🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 342
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 885
Розите на Даниела са като снимките в булчински салони на Елена.

# 886
Тези тактики да се държиш с достойнство, да не се даваш лесно  не са нещо ново,  това се е препоръчвало и ще се препоръчва винаги на жена, която иска да е уважавана и приемана за нещо повече от вагина. Но тук желанията се разминават с придобитият нов вид точно на callgirl, който доста противоречи на тези принципи.

Иначе тя има магазин за дрехи, които явно се шият там някъде в Родопите от женички за без пари, а се продават като за бранд. От там са и парите според мен. Но не знам доколко е популярен сайта и.

Колко е печеливш този магазин след като има запори за 120хил.? Тя разчита на такива с пари да я спонсорират. Едва ли тя измисля моделите и някой ги шие, по-скоро като друга нейна приятелка дето уж има бранд пък ги внасят от Китай. А иначе в последния епизод Даниела изглеждаше доста зле без грим и  с тея скули. Направо е плашеща. Вместо скулите на наблегне малко на очите. Там грим няма никакъв, а в същото време слага страшно червило на устните.

Ама вие малко бъркате нещата с тези запори. Има разлика между запори на дружествени сметки, когато самото дружество е задлъжняло и съвсем друго е да са ти запорирани дружествените дялове. Тя има дълг в качеството си на физическо лице, т.е. дълга си е лично нейн, не е на дружеството, на което е едноличен собственик на капитала. Поради тази причина са й запорирали дружествените дялове и в момента не може да се разпорежда с тях. Ако например реши да си изплати дивиденти, парите като й влязат в личните сметки, веднага ще бъдат дръпнати от ЧСИ-то. Вече ако дружеството е солидарен длъжник с нея по дълга, който има, е съвсем различно нещо и може да са му запорирани сметките, но това нещо няма как да се види от Търговския регистър.

# 887
Аз бях разглеждала нейни стари снимки във фб профила ѝ, през 2021г. е изглеждала много добре. Да разбираме ли, че сегашният резултат на носа ѝ е от втора ринопластика и нагледен пример какво се случва, когато "не спреш навреме"?.
Скрит текст:
На снимката отпреди лошата операция на носа, Даниела-Айгюл изглежда добре и по-хубаво прозира чарът й.
Обща култура засега не съм видяла, няма дори намек за препратка, коментар или сравнение по интересна тема. Но това липсва при 80% от жените. Поне за разлика от повечето в Ергена, тя умее да води разговор. И има някакво чувство за хумор и адекватност.
За визията й, може да не е искала такъв нос. Ако обаче е умишлено търсена визия, това говори за дълбоки обърканости в акъла/самочувствието/възприятието, които може да рефлектират и върху общото й поведение.

Според мен най-притеснителното е смяната на името, във време, което не налага това, и ако това е свързано с опит за криене на произхода й.

# 888
По отношение на воденето на разговор, не мисля, че някое момиче може много да се разгърне с когото и да е от двамата. То е като някакъв тъп скуош, с единия удряш на чичка хумор от 84та година лятото, с другия- истинска стена.
С Виктор разговорите са едноизмерни, дори като разказва за фамилните си драми сякаш позира, има нещо неавтентично.
Мартин според мен става за събеседник. Но има предразсъдъци към момичетата и не се разгръща особено. Хуморът му се мени, има и готини попадения. Вижда се, че когато за секунда отиде в дълбоките емоции, действително е там, макар и за момент. Смятам, че има интересни истории. Иначе и той доооста се преструва, просто по-искрено Grinning

# 889
Тоест, ако цената не е изпяскана директно, а завоалирано, бива? На мен пък ми харесва да знам колко струва нещо, което искам, а не сметката да ми се представи впоследствие изненадващо. Защото нещо не си представям Мартина и Ферай да са безплатни, но при тях няма изложен ценоразпис.

# 890
Тоест, ако цената не е изпяскана директно, а завоалирано, бива? На мен пък ми харесва да знам колко струва нещо, което искам, а не сметката да ми се представи впоследствие изненадващо. Защото нещо не си представям Мартина и Ферай да са безплатни, но при тях няма изложен ценоразпис.
Това не ѝ е цената. И тя много добре го знае, но сега ѝ се е паднало да се прави на интересна.

# 891
Абе и така да е, важното е, че жената каза цена. Не се прави, че е там "за любов".

# 892
Тези тактики да се държиш с достойнство, да не се даваш лесно  не са нещо ново,  това се е препоръчвало и ще се препоръчва винаги на жена, която иска да е уважавана и приемана за нещо повече от вагина. Но тук желанията се разминават с придобитият нов вид точно на callgirl, който доста противоречи на тези принципи.

Иначе тя има магазин за дрехи, които явно се шият там някъде в Родопите от женички за без пари, а се продават като за бранд. От там са и парите според мен. Но не знам доколко е популярен сайта и.

Колко е печеливш този магазин след като има запори за 120хил.? Тя разчита на такива с пари да я спонсорират. Едва ли тя измисля моделите и някой ги шие, по-скоро като друга нейна приятелка дето уж има бранд пък ги внасят от Китай. А иначе в последния епизод Даниела изглеждаше доста зле без грим и  с тея скули. Направо е плашеща. Вместо скулите на наблегне малко на очите. Там грим няма никакъв, а в същото време слага страшно червило на устните.

Ама вие малко бъркате нещата с тези запори. Има разлика между запори на дружествени сметки, когато самото дружество е задлъжняло и съвсем друго е да са ти запорирани дружествените дялове. Тя има дълг в качеството си на физическо лице, т.е. дълга си е лично нейн, не е на дружеството, на което е едноличен собственик на капитала. Поради тази причина са й запорирали дружествените дялове и в момента не може да се разпорежда с тях. Ако например реши да си изплати дивиденти, парите като й влязат в личните сметки, веднага ще бъдат дръпнати от ЧСИ-то. Вече ако дружеството е солидарен длъжник с нея по дълга, който има, е съвсем различно нещо и може да са му запорирани сметките, но това нещо няма как да се види от Търговския регистър.

Запорите не са ли на дружеството? Иначе аз правя разлика, но запорите са на дружеството според мен или аз не съм разбрала. Все тая, ако печели добре няма да дължи пари. Това исках да кажа. Ако е теглила кредити да си оправи фасона още по-жалко, защото са хвърлени на вятъра.

# 893

Ами вече и Мартина е с такъв букет.Очевидно е че Мартин и на двете е подарил.Ами колкото и да не ги харесвате трябва да признаете че са скъпи жени и явно мъжете до тях смятат че заслужават много...На коя от вас някой е подарявал букет от 1000 рози? На мен не са и вече след тези снимки грам не се чувствам добре ,явно тези мацки са много крачки над мен.

# 894
Цената на Даниела е като вица с десетте хиляди за секс с бабата.

Готин е и е много по темата, но понеже е дълъг го слагам в скрит текст
Скрит текст:
Дядо и баба напускат хотел...
Администраторът им казва:
- Дължите 10 000...
Дядото:
- Ама чакайте, ние не искаме да купим хотела, ние сме останали едва 1 седмица. Откъде тия 10 000?
Администраторът:
- Ами, тенис корт...
Дядото:
- Ама ние не сме го ползвали...
Администраторът:
- Ами да сте го ползвали, той беше на разположение.
Дядото:
- Друго какво?
Администраторът:
- Ами, плувен басейн...
Дядото:
- Ама ние не сме го ползвали!
Администраторът:
Дядото:
- Друго какво?
Администраторът:
- Ами, SPA-комплекса...
Дядото:
- Ма ние и него не сме го ползвали!
Администраторът:
Дядото:
- Добре, давам ви 100, другите 9 900 ви ги удържам, щото сте ми е*али бабата!
Администраторът:
- Ама ние не сме я е*али!
Дядото:
- Ами, да сте я е*али, тя беше на разположение!

# 895

Ами вече и Мартина е с такъв букет.Очевидно е че Мартин и на двете е подарил.Ами колкото и да не ги харесвате трябва да признаете че са скъпи жени и явно мъжете до тях смятат че заслужават много...На коя от вас някой е подарявал букет от 1000 рози? На мен не са и вече след тези снимки грам не се чувствам добре ,явно тези мацки са много крачки над мен.

Сигурно е реквизит на предаването....

# 896
  • София
Неее, ако цената е изпляскана директно, това я "прави безскрупулна". Другите не са. 🤣

Въпросът е, че когато цената е обявена, това не изключва любовта. Не те прави златотърсач в смисъла, че си хладнокръвен, пресметлив и не желаеш да получаваш/даваш любов. Това разбира се е видно, че е трудно за вярване - и по повечето мнения тук, и по реакциите на Мартин.

# 897
Абе и така да е, важното е, че жената каза цена. Не се прави, че е там "за любов".
Жената не си прави илюзии, че с Мартин ще я огрее, затова си каза цена, подават си двамата топката по уговорка. С някой, дето има надежда, ще е доста по-дискретна и любвеобилна. Нищо искрено няма в нея, разиграва етюди от книгата, а той се прави, че са успешни.

# 898

Хубавият живот струва яко пара в днешно време. За мен проблемът с нея, че очаква мъжо глупака да бачка нонстоп като магаре. Ако просто беше казала, че иска мъж с възможности, заедно да градим финансова свобода, пенсиониране рано, никакъв проблем няма с това. Тя иска да е вече богат тоя ама все пак да продължава да се гърби, докато тая шматка се лигосва всеки божи ден. Как тя абсолютно нищо няма да прави реално за него. Дори за "съпружески задължения" ми се струва никаква. Кво точно предлага насреща? Да ти се праи на интересна и специална, празни приказки.

# 899
Аз меко казано си харесвам името , но ако не си може би щях да го сменя . Даниела може да изглежда като всички ,но определено не търчи след Мартин. както видяхме той не спря да мрънка и да говори за нея вече два епизода..

Общи условия

Активация на акаунт