🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 346
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 165
Толкова нерви за някаква целувка, която не се е случила, в миналите сезони вече имаше поне 5 осмукани.

Тези са като бабите пред блока и накрая не знаеш брат ли имаш или сестра.

# 166
Еми защо й дава роза,щом е открит? Чиста била...или я харесваш или не.

# 167
E, то фаворитките се знаеха и в предните сезони кои са от самото начало почти.

# 168
Голяма слука. Сега ще има да повтарят до без край - те знаят, че ние знаем, че те знаят, че е щяло да има целувка.

# 169
Бранка не прилича на себе си, само аз ли го забелязах?

# 170
  • here and now
Бранка изненадващо влезе в ролята на ревнива съпруга...

# 171
За първи път виждам мъж неколкократно да нарича предполагаемите си бивши “партньора ми”.

# 172
Срещата на "младите" върви приятно. Ако Косара не изглеждаше по-голяма от него, щях да кажа, че си подхождат.
Бранимира влезе с очакванията, че ще е супер специална, единствена поканена и Бла Бла. Афишираше го където преценеше, че ще изпъкне и впечатли. Ама реалността я поля със студена вода.

# 173
Даниела защо така дудне? Егати, нетърпима е.

# 174
За първи път виждам мъж неколкократно да нарича предполагаемите си бивши “партньора ми”.
Ако си върнеш лентата назад, всичките ергени са кавали "партньор", "човекът до мен"... Доживяхме първия дълъг епизод този сезон.

# 175
Коженото диванче е заменено от Nuii фризер явно Innocent

# 176
Виктор изпусна шанса за целувка след шоколадовото изкушение😄

# 177
Обаче Мартин само за Даниела говори

# 178
Ако си върнеш лентата назад, всичките ергени са кавали "партньор", "човекът до мен"...
Визирах думата партньор, не човека до мен, и партньорка може да са казвали, но моят партньор със сигурност не са.

# 179
Аз на мястото на Силвия си тръгвам. Много унизително за нея,ако влезе в ролята на съветник. Нещо в този сезон повече братя и сестри се намериха, отколкото двойки

Общи условия

Активация на акаунт