Пролетта ще дойде с цветове и с вест за чакано дете. ~бебеправене 618~

• 30 684
  • 817
  •   1
Отговори
# 180
  • На изток от Ада
Нещата са особенни autumn!
В момента ми е тъпо заради свекървата, забърка една история....
Този месец и аз не гледах колко дни след О имам и подрани пък, О си я следя...

# 181
Забравих да го питам, но в сряда като се чуем... дали да почна пак курса с Дуфастона... от 16 до 25 ден.... с него успешно коригирам МЦ и наистина след като го спрях имаше настъпила Б, но само едно не ми е ясно ..... ако има Б, а аз го спра на 25-я ден.... няма ли да предизвикам кървене и съответно спонтанен А ?

# 182
BeLive, колпоскопско изследване трябва да е с киселината.
Есенче, стискам палци, утре пиши веднага!
Наси, свекървите винаги забъркват нещо. И моята уж добре, ама си знае нейното...

# 183
Наси, не взимай емоционални решения. Помня колко ти беше тегаво като нямахте опити. Имаш време до следващата О да решиш. ❤

Прегръдки за всички в емоционални дупки. Нека скоро се почувствате по-добре. Аз миналата седмица бях така и едва успявах да се успокоя преди да влезя сутрин в офиса. Докато шофирам, най- много май се самосъжалявам. Заредила съм си в колата кърпички, да мога да бърша очите и да виждам пътя, като стане тегаво положението.

# 184
Докато шофирам, най- много май се самосъжалявам. Заредила съм си в колата кърпички, да мога да бърша очите и да виждам пътя, като стане тегаво положението.

И при мен е същото. Това е единственият момент, когато мога да съм сама със своите емоции и никой няма да ме види/чуе

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 08:59 от unserwahnsin

# 185
  • На изток от Ада
Да Ванила ще помисля днес съм по-добре.
Forest Flower за едни книги, направи от мухата слон.

# 186
Момичета, не бъдете посредствени с тоя рев зад волана. Вдигнете нивото, бъдете като мен - получавайте ПАНИК АТАКИ! Grinning Последно влязох рязко на един паркинг на Лидл да си направя дихателното упражнение за успокоение, защото се разтреперих цялата. После влязох да купя омекотител за пране.
People Information Desk Person

# 187
hardcandy, разсмя ме направо 😀. Въпреки че не е лесно, разбира се. Но най-важното е да гледаме позитивно дори на такива ситуации. Иначе ще полудеем

# 188
Здравейте, момичета! Не се включих в предишната тема - бях решила да си дам малко почивка... Но въпреки, това на моменти любопитството ми надделяваше и хвърлях по едно око.. 

Фей, изключително много се зарадвах! Сила, вяра, надежда и много позитивна енергия ти изпращам! 🤍🍀🤞

На момичетата с емоционалните дупки - слънце ще изгрее и на вашата улица! По-миналия месец се чувствах като някаква карикатура... Приличах на онези лилавите миньони от Аз проклетникът, всичко на работа беше спешно, по възможност "за вчера", поредни отрицателни тестове... Затворих се в банята, пльоснах се на пода, наревах се.. след това станах и излязох все едно нищо не е било. Мъжът ми даже и не разбра.
Което ни води до този месец...
Скрит текст:
Ходихме ние при Цветков и Яначкова в края на февруари, в първите дни от новия цикъл.Цветков - 10/10, за Яначкова съм със смесени чувства..  абсолютно нищо не спомена за преглед на надбъбречната жлеза /припомням, че при мен всички андрогени летяха в космоса/, а Цветков само като видя изследванията - тактично каза да потърся второ мнение. Тъй като не е толкова просто да си пусна отпуск и да отсъствам, още не съм стигнала до заветното второ мнение. Но е го направя... Но пък видите ли имала съм отличен яйчников резерв и да има поликистоза, тя е в доста лека форма. В общи линии никакви пречки за забременяване.
 След прегледа при Цветков някак... Не знам успокоих се, даже направих само два теста за овулация и то по скоро от любопитство, защото усетих типичните болки.. и си казах "Я да видим какво ще покаже".. за сефте тест светна като светофар.  И действахме.
Иииии днес съм 9 DPO и това ми е третият тест. И не е с първа урина
И в даден момент утре сигурно ще пусна кръвен. Въпреки, че рано ми се струва, ама щом три теста имат бледи черти, предполагам няма какво да се чудя и мая. Честно казано имам нужда този месец да е.. "щастлив". Миналата година на 27 разбрах, че няма пулс. И на 29 последва А. Та, имам нужда от нещо хубаво да се случи в този капризен, женски месец...
ПП: Белите мечки пак се разхождат навън. А, тъкмо мислех да прибирам всичко дебело...

# 189
MamaBear, успех! Дано този месец да е твоят!

# 190
MamaBear Пожелавам ти този път всичко да е наред и до финал ❤

# 191
Mama Bear, много, много се радвам и стискам палци ❤️ Колко дни закъснение имаш?

Аз упорито съм с отрицателни домашни тестове, но сутринта си пуснах кръвен и чакам резултатите.

Кенди, unserwahnsin, силна прегръдка ви пращам 🤍

# 192
Mamabear, тази черта си е топ! Пожелавам ти всичко да е наред и една скучна бременност! Heart
П.П. Пожеланието за скучна Б го откраднах от съседна тема, но пък си е точно това от което една жена има нужда!

# 193
MamaBear ,нека това да е твоят месец ,желая ти спокойствие и само хубави новини до финала Simple Smile Благодаря успокои ме също така ,тъй като съм с поликистоза и с леко изчерпан яйников резерв Вече ,но още в норма и с Хашимото хахахаах .Мале мале ,но да успокои ме, че ще станат и при нас ще дойде така желания тест със зветните две чертички . Казвала съм имам едно дете ,но не искам да расте сам и ще се опитаме да попълним нашето семейство. Пожелавам в групата да започнат да валят хубави новини . Успех момичета и плачът е сила не е слабост,плачете когато имате нужда и аз го правя .

# 194
  • На изток от Ада
Есен дано ни зарадваш !

Общи условия

Активация на акаунт