Пъзели 69

• 22 925
  • 706
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря на Бухтичка за прес-съобщението, много полезно Simple Smile
Благодарим за стиснатите палци!
Страхотен адреналин и много ни харесва Simple Smile Днес натоварена програма - сутринта редим отборно, веднага след това с Веси редим финал на двойки и оставаме да стискаме палци на Мими на финала сингъл. Младия член на отбора ни се представя супер, въпреки че тя не е доволна от себе си Simple Smile

# 676
Успех, момичета!

# 677
  • гр. София
Успех! Simple Smile

# 678
  • Варна
Успешно представяне!

# 679
  • София, България
Дебна да ги видя.
Между другото единият пъзел с гъбите всички сме го редили от 1000 части, така че супер яко!

# 680
  • София
Браво момичета, много Ви се радвам на духа на това как се забавлявате!

Живот на село, Trefl Premium Plus, 1000 части

# 681
  • Варна
Браво, момичета!

# 682
  • София
Благодаря за пожеланията! Стискайте палци и утре за финала и трите български отбора сме на финал отборно, а ние имаме представители и на трите финала Simple Smile

# 683
Олее, от дни никой не е писал Flushed
Аз уикенда нямах време, а вчера се отдадох на работа. Гледах всичко, но някои доста частично - навън, в ресторант, на детски рд в гората Joy
Поздравления за момичетата ни, бяха чудесни Hug А и изглеждаше да се забавляват много, винаги толкова усмихнати Blush
Пъзелите като цяло бяха приятни, нямаше извращения. Единствено не ми допадна, че пъзелът за финала на беше тайна, а се виждаше отзад на кутията. Те доста хора изразиха недоволство, че има пъзелите отзад, които се паднаха на другите групи, но за мен не беше толкова проблем за квалификациите. Просто щеше да е някак по-друго ако никой не знаеше какво ще е на финал. Финалния на двойки не се знаеше мисля, но беше много приятна изненада Blush

Няма да копирам, но резултатие от всички състезания може да видите тук - https://mopepuzzle.hu/event_result.php?id=3

А Кати от Германия стана троен шампион Smiley Победи в соло, двойки и отборно.

# 684
  • София
Добре дошли в градината 1/3, Educa, 500 части

# 685
Trefl, 1000 части🪁
Харесвам тази серия:)
По-светъл е, моята снимка е кофти.

# 686
Най- накрая готов. KS Games -1000 части. Доволна съм от качеството. Определено ще купувам още пъзели на марката. Пъзелът е по картина на Джон Колиър. Обожавам тази картина и я исках в по - голям размер,но както споделих преди време ,правих поръчка която беше несполучлива и пъзелът си седи в кашона...Една нагризана част имам от помощника,🤭
Лейди Годайва е реална историческа личност ,а ето и легендата за нея.
През XI век в Англия, по времето на крал Едуард Изповедник, Лейди Годайва е съпруга на граф Леофрик от Мерсия — един от най-влиятелните благородници в страната. Двамата са исторически личности, споменавани в документи от времето, като известни с даренията си към религиозни институции.

С времето около името на Годайва възниква легенда, според която тя се застъпва за жителите на Ковънтри, страдащи от тежки и несправедливи данъци, наложени от съпруга ѝ.

Годайва многократно го умолява да ги премахне или намали, но той упорито отказва. В крайна сметка, раздразнен от настойчивостта ѝ, граф Леофрик се съгласява, но поставя условие — тя трябва да язди гола през града, за да демонстрира колко сериозна е молбата ѝ.

Тя приема.

Според легендата, в знак на уважение към нея, жителите на Ковънтри затварят прозорците си, за да не я гледат. Само един човек, не се подчинява и наднича. В резултат на това бил наказан -ослепява.

След нейното действие граф Леофрик, смаян от решимостта ѝ, намалява данъците.

# 687
  • София
Не остана време да пиша докато бяхме в Будапеща затова сега. Много беше хубаво, много се забавлявахме успяхме да разгледаме града, а не само залата за състезанието. На мен ми хареса това че пъзелите бяха равнопоставени като трудност на различните групи. Това че за финала на солото пъзела беше ясен не е проблем защото само си огледал картинката. На финала на двойки съм много щастлива защото с Весето успяхме да го наредим в двата часа, а след нас останаха доста отбори на които не стигна времето. С Весето много се забавлявахме, а след това и Мими разказва отстрани колко се били забавни. Веси ми подава надписа на Будапеща сортиран да го наредя и аз го бутам защото хич не виждах какво да го правя Simple Smile Отборно с новия член на отбора успяхме да се стиковаме и имахме много добър ритъм. В крайна сметка сме в топ 3 (от българските отбори) в класирането Simple Smile
И понеже никой не е писал след мен да се похваля и какво донесох в куфара и раницата Simple Smile

Шарения Трефл беше подарък от организаторите за всеки участник, останалото е каквото редихме и нещо от България до там и обратно, както и не издържах и купих нещо Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 22:27 от евето

# 688
  • София
Добре дошли в градината 2/3, Educa, 500 части

# 689
  • София, България
Не помня показах ли кучето, уникално е.

Също подредих един страхотен Трефл от лидълските.

Общи условия

Активация на акаунт