🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 334
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 915
Съгласна с горното мнение и някак Мартин и Мартина си ходят. Тя ми си струва добричка, а Айгюл интригантка.
А тоя Мартин толкова жени и ситуации в живота, и накрая една без нос успява да го наиграе и засегне егото му така, че да не спира да говори за нея? Ако е асц лъв наистина ходът й, макар клиширан е правилен, и след това той ще се опита да й докаже, както и на себе си, че е желан и може да има всичко. Но нима е първата, която среща и се е сетила това? Или просто е човек на продукцията.

# 916
Виктор 2 ми е смотан , по-смотан , най-смотан от всички ергени .
Абсолютно  дърво във всяко отношение .
Добре , че е Мартин да разчупи малко сезона , че ако трябваше да разчитат на Виктор за рейтинг щеще да е ударило дъното предаването.

# 917
Но нима е първата, която среща и се е сетила това? Или просто е човек на продукцията.
Първата, която го прави публично.

# 918
Мартин си мислеше, че като даде ултиматум на Даниела и тя ще му клекне в краката Grinning
Но просто не е познал, тя е стрелец и е твърде вероятно да изгуби интерес /ако изобщо го има/ или просто да и писне да се занимава с тоя ръб Grinning, тези му изпълнения могат да проработят при Мартина Grinning

# 919
А последно в понеделник ли най-после ще влезе бившата на Мартин? Пак пуснаха този трейлър с нея, който въртят от началото, та затова вече очаквам да я вкарат.

# 920
Какви изпълнения при Мартина, тя си е легнала на подноса от първи епизод, даже от срещата в София и само чака да я вземат. Ама не я вземат, твърде лесно е.

# 921
Но нима е първата, която среща и се е сетила това? Или просто е човек на продукцията.
Първата, която го прави публично.
Ааа вярно, това още повече засяга егото му, че хората са видели. И все пак колкото ида ми е гаден, тя също ми е гадна и не искам да остава до край и да се смята за победите. Дано вземе Мартина

# 922

Ами вече и Мартина е с такъв букет.Очевидно е че Мартин и на двете е подарил.Ами колкото и да не ги харесвате трябва да признаете че са скъпи жени и явно мъжете до тях смятат че заслужават много...На коя от вас някой е подарявал букет от 1000 рози? На мен не са и вече след тези снимки грам не се чувствам добре ,явно тези мацки са много крачки над мен.
Мартина да пусне снимка след една седмица, когато си мъкни трите бали рози към казана. Една козичка да имаше поне, да не дават напразно фира Grinning

# 923
Гледах със закъснение. Топ унижение на седмицата за мен е решението на Силвия да седи при мъж, който й каза в лицето, че не я харесва, само за да доносничи и да остане в Шри Ланка.
Доста грозно прецакаха Ферай, но тя просто е глупава.
Държанието на Виксата към Росица също беше твърде грубо.
Не мога да повярвам, че го казвам, но Мартина и редник Бранко ми стават симпатични с неизкуствено и последователно поведение.

# 924
Чудя се, тая жена от миналото на Мартин, дето я чакаме, да не е майка му? Николов, може да се гаври с нас, да ни предизвика интереса, а после.....

# 925
Майка му не му е от миналото. Някоя бивша влиза. Като видях Мартина как изтръпна, може да очаква Емануела. Не съм запозната с всичките му любови, но видях снимки на бившата му жена - много по-красива е от всички ергенки.

# 926
Аа, хареса си я Данчето и си го унизи това нейно действие. Да не говорим, че и на синхрони каза, че е усетил, че е правилен момента, но се е оказало, че е сбъркал. На Мартина каза версия, която Мартина искаше да чуе - и го потвърди на синхрон. Реално не си противоречи, просто пред Мартина представя нещата по-различни, за да не изгуби нея.
Да, вярно, как в синхрона си призна "Казах и това, което тя искаше да чуе" Grinning

Играч

# 927
Розите от сторито на Даниела са абсолютно същите като тези на Мартина. Обемни букети с ярко червен тюл. Няма са се очудя ако са ги закарали първо при едната, и после при другата - за снимки.

# 928
Розите от сторито на Даниела са абсолютно същите като тези на Мартина. Обемни букети с ярко червен тюл. Няма са се очудя ако са ги закарали първо при едната, и после при другата - за снимки.
Или Мартин им е пратил по един голям букет с картичка “Извинявайте, че ви прецаках”. 😁

# 929
Мартин не знам дали може да падне по-ниско, 40 годишен мъж на среща с 20 годишна и да има наглостта да й говори за друга жена. И една Анна-Мария на заслужава това, пълно дъно!

Съгласна съм, много грозно беше.

Общи условия

Активация на акаунт