🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 342
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 870

Стана ясно, че ергените са се прибрали, всеки с избраната, ако има такава и не получим дежавю със "смелата" постъпка на Алекс. Интересно ми е според вас, въпреки разочарованието в последния епизод, Рупецова мобилизирала ли е женската си харизма, повлияна от руската школа за gold digger-ки и пленила ли е Марто, или пък цветчетата са мазнене от дамата с бомбастичен капитал и нейно бфф Бачорска?

# 871
При всички случаи смешнее, защото мъжете не са прости, нито пък прекарват живота си в търсене на лисана без качества да й дадат парите си и да разменят усилията и постиженията си за едно маскарадно присъствие. Защото красива жена не е задължително да е боцканата жена, дори смятам, че едното изключва другото. А поддържана съвсем не е набодена. Поддържана е жена, която е спретната, тренираща, с лак който не е обелен или израснал до половината на нокътя, ма ти смяташ, че не се вижда щото е "светличко" лакчето. Ми не, вижда се. Поддържана е когато дава вид на приятно изглеждаща жена. Жена! 🥰

# 872
Виктор е тооолкова смотан, че дори добрият му външен вид не може да го спаси.

Аз, лично, не го намирам за кой знае какъв хубавец. Да, симпатяга е, ама това негово детинско и неориентирано поведение + изкуствена усмивка ми убиват всичко мъжествено в него.
Не е за това предаване, скучен е.

# 873
Тези тактики да се държиш с достойнство, да не се даваш лесно  не са нещо ново,  това се е препоръчвало и ще се препоръчва винаги на жена, която иска да е уважавана и приемана за нещо повече от вагина. Но тук желанията се разминават с придобитият нов вид точно на callgirl, който доста противоречи на тези принципи.

Иначе тя има магазин за дрехи, които явно се шият там някъде в Родопите от женички за без пари, а се продават като за бранд. От там са и парите според мен. Но не знам доколко е популярен сайта и.

Колко е печеливш този магазин след като има запори за 120хил.? Тя разчита на такива с пари да я спонсорират. Едва ли тя измисля моделите и някой ги шие, по-скоро като друга нейна приятелка дето уж има бранд пък ги внасят от Китай. А иначе в последния епизод Даниела изглеждаше доста зле без грим и  с тея скули. Направо е плашеща. Вместо скулите на наблегне малко на очите. Там грим няма никакъв, а в същото време слага страшно червило на устните.

# 874
  • Бургас
Според мен Мартин отдавна е разочарован от жените, най-първо от майка си. Всички мъже като него, в някакъв етап от живота, ако имат пари започват да избират трофеи или  по-млади жени, които нямат опит, за да нямат възможност да се обвържат или заобичат и отново да бъдат наранени. Всичко това се крие под маската на егоист, тежък характер, гадняр, а в същото време забавен, чаровен и уж принципен човек.
И не е никак прост, всичко знае, но така е тренда.

По повод скучността на Виктор, мисля, че поне Алек надминава, което е някакъв прогрес, а и мисля, че е скрита лимонка, поне доколкото познавам Рибите. Ще влезе в роля според мен. Те бърдо се пренастройват, а и са му взели учител.

Не знам, Лотус , но честно казано много често напоследък се чувствам все едно живея в паралелен свят така ,че няма да се учудя ако върви. За мен е странно, уж всеки търси качество, уж никой не харесва изкуственото, а на практика е съвсем друго. Пълен дисонанс с това, което се говори и това, което на практика виждам.

# 875
Даниела не е по Руската школа, да манипулаторства грубо и прекрачвайки себе си, с цел изгода. Тя си слага картите на масата - ако можеш да си ме позволиш, вземи ме.

Харесва ми, че си има личен живот. 120 хил. се изчистват лесно, при работещ бизнес (или изправна в., както вика Кукушката)

Странно, че ми хареса, при толкова отрицателна обща нагласа към нея в началото, но мисля, че е защото има харизма (харизмата се отключва най-добре при несъвършени или грозновати лица) има и акъл - просто си има акъл, а че е избрала да го ползва за щуротии, не го намалява.

Ще се оправи в живота тая Даниела, даже и сама. Симпатична ми е.

# 876
При Виктор наистина поведението и характера изтикват много назад иначе добрия външен вид.
На пръв поглед, хубаво момче, добре сложено, високо, атлетично, в лице е много симпатичен...

Ама като е в действие, всичко това отива по дяволите.

Даниелчето кого иска да впечатли с тези рози, бе... Grinning ама що за овехтели трикове прокарва Grinning
играе го недостъпна и принципна, девственица едва ли не, изтъркани клишета, 1000 рози... алооо, дубайките отдавна минаха на чанти, бижута, такива работи Grinning

# 877
Имаше предположение, че розите са от шийн или тему 🙄😶.

# 878
  • Бургас
Книгата на Даниела не е на тема как да имаме достойнство, принципи и да не се даваме лесно, а как да манипулираме мъжете и как да им вземем всички пари.

Не съм чела книгата, не мога да коментирам какво пише, но предполагам, че е как да хванеш и да се омъжиш за богат мъж, нещо тип Кобилкина. Коментирам този тип поведение, че не е нищо ново, съществува си от векове. Колко е ефикасен днес, не се наемам да определям.

# 879
Имаше предположение, че розите са от шийн или тему 🙄😶.
Точно така! А може и да е генерирана снимка от ai. 😎
Цяла "книга" й е направил ai-я, че едни рози ли няма да й бацне. 😂
Това с розите, беше интересно и модерно, когато бях в гимназията и около завършването ни. 😎
Тогава си направих фейсбук - 2008-9.
Данчето укъсня с тренда. 🤭

# 880
На Данито снимките с букети май са като на Маги миналогодишните фотосесии с рози.

# 881
  • Бургас
Сигурно всеки ден им разпращат какво трябва да публикуват за деня.

# 882
  • София
Книга клише, рози клише = Даниела.

# 883
Въпреки всичко и на мен ми е симпатична Даниела. Обезобразена или не предпочитам да се лансира идеята, че мъж трябва да се пребори за жената дори в такова предаване.
Като контраст се явява Яна, която дава заявка за 5-6 деца без никакви критерии към мъж. Или е готова да ги роди на няколко мъже, или мъжът, който ще и направи толкова деца ще е наистина състоятелен.
Уж невинна, уж добра, уж противоположност на изкуствената Даниела, а после и тя с безумни сторита в инстаграм за търсене на плащачи.

# 884
Жена, която си е окепазила лицето от корекции няма право да пише книжки със съвети към жените! Защото действията и абсолютно обезсмислят написаното. Какви принципи - че тя избира и мъжа трябва да е този, който да се старае да я спечели! Еми ти затова ли така се постара първа, че чак се окепази?  Или ще каже, аз не заради мъжа, заради себе си...ма верно ли?

Общи условия

Активация на акаунт