Искам да кажа...(228) през Март 2025

• 39 409
  • 936
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Добро утро!
Аз вече си получих осмомартенския подарък. Нов смарт часовник,опитвам се да го свържа, но нещо не мога и взех да се изнерям,осатавям утре да се занимава, с това
Довечера пак съм в разход ,ще ходя на банкет.

# 196
Лин, да помагаме?
И аз получих подарък. 😁 На 4 гуми!
Оправям се да ходя към офиса.
Селесте, аз без спрей съм загинала като се разболея. Почти един отива на едно боледуване. За по 4-5 часа дишам.

# 197
Честито, Ени, все на хубави места да те вози Car
Подробности Grinning

Аз да се наредя скромно с гривна и колиенце Blush

# 198
  • Бургас
Добро утро!

Днес вече направихме разходката до морето, но нямахме време за кафе. В понеделник ще открием официално сезона на сутрешното вървене Simple Smile

Лин, Ени, Руми, честити ви подаръци!

Мони, за провиалергично мислех и аз, довечера ще глътна едно.
Мъфин, Ени, промивам с разтвор, сребърна вода, Аферин Синус пия, половин шише ракия съм изхабила за тампони в носа и ушите...През нощта спах, без да запям като риба, и засега бивам Simple Smile

# 199
  • Canada
Добър ден 🙂

Мусака и разходка на куче отчитам като актив до момента 😁 Иначе съм отпуска де 😅

Ени, честито, леко и безаварийно!

Селесте, с млечните как си?

Съкратиха ми живота с неадекватна препоръка след рутинните профилактични прегледи, два дни не знаех на кой свят съм 😳 Но вчера се консултирах с хирург онколог и пак дишам.

Съни , къде в Испания? Мернах предупреждение за нови обилни валежи.

Приятелка ми праща наскоро снимки от Португалия. Влюбена съм 🤩

# 200
Подробности.. Сузуки Суифт, на приятел на ММ е, та ми я остави да я пробвам. Определено ми хареса. Много стегната и пъргава. Тегаво е от дизел да мина на бензин, но не я угасих снощи на обиколката. 🤣 Синеочка пък не я хареса, тя много се привързва към вещи и си иска старата кола.. 😅 А и предполагам, че другата причина е, че е двуврата, т.е. няма си врата детето. 🤣🤣🤣 Казах й да си ходи пеш. 🤪 Като я измия може да ви я покажа. Не е чисто нова, но за мен си е добре.

# 201
  • Бургас
Фонс, почти не ги консумирам, а в последните дни пък съвсем. Знам иначе, че са слузообразуващи.

# 202
Фонс, за лятото съм я замислил, точно Валенсия. Иначе предупрежденията сега са за Каталуния и най-вече Барселона.

# 203
Юху, завърнах се аз!

Ени, честито возило. Имала съм Сузуки суифт, чукове са! Със здраве да си я караш!

Тук е пролет, а аз съм затворена в офиса... На нищо не прилича това. Командировката ми беше много интересна, но изморителна. Снощи се прибрах късно, не спах добре и само се моля днес да избутам.
Другата седмица до четвъртък ще работя дистанционно и ще се любувам на морето Simple Smile

# 204
Мони, от Мароко е било спането и от това, че си на екскурзия. Но ако ти действа успокояващо, чаят от мента винаги е добро решение.
Ени, честито! Още помня Монката като малка как плака, че продаваме на баща ѝ колата. После свикна, че у нас това се случва често;)
Фонс, радвам се за добрите новини при теб.
Селесте, оздравявай, тази вечер да спиш и без капки!
Хубаво да си изкарате всички банкетаджии;)

Аз няма да празнувам, утре най-вероятно ще съм на работа.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 15:34 от tuty

# 205
  • югозапад, под "Марков камък"
Тути, 🤗

# 206
Ени, безаварийно и с кеф да си караш новото возило Car.

tuty, spoko.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:19 от 2в1

# 207
  • София
Ени, честито возило! На много хубави места да те води и Синеочка да свикне с него!
Тути, всички се молим да се намери лек за това! Сили на теб! Heart
Тук не спира да вали, но нашата програма си върви по план.
Вчера обиколихме доста места в централната част. Ядохме чиррос в много хубаво заведение. Видяхме катедралата, двореца.
Вечерта бяхме на първо на италиански ресторант, а после на бачата парти в заведение със собственик българин -The host. Силно препоръчвам за тези, които се вълнуват от този вид танци.

Сега ще ни водят на аржентински ресторант. Grinning

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:31 от Rodiva

# 208
  • Germany
Ени, честита кола! Със здраве да си я ползвате!
Тути, гуш!

# 209
Роди, хапнете пържени свински кожи. леле, отядох си там! И на чипс!

Общи условия

Активация на акаунт