🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 331
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 180
Обаче Мартин само за Даниела говори

Затова и покани АМ на среща, за да я разпита подробно. Опасяваше се, че тя е Юда.
Дниела е единствената, която не можел да разчете..Хах.. Ние я разчитаме без проблем SmileySatisfied

# 181
А Силвия не ми е жал, тя си е на почивка от самото начало, тамън съвсем ще може да се отдаде на релакс.

За Анна-Мария ми стана малко тъпо, дори да не го харесва наистина, да говориш непрекъснато за друга жена на среща е доста нетактично.

# 182
Мартин не знам дали може да падне по-ниско, 40 годишен мъж на среща с 20 годишна и да има наглостта да й говори за друга жена. И една Анна-Мария на заслужава това, пълно дъно!

# 183
Той тотално ѝ се подигра на Ана-Мария... Ела да ти говоря за Даниела.

# 184
Това с дърпането от целувката на Данчето е за мен много остаряло.
Ако искам един мъж, няма да избегна целувка. А ако съм особено умна, съм наясно, че той ако ме харесва няма да си помисли, че съм лесна, или имам принципи, които не ми позволяват.
Данка не си игра добре картите.

# 185
Оф, Мартин само за Даниела говори.

# 186
Усещам как на Ана Мария вече ѝ е неприятен разговорът.

# 187
Даниела ще си ходи скоро. Мартин е прекалено голям нарцисист, че да ѝ го прости, а и по тоя начин ясно ще им каже на другите, че ще си прави с тях каквото иска без право на отказ. Гнусар.

# 188
Той тотално ѝ се подигра на Ана-Мария... Ела да ти говоря за Даниела.

Рискът на стратегията "да бъдеш братленце". 😂🤣😂🤣

# 189
Ама защо пита друга жена за Даниела. Да не очаква обективен коментар и вярна информация?!! Да си пита Даниела.

Пък Ана наистина заслужава на срещата с нея да се отделя внимание само на нея или на Мартин. Не на друга жена. 🙄

# 190
По-тъпо не може да е. Приспаха ме.

# 191
На никоя жена няма да й е приятно да го играе душеприказчикът, но Ана-Мария показа една по-нежна своя страна, вниква добре, изслушва, гледа го с топли очи.
Интересно е дали действително ще се заинати и ще изхвърли Даниела, дори много да я харесва, за да си защити честта на гърмян заек или ще й даде още шансове

# 192
Даниела много го жегна..

# 193
Не мисля, че ще изхвърли Даниела. Сега го е яд, но според мен точно това, че го дразни ѝ е печеливша карта. Поне на този етап.

# 194
Срещата на Виктор и Косара беше първата от началото на сезона, която ми хареса. Двамата много си подхождат и ще се радвам Виктор най-сетне да се оттърси от мазохизма си да се унижава пред пъпчасалата бурсучеста костенурка Бранинджа. И не мога да понасям приятелката й Смийгъл, която очевидно си въобразява че има някакви права над Виктор и ходи да тормози Росица. Двете са ми вече по-анти и от Даниела

Общи условия

Активация на акаунт