🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 346
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мартин за нула време френдзоунна Силвия и Анна-Мария. Много еднозначно им показа, че даже и директно си каза, че не вижда обект на интерес в тяхно лице. Предишните ергени никога не са си позволявали подобно нещо, въпреки че им личеше, когато не харесваха дадена жена. Тези тук си правят каквото си искат. От една страна добре, но от друга много се стеснява кръгът на жените, които се радват на внимание.
А Даниела съвсем сериозно се е взела за някаква голяма разбирачка в любовните отношения и нонстоп развива разни лекции за мъжете, жените и живота. Много си е повярвала.

# 196
Обаче, ако гледаме предходните жени около него, дразненето бързо го озлобява. .D

# 197
Смийгъл ми хареса! Точно си е такава. Истинската клюкарка, пак тя намесена да раздухва. Дива селянка с глас на алкохоличка.

# 198
Ох, той Мартин мъж на 40 поне да знаеше какво иска. 😐 По-добре да се кротне и да се порадва още малко на дъщерите си, че скоро ще трябва да ги варди от такива като него.

# 199
Абе нож с две остриета е, хем още повече мисли за Данка, но от друга страна вече от няколко страни му нашепват, че има фалшиви мацки, Юда е там за ефирно време, а следите водят към Айгюл и той е доста разколебан дали е на верен път.

# 200
Днес АнаМария неочаквано ми хареса. Досега предимно лежеше разкекерчено по диваните и пускаше по някой коментар от типа "клюките на Банско"

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 22:45 от MoSt new

# 201
Даниела има по-адекватни изказвания от Маги психоложката

# 202
Всъщност много си отиват с Ана-Мария, неочаквано.
Отиват си, защото е братленце, което Мартин "гушка с крака" Grin ... За приятели стават, да, но само от негова страна е приятелството и си мисли, че тя е ок с това. Мисля, че като всяка жена Анна Мария иска нещо повече, просто отдавна е във френдзоната и го знае, затова го играе приятелчето.

Днес АнаМария неочаквано ми хареса. Досега предимно лежеше разкекерчено по дивани те и пускане по някой коментар от типа "клюките на Банско"
Любомира е новата Анна Мария. Как се беше разчекнала на стола при този белот. Какви са тези жени и то пред камери?!

# 203
А Даниела съвсем сериозно се е взела за някаква голяма разбирачка в любовните отношения и нонстоп развива разни лекции за мъжете, жените и живота. Много си е повярвала.

Аз бих я пържил на бавен огън още няколко церемонии и вън. Да си помисли, че глупавите ѝ идеи имат някакъв успех, всичко върви по план и изведнъж изхвърлена като мръсно коте. Ококорена докрай, замръзнала на място. 😂

# 204
На мен сезонът ми харесва. По-интересно ми е от друг път.

Срещата с Косата много ми харесва, дано Брана да лети.
Ана-Мария чак хубава ми се вижда. Абе доволна съм, хем че не хванах началото.

# 205
Мартин на тази възраст и с опита си да не може да разбере игричките на Даниела е просто смешно. Каза му в очите, че си търси спонсор, отдръпна се от целувката да се прави на "не съм такава", кое не е ясно? И да привиква братленцата да им говори за Даниела... Гадничко.

# 206
Не харесвам жени като Ана-Мария. Манипулаторки, интригантки , клюкарки от най-долен тип.

# 207
По-тъпо не може да е. Приспаха ме.
Лягайте си.
//
Много хубав епизод. И, да, Ана-МАрия го усети Мартин. Както и аз го виждам.

# 208
По-тъпо не може да е. Приспаха ме.
Лягайте си.
//
Много хубав епизод. И, да, Ана-МАрия го усети Мартин. Както и аз го виждам.
Това ще правя. Приятно гледане на вас 😀

# 209

Общи условия

Активация на акаунт