Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 684
  • 817
  •   1
Отговори
# 195
Mama Bear, много, много се радвам и стискам палци ❤️ Колко дни закъснение имаш?

Аз упорито съм с отрицателни домашни тестове, но сутринта си пуснах кръвен и чакам резултатите.

Кенди, unserwahnsin, силна прегръдка ви пращам 🤍

Есен, все още нито един ден. Би трябвало днес да е 9ти ден след О. Миналия понеделник започнаха болките в кръста и яйчниците, положителен тест за овулация.. действахме и на следващия ден. И днес Believe. Pro показа видима бледа черта. Вчера вечерта от чисто любопитство направих един на Easy@Home /нали в излишък имам и се забавлявам във WC-то/ и се появи една супер бледа... Да се чудиш дали не е въображаема. Плюс, че реално трябва да са минали 8 дни от О. И помислих, че пак е някаква изпарителна. Сутринта се повтори същото упражнение пак с тест на Easy@Home и накрая просто направих на BelievePro...

# 196
Мамабеър, тестът ти направо свети за толкова ранен ден! Пожелавам ти една лека, безпроблемна бременност и само хубави емоции по прегледите! Nature Star2

# 197
Autumn, и на теб пожелавам успех ❤ Дано да се върнеш с добри новини!

# 198
Ау, МамаМеца! Тоя скрит текст е ❤❤❤
Пу, пу!
Аутъм, от вчера съм застискала палците за теб!

# 199
  • На изток от Ада
Мама беар чакаме кръвен!

# 200
  • София
МамаБеър, стискам палци за успешен финал!
Ние този месец не успяхме да се отчетем напълно по моят план, имаме два контакта в дните преди О, отписвам го от сега Grinning

Похвалвам много EMS тренировките, за три тренировки в рамките на 10тина дена се чувствам много енергизирана, тонизирана и като цяло се постегнах. Даже се замислям за втора серия от 6 тренировки било то и на редовна цена.

ММ ме дразни усилено, държи се все едно е 16 годишна пикла в цикъл....

# 201
MamaBear, ехх че хубаво, честито, успешна бременност до финал!
Аз отписвам месеца, ако на 10дпо няма помен от втора черта, но ти направо ме разби с положителен тест на 8ми ден. Признавам, че когато сме правили опити и аз започвам да тествам от 8дпо.
Ванилка, при вас какво се случва? Кога ще започвате нова процедура?

# 202
МаmaBear, тихичко честито! Много, много хубави новини за края на месеца Heart хайде и кръвния да е толкова положителен колкото уринарните!

Autumn дано и ти се включиш с добри новини!

# 203
Шантал, освен да го вземеш на тия тренировки, току виж му се е центрирало това, дето има нужда.

# 204
  • София
Шантал, освен да го вземеш на тия тренировки, току виж му се е центрирало, това дето има нужда.

Grinning

няма шанс , тресе го пубертетът на 40 годишните Grinning

# 205
Шантал, освен да го вземеш на тия тренировки, току виж му се е центрирало, това дето има нужда.

Grinning

няма шанс , тресе го пубертетът на 40 годишните Grinning
Значи стига се е чудил и тръшкал, да си го купува това Порше и да се кротва!

# 206
Стискам ви палци, мили момичета! Чакаме ви се добри вести! 🥰

# 207
  • Замък сред облаците
Момичета, не бъдете посредствени с тоя рев зад волана. Вдигнете нивото, бъдете като мен - получавайте ПАНИК АТАКИ! Grinning Последно влязох рязко на един паркинг на Лидл да си направя дихателното упражнение за успокоение, защото се разтреперих цялата. После влязох да купя омекотител за пране.
People Information Desk Person

Нищо не успокоява така душата като една покупка ❤

МамаБеър, тихичко честито!

# 208
  • На изток от Ада
Аз с доста болезнен МЦ съм сега интересно преди беше безболезнен

# 209
Тирамису, чакаме заповед и цикъл все още. Simple Smile

Наси, при мен като стана болезнен се оказа, че имам полип. Като го махнах, пак си беше окей. Но сигурно може да има и много други причини.

Шантал, супер за тренировките! И аз този цикъл планувам да не се пазя и да си тренирам яко. Simple Smile

Хард кенди, гледай следващия път да спреш на паркинга на някой мол, да си напазаруваш едно хубаво за успокоение. 😁

Мама беър, честито. Нали не си слагала овитрел?

Общи условия

Активация на акаунт