За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 32 877
  • 509
  •   2
Отговори
# 465
  • Mediterraneo
Имам време за себе си, когато реша и колкото реша. И след работа изллизам с колеги редовно, и с мама на обяд, когато е тука, и с приятели по фиести, и по магазини се мотая, и лежа на басейна или на дивана с лаптопа/ тв. Децата ми са самостоятелни, доколкото могат, ММ помага изключително много вкъщи( не помага всъщност, задълженията са общи), децата също имат домакински задължения. Понякога имам натоварени работни седмици( като последната, с две 12 часови поредни смени), но сама си ги избирам да са такива.
Мисля си, че в четвъртък сме на концерт на Сайпръс Хил и се вълнувам. Пак ще водим малката с нас, че добре е попила нашите музикални вкусове. Трябва да разгледам къде се намира залата, къде ще има паркинг и пр подробности, че ще ходим с колата на около 2 часа път от нас.

# 466
Мисля си, или по-скоро се питам, това типично нашенска черта ли е, когато имаш сигурен, редовен клиент, да спреш да се стараеш, та даже да нехаеш и на какво се дължи това? Разчита се на лоялността на клиента, въпреки занемареното отношение ли? Или в един момент се "наяждат" за сметка на намалено свободно време и умишлено правят така, че да откажат клиента от услугите си? Или за да вмъкнат друг, по-ценен със нещо, в графика си, те правят на будала за известно време, докато не се усетиш и не намериш нов човек, който предлага подобна услуга.
На мен редовно ми се случва в салоните за красота така, че точно свикнеш с даден специалист, харесваш услугите му, ходиш редовно всеки месец, а през лятото даже два пъти, и точно си свикнеш с човека, и започва да те отблъсква с несериозност и влошено качество. И съм сигурна, че в много други сфери е така.

# 467
За това как хората се сърдят, когато се отнасяш с тях както те с теб.

# 468
За тъгата... за баща ми,  който го няма от 14 г. Дори не съм предполагала, че ще ми липсва толкова много. ..

# 469
Мисля си за думите на татко днес, след като му се сопнах, че ме занимава с някаква глупост по телефона, че и звъни на пожар. Та, след като го контрирах, ми каза: " ами ще ти звъня колкото искам и за каквото реша, защото утре няма да ме има и ще чакаш да ти звънна , ама няма да мога!*
Оф и е така. На 80г. Стана  и  дните вече са " броени" така да се каже. Та стана ми тъпо, че те( родителите ми) винаги са насреща, независимо какво правят, а аз все заета и все бързам. Старая се да прекарваме повече време, но тези безмислени разговори.....

# 470
Ще ме прощаваш, ама си е чиста манипулация изказването на баща ти.

Мисля си как ще издържа до края на седмицата

# 471
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
С годините разбрах, че възрастните хора имат нужда от тези разговори. Едновременно им остава твърде много и твърде малко време. Когато имам възможност - забавям ритъма и влизам в техния.
Не мога да очаквам, че ще са в моя, знам, че като/ако дойде моето време на техните години - ще трябва да полагам усилия, за да не съм досадна. Че то разликата между нас и повечето хора от новото поколение е очебийна - твърде им идваме подробни.

# 472
  • София /Абсурдистан
Мисля си за тежко болната си майка. На легло е, гледаме я цялото семейство. Мисля си и за доктора патолог, който взе парите и блокчетата от операцията и излезе за месец в дълга отпуска извън страната и не предупреди, че не може веднага да види. А ние чакаме резултати, за видим с какво си имаме работа и да започнем лечение. Трябваше да ги имаме още преди 10 дни. Сега ще чакаме още две седмици да се върне. Ужасно много съм притеснена и напълно безсилна да направя нещо.

# 473
Няма ли начин да си вземете блокчетата и да търсите друго мнение?

# 474
  • София /Абсурдистан
Няма. Заключил е и само той има ключ. А и кой да знае къде ги е сложил. Е, чухме се по телефона днес, извини се, но чак след две седмици ще е на работа и каза тогава. Мисля си, че изпускаме ценно време, но това е положението.

# 475
Това е безотговорност.

# 476
Няма. Заключил е и само той има ключ. А и кой да знае къде ги е сложил. Е, чухме се по телефона днес, извини се, но чак след две седмици ще е на работа и каза тогава. Мисля си, че изпускаме ценно време, но това е положението.

Съжалявам. Нямам друга идея. Дано все пак не е фатално това забавяне.

# 477
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох, Iron Lady, много неприятна ситуация.
И без това май в последно време се бавят тези резултати много.
Май има голям недостиг на специалисти в тази област и са претоварени Disappointed
Стискам палци за добро развитие на нещата Flowers Four Leaf Clover

# 478
  • София /Абсурдистан
Благодаря! Надяваме се да не е най-лошото.

# 479
Кураж, Желязна лейди Heart

Общи условия

Активация на акаунт