💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 244
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Ужасни са. Абсолютни манипулатори и емоционални насилници са това и поведението,което показват. "Аз не съм в грешка - ти грешно разбираш." Малките момиченца докарали срива,мале,мале..без думи.

# 721
Сега Емо ще каже, че Алек и Моника стават новите водещи Joy

# 722
Обаче едно е сигурно - Моника и Алек са един за друг!

# 723
Успокоих се - дадоха подаръка от интеркерамик. Абе,тоя Алек млъква ли някога? Айде, чус!

# 724
# 725
Кеф ама то останаха само скучни двойки 😃 Едни без емоции, този на Ники гледа като натровен 😀 Рада внася малко енергия ама сама.... А аз се чудя какво не и харесвахте на инфлуенсърката, честно казано все повече ми допада, Залия+мъж. Мариана и Бори са приятни, но бързо се отнасят, сякаш нямат собствено мнение.

# 726
Кеф ама то останаха само скучни двойки 😃 Едни без емоции, този на Ники гледа като натровен 😀 Рада внася малко енергия ама сама.... А аз се чудя какво не и харесвахте на инфлуенсърката, честно казано все повече ми допада, Залия+мъж. Мариана и Бори са приятни, но бързо се отнасят, сякаш нямат собствено мнение.

Така е, Алек и Моника внасяха живец, дето се казва, единствения скандал за сезона.
Обаче си мисля, че Здравко и съпруга са скрити лимонки и със сигурност могат също да заформят скандали, обаче градят имидж, главно заради Здравко.

# 727
  • София
Рада ми е много уморителна. Все едно е на на ....нещо.

# 728
  • Sofia
Юхууу Алекови си тръгнАха за домА! Изобщо не харесвам Рада и Здравко, но Моника и Алеко са просто нетърпими. И ако бяхте толкова добри стратези и манипулатори още щяхте да сте в играта Монике, но ти това няма да го разбереш..

# 729
Аз не искам да гледам циркови маймунки, а нормални хора, всеки с такава емоция, каквато носи, но не и схемаджии, и интриганти!

# 730
На мен ми хареса играта. Весело беше. Пързаляха се, изпускаха топчета, подвикваха си.

Доволна съм и от развоя с Моника и Алек. Сега чакам да видя кога ще вкарат някоя изгонена двойка, отново и коя ще е.

# 731
Юхууу 😆

Чувството ми за емпатия е на много високо ниво в 99 % на елиминациите се разревавам, тази вечер, обаче бях бетон.
Не само не се разревах, но даже и не се разчуствах, което е показателно за Алек и Моника. Те няма спортна злоба, а само злоба…наглост и безочие.

Всичко е добре, когато свършва добре 😃

# 732
Толкова злобно и досадно сбогуване, чак ми припадна, докато ги слушах. Умират от щастие, че излизат, и то като победители! Да, бе! ПовервАхме всички.

# 733
  • Враца
Еййййй, като въглени са!
Не могат да те изгорят, ама ще те очернят!

Интеркерамик на тези, трябваше да подарят кош за боклук.
Голям! Да могат да се заврат в него.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 04:38 от vmarinska

# 734
В сметките им не фигурираха  "малките", а те точно ги наказаха. Това е и много ме радва!

Общи условия

Активация на акаунт