Пусках изследвания преди седмица и нямаше нещо притеснително. Кръвното ми също е ок. Някоя чувства ли се по същия начин?
Прибрахме се вкъщи, а аз директно си продължих с 1 час сън. Та, на моменти се чувствам като малоумна - както говоря активно и ряязко усещам как почвам да не следя диалога, и да се отнасям. 

(. Утре съм при АГ и нямам търпение вече. Но аз напипвах и четох как да разгадая позицията. Та има промяна, в момента напрежението и твърдината са само ниско долу, а имах издутинка над пъпа до скоро.
И сега стоя на голяма топка и гледам да огранича облягането.
аз съм 165/6, той е 190 (и всички мъже в семейството му са 190+, жените 170+), не ни е чаак такава разликата, но редовно ме питат по прегледи дали таткото е по-едър.
Toва не мога да го възприема за реален аргумент, казах му, че изпитвам страх от операции и се надявам да се съгласи да пробваме естествено. Не искам в 8-ми месец да търся израждащ лекар, толкова доверие имам на моя, да видим след 3 седмици какво ще каже.
Toва не мога да го възприема за реален аргумент, казах му, че изпитвам страх от операции и се надявам да се съгласи да пробваме естествено. Не искам в 8-ми месец да търся израждащ лекар, толкова доверие имам на моя, да видим след 3 седмици какво ще каже.Препоръчани теми