Звездни Компромати- март'25

• 342 408
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 415
Има си режим на свиждане, оттам нататък зависи и от двамата родители. Иван нападаше Вихра много грозно публично, какво е очаквал - тя да го чака пред входа с детето ли?

Въобще аз не разбирам какво му е направила Вихра, ако просто никак не я е обичал вече, да се разделят и толкова.

# 2 416
Добре поне че Сарачинов не се излага и той като Иван да ходи да плюе бившата. Голямо каре щяха да са.

Най-достойното поведение в цялата тази ненужно публична история. Покрай риалититата, в които участва синът на Сарачинов от стрина, стана ясно, че човекът има още един син. Ама нито тъпан се е бил за втора приятелка/съпруга, нито компромати някакви. Абсолютно за пример, че когато някой иска личният му живот да не е на показ, има как да стане.

# 2 417
Не разбрах как Иван е плюл Вихра в интервюто? Мон Дьо го попита дали са в добри отношения, той отговори, че нямат отношения, защото тя години наред не му е давала да вижда детето и го е настройвала срещу него. Каза, че за него това да използваш детето си като оръжие срещу другия родител наранява най-вече самото дете и за него е неприемливо. Потвърди, че към днешна дата дъщеря му е в добри отношения  и с него, и с майка си.

# 2 418
Добре , че детето им е по-зряло и емоционално интелигентно от родителите си.

# 2 419
Не им знам точната история на разпада на взаимоотношенията между Иван и Вихра, но аз ако се разделя с алкохолик, също ще ограничавам вижданията! За каквато искате ме смятайте! Не го знаеш ще качи ли детето в кола, след като е пил, ще се сети ли да го храни, да го изпере... Може това да са ѝ били доводите на Вихра. Може да го е правила и просто от злоба, разбира се, тя има малко такъв вид. Но да не забравяме, че съжителството с отровен човек може да изкара най-черните ти черти наяве (в случая май е двупосочен проблемът).

# 2 420
И докато сме на тема Иван .. малко компромати
Скрит текст:

# 2 421
Много интересно Стрина как веднъж в интервю не я попитаха за връзката и'(по време на брака) с известният мъж и аборта от него. Много бързо се затри профила и' в bg-mamma, и ако помните всички коментари за нея се триеха в клюкарската тема. Трябваше да гради жената имидж на добра майка и съпруга.

# 2 422
Е , защо да я питат ? Каквато и да е Ирина има право да не коментира личния си живот с подборности.

# 2 423
Така де, такива въпроси се уточняват преди предаването, участието или каквото там Wink Затова и днес Иван е отговарял за Вихра.

# 2 424
Ивайла Бакалова
Скрит текст:
Райна в Ирландия
Скрит текст:
Мария Петрова
Скрит текст:
По повод Дара Екимова - и аз я харесвам. Не съм музикален капацитет, за да оценявам таланта й с категоричност, но има хубави песни, които слушам с удоволствие. Баща й също харесвах навремето, но към днешна дата не мога да посоча повече от една-две негови песни.

# 2 425
Е , защо да я питат ? Каквато и да е Ирина има право да не коментира личния си живот с подборности.
Това беше риторичен въпрос. Просто правя съпоставка с очернянето на Вихра в медийното пространство и лъскането на имидж на Стрина. И за да не бъда неправилно разбрана, не симпатизирам на никой в тяхната история, единствено смятам че Вихра и Сарачинов се държат много по-достойно от бившите си половинки.

# 2 426
Коя е Мария Петрова?

# 2 427

Втората съпруга на Боби Михайлов. Беше много успешна художествена гимнастичка.

# 2 428
Ирина сама се показа във Вип Брадър .

# 2 429
Трикратна световна шампионка по художествена гимнастика.

Общи условия

Активация на акаунт