🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 539
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Не разбрах нищо от разговора на Виктор и Клаудия... Виктор е неадекватен,какво я хванал за лицето...и какво искаше да каже,къде се намира това момче?

# 451
И аз не разбрах какво искаше да й каже?

# 452
Дубайската дама - не разведена, но свободна, заради Виктор пристига от край свет, но установява, че и той не е китка...и се насочва към непознатия Мартин, дали ще си паснат...

# 453

Не е необходимо да са големи, за да са правени Grinning Не говоря конкретно за нейните, а по принцип.

Така де, ама има си и там минимум някакъв. Ако е толкова слаба и първоначално плоска, далеч повече щяха да стърчат. Абсолютно естествени изглеждат. И вчера беше с нещо подобно на вечерята.

# 454
  • София
Виктор все с едни носове ги е подбрал, мани мани... Росица никак не ми е симпатична. Тази Ивет все с червено червило ходи - прилича ми на Мортиша Адамс...Клаудия също ми е анти.

# 455
Искам да знам кой е хирурга на носа на Елвира, много ми харесва. Тя нали уж казваше, че е естествена.

# 456
Тая Клаудия е много зле, злобна, натоварваща като тийн, глуповата и лепка.
В случая Виктор според мен я усети каква е.

# 457
Искам да знам кой е хирурга на носа на Елвира, много ми харесва. Тя нали уж казваше, че е естествена.

Да много хубаво е направен и й отива, за разлика от този на Даниела. В инстаграм на стари снимки се вижда, че е различен.

# 458
В Клаудия има нещо мега токсично - май е много ревнива и обсебваща.

# 459
Клаудия е голяма злоба! Как сръчка Росица между ребрата, защото вижда, че й е гадно и ревнува - Колко сладко, че Виктор изведе Ивет...

# 460
Росица обаче доста е лапнала.

# 461
  • САЩ
Носът на Елвира е най-хубавият - било то естествен или изкуствен.
*
А коя мома има най-грозен настоящ нос, според вас?

# 462
  • Out of the Mix
На Ивет й отива прашката. Mr. Green

Да видим Данка и Бранка дали ще летят тази вечер.

Косара нещо много еротично го раздава с облеклото.

# 463
Каква е тази мода с тези червила, всички са като булката труп. Забелязвам, че Виктор се чувства доста по-комфортно сред малките и неопитни момичета.

# 464
Клаудия се държи много зле - като малка злобна тинейджърка

Общи условия

Активация на акаунт