🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 334
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 900
Аз съм 100% сигурна, че Мартин прави шоу, за да си заслужи хонорара и да оправдае очакванията към представянето му и изобщо не е заинтересуван от Даниела.

# 901
  • somewhere near the sea

Ами вече и Мартина е с такъв букет.Очевидно е че Мартин и на двете е подарил.Ами колкото и да не ги харесвате трябва да признаете че са скъпи жени и явно мъжете до тях смятат че заслужават много...На коя от вас някой е подарявал букет от 1000 рози? На мен не са и вече след тези снимки грам не се чувствам добре ,явно тези мацки са много крачки над мен.

Сигурно е реквизит на предаването....
Тук завиждам само на магазина, че си е вдигнал оборота.

# 902
# 903
Въобще не мисля, че Мартин се е впечатлил от отказа на Даниела за целувка. Този човек е толкова обигран и носи толкова добре усвоена социална маска, че въобще не смятам, че истински го е еня. Уязвимостта, която показва, е част от тази маска на виж ме ти колко съм чувствителен - демек, наистина търся любовта. Мартин е много умен човек и прекрасно знае, че Даниела интелектуално е под нивото му. Тя е усвоила едни комуникационни маниери към мъжете - да е закачлива, приятна, шеговита, защото знае, че това се харесва на изначално за флиртове, освен това все пак някаква дейност на нея й плаща сметките. Тази дейност е вероятно компаньонска. За да напишеш цяла книга, изблик на ''прозрение'', а всъщност разочарование от мъжете, е нужно да си се опарил много, да си натрупал опит с неособено читави мъже. Така че Мартин просто им прави предаването, като държи сценария на наранения, какъвто грам не е. Даниела не е по-различна с нищо от огромния брой тунинговани жени, които се ширят в тези среди, макар че смята, че нейнияти възгледи са особено ценни и оригинални. Да напишеш цяла книга, която се свежда до едно нещо -  уважавайте себе си и телата си, намирам за меко казано нелепо,  а да печелиш пари от ''консултации'' без ценз, ясно е какво е това.

# 904
Ако ще се държи като Мартин не хиляда, сто хиляди рози да ми подари - да си ги взима и да отива с тях на м… си.

Има хора за всичко, някои търсят рози, други отношение и уважение, трети пък изобщо не знаят какво търсят. За всеки влак си има пътници.

# 905
Тези тактики да се държиш с достойнство, да не се даваш лесно  не са нещо ново,  това се е препоръчвало и ще се препоръчва винаги на жена, която иска да е уважавана и приемана за нещо повече от вагина. Но тук желанията се разминават с придобитият нов вид точно на callgirl, който доста противоречи на тези принципи.

Иначе тя има магазин за дрехи, които явно се шият там някъде в Родопите от женички за без пари, а се продават като за бранд. От там са и парите според мен. Но не знам доколко е популярен сайта и.

Колко е печеливш този магазин след като има запори за 120хил.? Тя разчита на такива с пари да я спонсорират. Едва ли тя измисля моделите и някой ги шие, по-скоро като друга нейна приятелка дето уж има бранд пък ги внасят от Китай. А иначе в последния епизод Даниела изглеждаше доста зле без грим и  с тея скули. Направо е плашеща. Вместо скулите на наблегне малко на очите. Там грим няма никакъв, а в същото време слага страшно червило на устните.

Ама вие малко бъркате нещата с тези запори. Има разлика между запори на дружествени сметки, когато самото дружество е задлъжняло и съвсем друго е да са ти запорирани дружествените дялове. Тя има дълг в качеството си на физическо лице, т.е. дълга си е лично нейн, не е на дружеството, на което е едноличен собственик на капитала. Поради тази причина са й запорирали дружествените дялове и в момента не може да се разпорежда с тях. Ако например реши да си изплати дивиденти, парите като й влязат в личните сметки, веднага ще бъдат дръпнати от ЧСИ-то. Вече ако дружеството е солидарен длъжник с нея по дълга, който има, е съвсем различно нещо и може да са му запорирани сметките, но това нещо няма как да се види от Търговския регистър.

Запорите не са ли на дружеството? Иначе аз правя разлика, но запорите са на дружеството според мен или аз не съм разбрала. Все тая, ако печели добре няма да дължи пари. Това исках да кажа. Ако е теглила кредити да си оправи фасона още по-жалко, защото са хвърлени на вятъра.

Не, лични дългове са, не са на Дружеството, като и двата са срещу едно и също физическо лице. Най-малкото, което е, ако бяха дългове на Дружеството, нямаше да са му запорирани дяловете, а сметки/имоти и това са все неща, които не са видими в Търговския регистър. Но си права, ако изкарваше пари, щеше да ги е погасила вече и щяха да са заличени запорите върху дружествените дялове.

# 906
Сезонът преполови, аз още не съм виждала умния Мартин, че и не била Даниела на нивото му... То едно ниво..., който носи бяло, нали...

# 907
Първо , да кажа , че харесвам Даниела. Жената си казва в прав текст , какво са и амбициите в живота , за да не си губят времето. Сякаш прехвалената Косара , ще си вземе мързелив мъж , на заплата охранител , когото да издържа и да гради сплотено семейство. Айде моля ви се , чисто лицемерие и захаросани глупости са това. Не зная защо се иска , на мъж като Мартин , който не работи , а държи родителите му да го издържат , да му се падне свястна жена. Точно , такава , като Даниела има шанс да го поизръчка , да захване да прави нещо . С Мартина , биха си кютали спокойно на гърба на мама и тате.
Май ще съм сама в тим Даниела Grinning
За детска градинка Малинка , не мога много да коментирам, гледам ги с половин око, но сигурно си има и тийнове , на които им е интересна драмата там. Най много харесвам Росица , но и Бранимира и Косара ми допадат . Не обвинявам Бранимира , че не реагира на абсурдното хлапашко влюбване от пръв поглед на Виктор , а вече търси по -зрели чувства .

# 908
Първо , да кажа , че харесвам Даниела. Жената си казва в прав текст , какво са и амбициите в живота , за да не си губят времето. Сякаш прехвалената Косара , ще си вземе мързелив мъж , на заплата охранител , когото да издържа и да гради сплотено семейство. Айде моля ви се , чисто лицемерие и захаросани глупости са това. Не зная защо се иска , на мъж като Мартин , който не работи , а държи родителите му да го издържат , да му се падне свястна жена. Точно , такава , като Даниела има шанс да го поизръчка , да захване да прави нещо . С Мартина , биха си кютали спокойно на гърба на мама и тате.
Май ще съм сама в тим Даниела Grinning
За детска градинка Малинка , не мога много да коментирам, гледам ги с половин око, но сигурно си има и тийнове , на които им е интересна драмата там. Най много харесвам Росица , но и Бранимира и Косара ми допадат . Не обвинявам Бранимира , че не реагира на абсурдното хлапашко влюбване от пръв поглед на Виктор , а вече търси по -зрели чувства .
Аз лично въобще не мисля, че амбициите на Даниела се свеждат само до това да лежи на кълката на един мъж, просто умело се прави на закачливо-глуповата. Такъв тип жени, ако им се наложи, могат да бъдат доста пробивни. В онзи разговор за пари, тя според мен се шегуваше и го подкачаше, но това никой не го разбра и пресата гръмна. Само един амбициозен човек би се подложил на десетки операции за преправяне на лицето, би си сменил името и т.н. - амбиция по линия на това да имаш по-висок стандарт на живот, защото вероятно вярва, че визията ще й го осигури. Като поведение Даниела е адекватна много повече от останалите даже. Моите критики към нея са за това, че счита, че написването на тази елементарна книга е постижение, вероятно защото няма сериозна база за сравнение, няма академичен бекграунд и гравитира в посредствени среди. За това мисля, че Мартин я превъзхожда като образование и въобще като цялостен интелект ( нищо, че се прави и той на тъповат) - защото съм убедена, че ако се наложи да се коментират теми извън женска енергия и отношения мъж-жена, тя сериозно ще издиша.

# 909
Всъщност някой успя ли да изрови с какво образование е Даниела

Съгласна съм с частта, че по разнообразие от теми, Елвиса ще се представи по-добре от нея с уговорката, че принципно той ще се представи зле, защото както каза по-напред съфорумка - прословутия интелект се оказа мит. Вече спокойно можем да го отпишем от интелигентните участници изобщо.

# 910
Косарка направо зададе поръчка относно срещата. Ама все пак се помоли де. Също може да готви сериозно мхмм, тъй че има повече право на претенции 🤣😂

# 911
Въобще не мисля, че Мартин се е впечатлил от отказа на Даниела за целувка. Този човек е толкова обигран и носи толкова добре усвоена социална маска, че въобще не смятам, че истински го е еня.
Напротив - много, много го заболя от отказа. Не за друго, а защото това е удар по егото. Да му откажат целувка пред цяла България… Ауч. Сега ще е още по-настървен да я целуне, за да докаже на аверчетата си, които гледат, че може да има всяка жена, която си поиска.

# 912
Въобще не мисля, че Мартин се е впечатлил от отказа на Даниела за целувка. Този човек е толкова обигран и носи толкова добре усвоена социална маска, че въобще не смятам, че истински го е еня.
Напротив - много, много го заболя от отказа. Не за друго, а защото това е удар по егото. Да му откажат целувка пред цяла България… Ауч. Сега ще е още по-настървен да я целуне, за да докаже на аверчетата си, които гледат, че може да има всяка жена, която си поиска.

А дали наистина я иска....или само искаше да покаже, че тя едно говори друго прави. Все пак и тя не е първи клас да се дърпа ако има някакви симпатии.

# 913
Аа, хареса си я Данчето и си го унизи това нейно действие. Да не говорим, че и на синхрони каза, че е усетил, че е правилен момента, но се е оказало, че е сбъркал. На Мартина каза версия, която Мартина искаше да чуе - и го потвърди на синхрон. Реално не си противоречи, просто пред Мартина представя нещата по-различни, за да не изгуби нея.

# 914
Аа, хареса си я Данчето и си го унизи това нейно действие. Да не говорим, че и на синхрони каза, че е усетил, че е правилен момента, но се е оказало, че е сбъркал. На Мартина каза версия, която Мартина искаше да чуе - и го потвърди на синхрон. Реално не си противоречи, просто пред Мартина представя нещата по-различни, за да не изгуби нея.

Тя е по-вероятно да го харесва. На мен ми е симпатична Мартина. Умее да показва, че уважава мъжа до себе си. Косара също показа това, а Бранимира ако е такова животно скоро връзка няма да има. Никой няма да търпи заради "хубавите очи".

Общи условия

Активация на акаунт