КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 832
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добре дошла на Нами!
Добре сме, но днес ми предстои поредната инквизиция на крака.
Вече си мисля за дългия уикенд тази седмица!

# 91
  • sofia
Добре дошла, НАМИ!  Flowers HibiscusДобре, че се реши да излезеш на светло. Вярвам, че решението си взела, като си се запознала задочно с нас. Готини сме, весели сме, задружни сме. Ще ти бъде добре при нас. Надявам се, че съвсем скоро ще се запознаем и на живо! Хайде напиши един виц - това ще бъде членския ти внос. А от къде си?
Ето... Двама приятели си говорят:
- Не мога да разбера жената! Помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм ѝ казал, какво ми е казала, къде сме отишли на първата среща и  още, и още! А аз, братче, нищо от това не си спомням!
Другият помислил и казал:
- Виж какво! Ти помниш ли, кога хвана първия си голям шаран?
- Е как да не помня! Бях на Доспат, петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5, 2 кг! Накрая Гошо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете...
- А мислиш ли, че шаранът помни нещо?

Иначе съм от София. На 60 години съм. Както и по- рано писах - имам три деца и една внучка. Занимавам се с уеб дизайн. Мъжът ми беше лекар, но внезапно почина пред мен, сина ми и най-малката дъщеря преди година и половина. Едва сега почнах да излизам от дупката, в която бях попаднала  след това. Голямата ми радост е внучката. В момента, в който ме види и протегне ръчички да я гушна, оставаме само аз и тя.

# 92

Вече си мисля за дългия уикенд тази седмица!
И аз си мисля:) .
Вече си поканих и гостенчета Simple Smile .

Нами, здравей.
Добре си ни дошла.
Чувствай се уютно.

# 93
Здравейте, дружки! Добре дошла на Нами! Ако си се запознала с нас задочно, знаеш, че сме веселяци и подкрепящи. Ветераните на темата са гостоприемни, аз съм тук от около 2 години май. При нас нищо не е задължително и на всяка цена, това му е хубавото.
При мен нищо ново, гледаме се с пИятеля, но Флото ме вкара в беля. Всеки ден по няколко пъти отговарям на въпроса дойде ли пролетта, та да се събуди костенура. Хубаво бях решила да си трая. Сега е подгонил деди, да му прави къща и никакви обяснения не се приемат. Фло, ще ти го харижа, за изхранването не се притеснявам, но ще страдаш  - ще ти гръмне главата от въпроси.
Хубав ден!

# 94
Добре дошла , Нани!
Смея се с глас на  пИятела,  костенура спи, но той не .
  Едно време , когато моите бяха защотковци, като ми писна от въпроси, рекох, не съм ви майка, край.
 Стояха малко и почнаха - лельо, защо.... минава и  този период с въпросите, но са толкова  интересни и спомена  остава, с усмивка.

# 95
  • в сърцата на любимите ми хора
Добре дошла, НАМИ. Вицът ти е трепач. Чувствай се като сред приятели и пиши често, не ни жали. И колко е прекрасно, че имаш малко човече! Животът продължава, след тъмната нощ винаги идва новият ден 🤗.
ЕНИСА, дай задача на пИятеля да измисли име на костенура. Какъв ли бисер ще роди с умната си главица 😀.
БОРЯНКА, твоите защотковци ме разсмяха. Как им ги раждат главичките тези отговори. На всичкото отгоре ги изстрелват веднага, без бавене. Оставят ни без думи!
ФЛО, кога ще провеждаш лекциите с групата? Иска ми се да се включа (ако може и ако всичко при мен е наред).
ТАНУ, и аз не бях чувала за тази сънна парализа. Фло е обяснила добре нещата и добре, че това състояние не е опасно. Дано не се повтаря!
ЯНЕ, овладяла си кръвното, но не пропускай прегледа при кардиолог. Важно е!
АИША, как е Мрънч? Дано сте минали вече през най-гадното и детенце да е добре, че се измъчи и той, че и вие.
На работещите момичета - спорна да ви е работата, а на останалите - почивайте и не си давайте много зор. И утре е ден 🤗

# 96
Добър ден!  Право е написала Макавели.  Като има на кой да го кажеш, а и да го  ...уеш, ти става приятно.  Пиша кодирано. Буквата не ще и не ще да се появи.
Нами, добре дошла! Надявам се да ни харесаш и да останеш.  И аз съм ти сестра по съдба. Абсолютно същата история, но .....съдба! 
Днес ще съм с телеграма. Станах късно и работата ми закъснява. Не, .... е е много, но трябва да се свърши преди другата работа.
Затова прегръдка от мен с пожелание за хубав , топъл и спокоен ден на вси.....ки!

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 12:14 от К.А.Г.

# 97
КАГ, пробвай да превключиш на фонетика, откъм езиците,  напиши няколко безмислици и премини отново на твоята си клавиатура. Ако не става, ми звънни.

# 98
Проблемът е в самия бутон на буквата. Пробвах няколко пъти със смяна на езика. Не се появява нито на български, нито на английски.

# 99
  • Вила Великула
КАГ, замествай "ч" с 4. Така пишат младите.
Добре дошла на НАМИ. Радвам се на нови и свежи попълнения. Щом си ни чела и си решила да се присъединиш официално, значи и ние сме минали изпита. Ти го издържа с вица.
Надявам се в най-скоро време да се запознаем и на живо и да се увериш, че не си сбъркала.
Аз си имам гостенка внучка. Преди малко ги снимах с Кюфтето. Пускам снимката за малко. Специално за Мамси. Елечето и търлъците се харесаха много. Веднага се облече с тях.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 19:44 от pipilota6

# 100
Добре дошла nami! Тук е уютно и приятно, щом реши да "влезеш" значи си го усетила Simple Smile И аз така в началото понадниквах, после излязох на свето, позачезнах няколко години и сега пак съм тук Simple Smile Щом си от София,ще имаш щастието по-рано да се запознаеш на живо с част от нашата групичка. И когато ти е на сърце - пиши, особено по вечерно време стават хубави "седенки" понякога.
За себе си се убеждавам, че този начин на комуникация се налага все повече - така е по-лесно за общуване, макар че липсва живия контакт. Но пък имаш възможността да контактуваш с много повече хора, на които не би попаднал по никой начин. Понякога дори така е по-лесно да споделиш или потърсиш съвет ... А когато пътуваш, минаваш от някъде, имаш виртуално приятелство и си казваш - Ето, има с кой да изпия едно кафе и да си поговоря сладко-сладко Simple Smile
Чакам с нетърпение името на Костенура Simple Smile

Ние се прибрахме благополучно, напазарувяхме плодове и още нещо. Оказа се, че на ММ му е излязъл "ечемик" - да му се чудиш посред зима Smile Вече е попреминало, но все пак му даде очната лекарка капки - как ще излезеш от лекар без рецепта ...

Ние ще почиваме, а на вас - хубав следобед!

# 101

Който познае  къде е това ,печели разходка до там.

# 102
  • в сърцата на любимите ми хора
ПИПИ. радвам се, че е харесала елечето. Със здраве да си го носи!
БОРЯНКА, от третия път познах къде е 😜. Ако имам късмет, там ще съм.

# 103
Мисля, че е Златоград - църквата Св.Георги Победоносец е в дъното. Мамси ме изпревари Simple Smile

# 104
  • Вила Великула
Борянка, кафене в уличките на  Златоград. Коригирах се, че бях написала Етнографския музей, но видях, че е кафене.

Общи условия

Активация на акаунт