Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 125
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Близкият ми DM е до градината на детето и ми е напът всеки ден, така че сроковете са ми достатъчни. Съгласна съм обаче, че поне всяка седмица трябва да има някакви нови талони, на да ни задържат интереса, а не веднъж на 2 седмици. Някой знае ли за какво ще е следващият лайф?

# 316
Да, вече е написано в сайта. Грижа за крака ще е. Никакъв интерес от мен. Ще пропусна.

# 317
  • При децата ми
Вчера след работа напазарувах малко и аз с талона  за "Денкмит". Всичко е по препоръки от тук и ще ползвам за пръв път.
Възползвах се и от талона на "Нивеа". Спиралата я купувам за пореден път.

Имам талон за отстъпка на стойност 5 лв. Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:22 от Hrispa76

# 318
Ако имам магазин наблизо седмица е окей, ама за съжаление най-близкият ми dm e на почти 1,8км пеша, че директен превоз няма.

Сутрин отварят в 9:00 и няма как да отида, вечер евентуално, но трябва да съм в този ден с колата иначе няма как.
Събота и неделя да ходя с кола специално и само до техния магазин просто ще обезмисли отстъпката с купона, та то май по-добре да купя на редовна цена. Само дето като нямам купон, просто няма защо да купувам точно от тях и точно, когато не ми е спешно.Kissing Heart
Купонът си е маркетингов трик и ако им е важен допълнителния оборот биха удължили срока, но явно не им дреме.

Честито на успелите да се възползват, да споделите после дали са хубави продуктите! Simple Smile

# 319
На мен срокът на талоните от лайфа ми е много кратък. Проблемът не е да реша какво искам, а да намеря време да отида до магазина. Нямам наблизо филиал, а в момента ми е много сложна организацията с малко дете. Онлайн не ми е предпочитана опция, защото рядко само от талон достигам сума за безплатна доставка.
До магазин пък все нещо от поръчката не е налично.
Не виждам защо да не може да е 2 седмици срокът.

# 320
  • пустинята Гоби
Тъкмо си поръчах ваничка за крака от Тему, така че новия талон ще ми дойде добре Simple Smile . Имам и талон за 10 лева , направо ще ударя кьоравото при следващото пазаруване.

# 321
Скука, ако е за крака. Аз с това дете крем на лицето не мога да си сложа, какво остава за краката 🤣🤣🤣

# 322
Ако се включват стелките, ще се опитам да взема талона. Техните не съм пробвала дали ще са ми удобни, колкото Шол.
С Денкмит талона бях направила мислен дълъг списък. В магазина се въртях като муха без глава, решавайки, че все пак повече неща или ги имам, или не ми трябват в момента, и си излезнах с две кутии таблетки за съдомиялна.
На Профисимо взимам повече неща, но и той има още време, да направя истински списък Laughing

# 323
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хубав шампион за ежедневна употреба, който да се ползва и от деца (на 11 и 13 г.)? Почти всеки ден тренирам с тежести и два три пъти колоездене, а с тази каска и пот косата ми е чудна.

# 324
  • софия
На коя стъпка трябва да махне доставката до магазин? Или винаги се плаща под определена сума?
Не е експресна поръчка.

# 325
Под 100 лв се плаща, а до магазин се води само експресна и зависи от асортимента на конкретния филиал.

# 326
  • София, Манастирски ливади
При взимане от магазин няма доставка, ако сте влезли през профил. Иначе пише, че като гост е 2 лева. На втора стъпка се избира начина на доставка и се виждат таксите.
За доставка на адрес не знам над каква сума е безплатна, но сега за 60 лева поръчка не ми начисли нищо.

# 327
  • софия
При взимане от магазин няма доставка, ако сте влезли през профил. Иначе пише, че като гост е 2 лева. На втора стъпка се избира начина на доставка и се виждат таксите.
За доставка на адрес не знам над каква сума е безплатна, но сега за 60 лева поръчка не ми начисли нищо.
Ами не. Доставка до магазин за поръчка под 100 лв. е 4.99 лв.
Безплатна е, само ако е експресна.

Благодаря, Елмайра. Помня, че имаше особеност, но не каква беше.

# 328
Защото доставка до магазин се води онлайн доставка от тяхната наличност (на онлайн магазина), а само точката на взимане ти е от магазина. За експресна доставка избираш от наличността на твоя магазин. Там ти я приготвят до час и половина. Изпращат имейл кога да я вземеш. Може да стои до 7 дни.
С две думи:
-онлайн поръчка с точка на взимане от избран магазин се заплаща
-експресна поръчка е от наличността на магазина, който си избрала в приложението, не се заплаща доставка и можеш до 7 дни да я вземеш.
Малко в движение пиша и не знам дали обясних правилно.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 14:32 от VaniaK

# 329
Точно така е.
Защо не искаш експресна доставка, Звънче?

Общи условия

Активация на акаунт