Отговори
Като бонус в новия ми договор с A1 ми е предоставена възможността да ползвам приложението им,

за безконтактни разплащания "A1 Wallet"  за период от 6 месеца. Но като практичен и разумен човек,

поисках преди това да прочета някои от публикувани отзиви за него от хора които го ползват,

или са го ползвали и впоследствие премахнали, по ред независещи от тях причини.

Но за съжаление, такива /официални/ не успях да открия в интернет пространството.

Това ме накара да си спомня думите на поета и класик Омир, казани преди падането и запалването на Троя:

ПАЗЕТЕ СЕ ДОРИ ОТ ДАРОВЕТЕ, НА ДАНАЙЦИТЕ !

# 1
Точно пък в гугъл плей е пълно с коментари, както 1 звезда, така и повече.

Съответно и в  бг-мама има теми. Ама е по-лесно да се кряка по няколко различни форума с една и съща тема, вместо да се отделят 30 секунди за търсене...

# 2

Да, благодаря ви много че все пак ме накарахте да се разтършувам и открия това което ми е нужно,
за разлика от тези "дървени" философи в KALDATA:

В продължение на 2 години аз успешно си плащах тройния пакет услуги,
с дебитна банкова карта xxxxxxxxxxxx4590, като ползвах тази "прословута" отстъпка.
От новата 2025 година я спряха, като сега се опитват че за тези "2 лева" ще ме принудят,
да заложа данните си от картата в техния сървър за автоматично плащане.
Рисковете са огромни, защото можеш по време на Договора от 2 години който си подписал с тях,
да ти наложат някои глоби или финансови запори за неизпълнени клаузи от Договора им.
След което да ти изтеглят сумите АВТОМАТИЧНО от сметката ти, която ДОБРОВОЛНО си им предоставил !
Тогава ако имаш излишно време и пари, можеш да заведеш дело срещу ТЯХ. А относно търсенето на "местоположение", ми напомня тактиката на Шести отдел на Държавна сигурност по време на "Развития социализъм," за следене на населението . . . което лично съм го изпитал на плещите си.
Много хитро, долно и подмолно от тяхна страна !
За това моля техни абонати четящи тези редове в този форум, да вземат дейно участие в обсъждането на този проблем,
защото след "прощъпулниците" от А1 и други държавни институции и частни фирми ще поискат да преминат
към подобно "еврейско" обслужване на клиенти.
Според мен има само два изхода в този случай:
1./ Да създадеш банкова карта за разплащане с подобен тип измамници "облечени с власт",
където да съхраняваш, не по-вече от 200 /двеста/ лева.
2./ Виртуална карта за разплащане. За съжаление ги издават много малко банки, където условията за клиента
не са много добри.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 13:32 от Boniface X

# 3
Ползвам го от 4 години и като изключим безумният процес по смяна на телефонният номер , съм много доволен. Единственият недостатък е ,че нямат верификация на адрес, но пък така и друга българска банка не го въвела още така.че съм ок.

# 4

Да, благодаря ви много че все пак ме накарахте да се разтършувам и открия това което ми е нужно,
за разлика от тези "дървени" философи в KALDATA:

В продължение на 2 години аз успешно си плащах тройния пакет услуги,
с дебитна банкова карта xxxxxxxxxxxx4590, като ползвах тази "прословута" отстъпка.
От новата 2025 година я спряха, като сега се опитват че за тези "2 лева" ще ме принудят,
да заложа данните си от картата в техния сървър за автоматично плащане.
Рисковете са огромни, защото можеш по време на Договора от 2 години който си подписал с тях,
да ти наложат някои глоби или финансови запори за неизпълнени клаузи от Договора им.
След което да ти изтеглят сумите АВТОМАТИЧНО от сметката ти, която ДОБРОВОЛНО си им предоставил !
Тогава ако имаш излишно време и пари, можеш да заведеш дело срещу ТЯХ. А относно търсенето на "местоположение", ми напомня тактиката на Шести отдел на Държавна сигурност по време на "Развития социализъм," за следене на населението . . . което лично съм го изпитал на плещите си.
Много хитро, долно и подмолно от тяхна страна !
За това моля техни абонати четящи тези редове в този форум, да вземат дейно участие в обсъждането на този проблем,
защото след "прощъпулниците" от А1 и други държавни институции и частни фирми ще поискат да преминат
към подобно "еврейско" обслужване на клиенти.
Според мен има само два изхода в този случай:
1./ Да създадеш банкова карта за разплащане с подобен тип измамници "облечени с власт",
където да съхраняваш, не по-вече от 200 /двеста/ лева.
2./ Виртуална карта за разплащане. За съжаление ги издават много малко банки, където условията за клиента
не са много добри.
Обаче не разбирам каква е тази екстра,която предлагат при положение,че има безплатни приложения за разплащане по същия начин и в тях ти издават виртуална карта  за употреба  именно при съмнителни транзакции и всеки път при плащане се генерира нов номер на виртуалната карта,който после се закрива и по този начин няма как да ти вземат абонамент или друга услуга регулярно без твое съгласие.Що за екстра предлагат всъщност? Или.си решават въпроса с "несъбираеми вземания " Simple Smile) редуцирайки риска от такива

Общи условия

Активация на акаунт