Умен/а, добър/а или красив/а - не може и трите. А защо не може?

• 4 895
  • 161
  •   2
Отговори
# 150
Аз продължавам да не разбирам защо се смята, че жена се ‘сещала’ на стари години. Жените имат цикъл, който ги подсеща ежемесечно още от 10-12годишна възраст. Ама хипотетичното дете на теория би трябвало да има и читав баща, не само майка с 30-40 години календар с напомнянки.

# 151
Така е, детето е добре да има двама родители. Обаче на 40+ жените не винаги имат партньор и тогава "се сещат", че или трябва да действат по един или друг начин, или ще останат без дете. С мъжете  е по-лесно. Те и на 50-60 пак могат да станат бащи.

# 152
След 35 качеството на материала и при мъжете се влошава значително. По някаква причина обаче това остава на заден план, докато се коват окъснелите лелички.

# 153
Иключително груба си, както винаги. Точно коя беше ти, че да даваш квалификации на чуждите избори и животи?

# 154
  • France
За едната ми приятелка знам, че наистина не иска деца. Противни са ù и честно казано не я виждам като майка. Което не ù пречи да има семейство с влюбен в нея мъж. Само трябва от време на време да понася доведените ù дъщери, но те вече са големи и се виждат наистина рядко.
Другата е от типа "ще видим, когато му дойде времето". Последно като я препираха в компанията какво ще прави, когато младежа поиска да стане баща, каза, че не ù е проблем да стане майка и от донорска клетка. Но имало дотогава едни 10ина годинки и въобще не го мислила. И двете имат много деен и успешен живот, с много широк социален кръг и не мисля, че им влиза в натюрела да се затворят вкъщи и да кърмят. И да имаха деца, те щяха да израстнат по бавачки. Както, между другото, съм виждала много, много случаи. Те поне са искрени към себе си и не правят жертви за да се харесат на обществото

# 155
Умен, красив и добър мъж няма, имаше един, но ...

умни, красиви и добри жени има много
и те си решават как и с кого да си живеят

# 156
Philomena, това са си техни избори. Още повече след определена възраст, хората трудно се адаптират към промените, в случая - дете, понеже си е тотална промяна на всичко в живота.

Но....има и друг вид жени/семейства - твърдят, че не искат да имат деца и са си супер така, обаче истината е, че не могат да имат и по този начин крият невъзможността от другите хора.

# 157
  • Fairbanks, Alaska
Всеки си има свое мнение за това което му осмисля живота
Имам 2 приятелки чайлд фри. И двете живот си живеят. Чак малко им завиждам. Едната на 42 си хвана 26 годишен младок, супер влюбен в нея и красив като капка. Другата има кариера на световно ниво, цитирана е в научни списания и доскоро един богаташ я преследваше и чак след 7-8 години тя се съгласи да се бракува с него. И двете не случаят Simple Smile
Завиждаш им, но съм сигурен, че ако имаш възможност отново да си без деца, ще откажеш. Поне това са ми казвали жените, които считат, че моето положение им изглежда по-привлекателно.

# 158
  • France
Ще откажа разбира се, обичам си Монстърчетата. И те обаче ще откажат да живеят моя живот Simple Smile Хората сме различни

# 159
Бих се чувствала провалена, ако децата ми искат да живеят моят живот.
Неестествено е.

# 160
Бих се чувствала провалена, ако децата ми искат да живеят моят живот.
Неестествено е.

Не става въпрос за децата, а за приятелките. (поне така разбирам)

ПС: Много ясно, че като имаш деца няма да се откажеш от тях. А, който няма ,пък не е наясно какво е да имаш, така че всеки си със съдбата.....

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 22:02 от Soul Free

# 161
  • France
Да, за приятелките става дума. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт