди защо.
Орхан дойде в ресторанта търси сметка на Ифакат ,че го зарязва сама в офиса тя каза ,че ще се среща с Дженгиз той я пита дали е сигурна.Гюлгюн се обиди.Нещо е станало хайде кажи...
Като видях Ифакат така развълнувана...
Сети се за първите ни дни ли? Можем отново да изживеем това.Хайде върни се във вилата и внуче ще дойде.
Ти така ли ми го предлагаш наистина? Тъкмо си мисля ,че има нещо пак си същия Орхан ,но е невъзможно.Не те виня за нищо но трябва да ти го кажа вече.Много те обичам Орхан и те ценя ,но от нас няма как да стане нещо.Не става! Може да сме се вдъхновили...

Охооо малкия сладур събрал всички и им свири на дайре.
Как ти е името?
Тешко.
Здравей аз съм Сейран.
Имал родители той бил краля на махалата.Казаха му за Зехра той каза ,че ще ги закара.

АбСун са тъжни от гледката в квартала Абидин казва ,че тяхното дете е късметлия а тя казва относно Карам той казва ,че ще се заеме.

Майката на Зехра казва ,че няма проблем да вземат детето хич не я искала.Ферит иска да влезнат вътре поне да поговорят ,но Сейран направо нахлу.Сейран иска да знае защо е изоставила дъщеря си
Тя казва ,че не го иска и не може да го гледа...Не го обичам ти нали я искаш вземи си детето и ме остави! Излизайте!
Ф:Тази жена лъже наистина.С:Тази жена пази снимката на Зехра и жилетката и.
Бащата на Зехра е починал казва ,че Емине - майка и е плакала дни наред ,но поне се е спасила от глад.Тешко ще го изяяяям Heart

Орхан все още иска да пробва с Гюлгюн казва и ,че не иска никой в живота си ,но казва затова ,че и тя иска да е с него.Тя му казва ,че е дошла за да разбере какво решение са взели Сейран и Ферит.

Сейран и Ферит искат да вземат Зехра.Категорични са!

Запознахме се с едно момиче.Да знаете колко е сладка само.Майка и е болна а баща и е починал докато ние се борим с лошите какви съдби имат хората само...

Карам се прави ,че има някой до него.Карам можеш да говориш с мен не с този до теб.

Есме се чуди защо не иска момиченцето.Ферит казва ,че майката е болна а бащата е починал.
Това е не ми харесва да ме прощаваш синко да е мислила преди това голяма жена е.
Кязъм казва че той ще отиде с тях да разбере какво става.Есме казва ,че ще дойде с тях,

Ифакат не е могла да се види с Дженгиз много е объркана затова ,че ще го направи защото ще остане сама.Дженгиз е много добър човек.Х:Моето момиче като не искаш защо се мъчиш? Ифакат казва ,че се чувства излишък в къщата.Хатуч и казва ,че това не е вярно и всички искат щастието и.Ифакат казва ,че така е щастлива.Дженгиз е много добър човек.Но не е човека който искаш да виждаш всяка сутрин до теб нали?
Не е....
РЕКЛАМА

https://x.com/NourAhm82958602/status/1903160094956658700

https://x.com/mrdkrhn/status/1903167722315452519

https://x.com/falan9601/status/1903167676509216860

https://x.com/mrdhayatimolmus/status/1903168839782650054
FAV Heart

Забравих да кажа ,че Сейран повръщаше и каза на Ферит ,че имала работа утре и щели да ходят със Суна на йога за бременни.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 21:39 от x BlackRose x the guardian team :)

# 367
Благодаря ти от сърце за превода на епизода Диди - страхотна си Flowers Hibiscus

# 368
Сейран каза на Суна ,че ще ходи към болницата защото не се чувства добре от сутринта и се гадило.Суна казва ,че ще дойде с нея и точка щом ще лъжат заедно. Гюлгюн поиска Ферит да я остави до тях Орхан се разочарова.Абидин казва на Орхан ,че е направил нещо, а Орхан казва ,че с години го е правил но отдавна се е променил.И и позволяваш въпреки всичко да си тръгне? И какво да направя? Насила ли да я държа? Не затова шом не става с приказки и покажи ,че не си предния който беше и живота ти не е такъв.Направи нещо което не е присъщо за Орхан.Такова нещо направи ,че да шашардисаш и нея и себе си.Ще се опитам.Благодаря! Ама ние споделяме ли си? Така се получи май братовчеде.

Сейран се чуди дали правят правилно нещо. Ферит и Сейран се впечатлени от Тешко.Сейран казва,че това бил малкия Ферит.Нямало по добра версия на Ферит бил единствен .Забога наистина все едно гледаме първи сезон аз съм шок...

Кязъм и Есме и Ферит отидоха там отново пак попаднаха на Тешко голям сладур беее...Щял да им поеме колата и да се грижи за нея.Ферит запозна Тешко с тях.
Т:Кязъм папа не я мисли колата ;д....
-Момче сине това дете прилича на теб!
+Има такова нещо.

Есме казва ,че и много мъчно затова ,че е станало така тя казва ,че не иска детето.Есме казва ,че загубила бебето си наскоро седмици са минали само но тя казва ,че в нея вижда себе си и виждала същата болка на майка разделена с детето си.Вземете Зехра тук няма как да живее няма да я търся просто се грижете за нея.Ако е защото нямаш пари го правиш няма да го позволим.Есра казва,че не може да се спре не може и да работи защото е болна иска детето и да е добре това е достатъчно.Ферит казва ,че ще се погрижи за нея и детето.
Не искам нищо друго за себе си .
Кязъм казва ,че ще ги събере с Зехра.

Малкия опази колата направил човещина не прие парите на Кязъм.

Сейран е притеснена ,че можело да е от болеста и но няма нищо такова поне за сега кръвните и тестове също ще излезнат чисти.

Дженгиз е във вилата с букет за Ифоша.Тя го пое навътре..Ифакат казва ,че много и харесва времето прекарано с Дженгиз.Дженгиз казва ,че ще бъдат приятели няма проблеми ама ако иска да се видят да не го отхвърля.
Кязъм е продал земята от бащата на Есме последната и така ще спаси Зехра и майка и.
Браво на теб бе татко Кязъм.Момичето ще е сложим на касата в ресторанта да не се мори много за да може да работи милата.Сейран прегърна баща си с благодарност.
Ф:Ти наистина си голям крал бе! Жив да си...

Хатуч казва ,че за първи път помага на чужди хора Кязъм.
Ферит се обади  и иска ако може утре да оправят нещата относно детето. Уредиха и дом за Зехра и майка и...
Опааа Карам рапорта му пише ,че може да прави номер.Този му донесе нещо май е дрога ама не знам.

Кязъм сподели на Есме ,че за първи път се е почувствал като ага.За нашето бебе не успях да се справя но ще се справя за тях.Аллах да не те отделя от нас Кязъм Ага.

Ферит каза на Сейран да не се чувства тъжна заради това.Тя каза ,че после ще мислят за останалото.

ферит казва,че мястото му в рая е готово след тази добрина.Кязъм казва ,че няма смисъл дори да го мисли важното е жената е добре.

Кязъм и Ферит дойдоха да кажат на жената да се подготви ,че всичко е наред и няма да прекрара една секунда далеч от детето си.Хах Тешко ;д - Къде водите кака Емине? Малкия иска да види какво ще стане с очите си не вярвал можел да е мафиоз на органи тя е човек от махалата.
Ф:Ако искаш ти карай колата Тешко? Искаш ли?

Малката много се е затъжила за майка си като и казаха ,че е с нея. Доктора звъни на Сейран. Тя много се страхува и казва ,че има работа.Иска да говорят лекаря лице в лице ,но тя казва ,че иска да говорят.Нещо лошо ли е? Не хубаво е всичко е наред в кръвните изследвания.Госпожо Сейран бременна сте! Поздравявам ви Бременна сте чухте вярно. Благодаря ви!
Какината Сейран какво стана? Бременна съм како...
- Какво стана?
Ти си ангелче знаеш ли ти дойде като калинка в живота ми.Добре,че дойде!

Взели са къща на Емине и Тешко е доволен тя казва ,че няма как да се отплати.Кязъм казва ,че няма нужда да прави нищо от сега те са под тяхната опеля.

Тешко ме троши наистина.
-Вземи си мъжа водя ти како Сейран.

Емине каза на Сейран и ферит ,че Тешко няма абсолютно никой до себе си има баба ,но е болна Тешко се грижи за нея каквото му дадат от махалата това е...Ферит погледна Сейран.Карам е направил опит за самоубийство в болница е нищо му няма. Орхан е много обезпокоен а Серпил каза ,че мисли ,че знае път с който да спрат Карам.

Сейран и Ферит искат от Тешко да ги заведе у тях искат да видят какво е...
Ама вие наистина сте големи мераклий да видите болни хора.
Малкия си призна ,че няма майка и баща след като Ферит каза да се погрижи за баба му и го е страх да го вземат в сиропиталището.Малкия каза ,че иска да говори на саме с Ферит.
Сейран ще се обади на линейка и ще запали печката която бабата не искаше да палят защото много сметка за ток е платят.
Виж бате Ферит вие казвате ,че така ще стане така и така ,но знам ,че няма да стане никой не ми помага освен от тази махала.Позволи ни да ти помогнем ние не сме като другите с кака ти Сейран.Няма да си тръгна оттук какво ще направите толкова за мен?

Серпил се срещна с този който тръгна да я завлича и каза ,че ще си отегли отвинението ако пропее за Карам той даже е казал ,че ще попадне в лудница и щял да направи добър номер. Прокурора казва ,че това е напълно достатъчно на Серпил.

Сейран на Ферит че няма да как да продължи това повече.Ферит иска да вземат Тешко с тях но той не иска.Вие няма да ме искате ако имате дете.Ти чу ли ме Тешко? Какво става? Този става баща ама нищо не знае...
Баща ли? Какъв баща бе? Да научих тази сутрин не ми беше добре и ми се обадиха след теста ,че съм бременна...
Ти бременна ли си сега? Бременнна съм! Няма никаква опастност нали? Не ако имах лечение само е опасно. Баща ли ставам сега? Тешко идва братче за теб ха никакво отказване от теб.Идваш с нас нали? Оххх много хубава сцена алахъм...

Орхан е дошъл да отведе Гюлгюн във вилата и непременно ще дойде а тя не искаше и той тръгна да я води на чувалче ама я свали като склони.
- Няма само синът ни да краде булки.. ;д
Ще дойдеш и тповече няма да си тръгваш ето ти Орхан който се промени.

Кязъм и Есме казва ,че Тешко е малко копие на Ферит.Всички са много развълнувани.

Абидин е сигурен ,че някой помага на Карам в болницата но тя да не мислила затова.

Ф:Какво ще кажеш Тешко харесват ли ти?
Колко хора живеете тук? Сигурно над 100?
Т:Майко има и басейн.
Ф"Има да...

Всички са много добросърдечни към Тешко.Гюлгюн каза ,че всички живеят там ,но тая не.
Ф: А не става така от сега нататък и ти ще останеш тук защото.... Сейран е бременна!
Всички са щастливи много разбира се ,а Ферит готвил нова изненада

Т:Всичко толкова ли красиво наистина? Или сънувам?
Ф:Добре дошъл при семейството си детето ми...

Ферит е взел мини китара на Тешко забелязал таланта му.
Ферит:Ти си талантлив от раждането си разбира се ,че стане....Боже душицааа как хубаво пее. Heart

Аййй Кара Севда обожавам тази песен,....
Разбира се че са вкарали спомени със СейФер извън песента.

Ох малкия ще го изяяяям.

РЕКЛАМА

https://x.com/huyde12/status/1903183807819170246

https://x.com/falan9601/status/1903186687267586395

https://x.com/startv/status/1903186447718293943

Всички видяха Ферит в Тешко ,а той видя онова дете което цял живот искаше да привърже детето - ТОЙ. Епизода ми хареса!

# 369
# 370

https://x.com/solaabf/status/1903184994714951732

Сефте си имам епизод от толкова време насам който ще гледам няма само да гифирам.

Еми знаех се ,че няма да се стърпиш пред тази красота....

# 371
Радвам се Дидко, че ти е харесал епизода от много време насам.

# 372
Не знаех, че Мерт така добре може да пее.
Хареса ми!

# 373
https://x.com/Gull_41_/status/1903172951895314878

Лека нощ!

https://x.com/falan9601/status/1903175521682293239

Еми напомни ми да събера всички песни от Мерт в сериала в следващата ни тема.

# 374
Добро утро! 🌞
Много приятно изпълнение на Мерти! 🤟🙂
🫶

Общи условия

Активация на акаунт