Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 60 642
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Пробвала съм го, да аз съм фен на тази линия, но ми се видя различен от ЛВЕБ едп.Oui е спрян.

# 76
Пробвала съм го, да аз съм фен на тази линия, но ми се видя различен от ЛВЕБ едп.Oui е спрян.
Кажи малко по-подробно с какво се различават. Извинявай, че нахалствам, ама ми е любопитно.

# 77
Аз днес съм с тази лимитка https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-est-Belle-L-Eveil-76394.html
За мен се припокриват на 95% с оригинала.Една идея е по силен и сладък.От LVEB  ми бяха останали 2 неотваряни 30 мл и ги продадох.Оставих само този.Ако искате да го пробвате,мисля че го има при момчето.Моят е от немския Дъглас.

# 78
  • Бургас
Кажи малко по-подробно с какво се различават. Извинявай, че нахалствам, ама ми е любопитно.
По- цветен и по -плодов е от ЕДП за мен, с малина и роза и не ми се стори така накъртващо сладък.Хубав е много този фланкър.

# 79
Благодаря за темата 🌷

Моята пролет ще започне с това пролетно-лятно, женствено ухание.

Това е и последната ми придобивка, подарък от мм 😍 Бяхме си говорили, че съм го харесала и той ме изненада. Всъщност има малка подробност, бях споделила за My way Nectar, но е запомнил само My way, явно GrinningТа така се сдобих с Floral. Ноо.. Важно е желанието и жестът, а и хубавото е, че парфюмът ми харесва!! Няма я сладостта на оригинала, лесно носим е, харесват ми цитрусовите плодове в началото, носи ми лека плодово-флорална наслада - идеална за пролетта!

# 80
Здравейте момичета,
Днес от колежка усетих скандал , мирише много на мед , интересен аромат . Гледам няколко вида , дали знаете кой е този меден скандал?

# 81
  • Бургас
Най- вероятно или ЕДП или нощната версия -https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-45651.html   https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-B … -Night-50715.html Голд, Абсолю, Ле парфюм, Со скандал не са със сигурност, те са по- различни за мен.

# 82
Scandal By Night е вероятно. Но защо просто не я попиташ с кой точно е?

# 83
Днес с новото съкровище в Thameen колекцията - The Cora. Прекрасен - цветен, нежен и луксозен. Една от композициите, които много харесвам и съм търсила интуитивно през годините. Усещам цветята - глициния, магнолия, нежна роза, лек карамфил, жасмин и момина сълза без кисели нотки, с много въздух и пространство. Сладостта му е също много лека, ванилията - тиха и ненатрапчива. За цветния си характер е доволно силен, за шлейф не знам, предстои да го оценя. 200+ лв за 50 мл изглеждат немалка сума и единствено с този бранд минавам психологическата си граница за харчене Simple Smile за проявилите интерес - линк от wikiparfum с развитие на аромата https://www.wikiparfum.com/en/fragrances/the-cora-1

# 84
  • The Evergreen State
От предната тема се повдигна въпроса за каква разфасофка парфюм предпочитаме. По този въпрос аз си смених мнението постепенно с времето. В началото на парфюмното увлечение предпочитах малки шишенца с цел да си ги използвам докрай и да сменя парфюма. С честото спиране на някои парфюми които обичам обаче и с постоянното качване на цените, започнах да предпочитам по-големи бутилки, обикновено взимам 50 мл, средния вариант, но имам и няколко парфюма от по 75 мл или 100мл (мисля че само такива разфасовки са се предлагали и не съм намерила 50 мл в тези отделни случаи).
30мл парфюми които имам взимам с мен при пътуване, удобни са за кратки ваканции когато съм с малък кери-он само.

Парфюм за деня - Chanel Chance EDP.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 10:01 от Athena

# 85
Честит празник на всички дами!

Писала съм много пъти. Аз предпочитам малките 30 мл.Ако евентуално не се предлага 30 тогава купувам 50 мл.не повече така давам шанс на нови и нови аромати .100 мл.много бавно свършват и бързо омръзват.

# 86
Писала съм много пъти. Аз предпочитам малките 30 мл.Ако евентуално не се предлага 30 тогава купувам 50 мл.не повече…

И аз съм така, във времето минах от 100 към 25/ 30. В краен случай 50, но изключително рядко.
Парфюм на деня- Модмоазел.

# 87
Здравейте,може ли няколко думи за този парфюм-Chloe Nomade Nuit d'Egypte Eau de Parfum Spray?

# 88
Здравейте Дами,
Честит празник Flowers Bouquet
На мен и 50мл. са ми много.Освен ако не съм страшно влюбена в парфюма.
 Мисля че и друг път съм споделяла,че при мен трайността е много слаба и е тегаво да буташ такава голяма разфасовка. Купуваш нов,трупаш ,знаете предполагам GrinningТа в тази връзка не ми е приятно,когато даден парфюм не предлага опаковка от 30мл.,че и по-малко.
Това с парфюма на деня ми хареса. Моя е  Булгари кристалин ЕДП.

# 89
Писала съм го и в предишни теми, обикновено купувам най-малката налична разфасовка.
Днес нося LVEB L'elixir, последни милилитри преди да премина към пролетните парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт