WIZZAIR - 50

• 15 607
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за отговорите, всъщност там, където беше IBAна си имаше и другата информация Flushed

Във връзка с полетите до Рим и смененото летище, видях, че Wizz кацат на терминал 2, така ли е?
Ще вървя в темата да питам за подробности Simple Smile

# 271
Кристална Сълза, не казвате от кой терминал летите. Щом имате чекиран багаж, аз лично не бих отишла по-късно от 5.30 ч. и то при положение, че няма много други полети на същия превозвач по същото време. Виждала съм и доста големи опашки на гишетата за предаване на багаж.

Благодаря на всички!
Терминал 1.

# 272
Мога ли да използвам кенгуруто за бебето на полета? Бебчо е на 5 месеца

# 273
По време на полета - да, при излитане и кацане трябва да е с техния колан.

# 274
А мога ли да сложа техния колан около кенгуруто или трябва напълно да го премахна?

# 275
Според мен с малко гимнастики би станало, но все пак не гарантирам. Зависи от това как точно сте застанали, самото кенгуро дали позволява и други дребни подробности.
Вероятно ще отнеме малко време да го напаснете, по - добре не чакайте последния момент като проверяват кабината и вече са стигнали до вас. Като се настаните се закопчайте веднага, щом е удобно. За кацане пак така, на снижаване може да се ориентирате към закопчаване.

# 276
Много добра идея за кенгуруто, според мен. Simple Smile Можеш да го вземеш на борда, въпросът е бебето дали ще стои в него продължително време.

# 277
удобно е с раничка /кенгуру на летището.. в самолета не особено... при излитане и кацане задължително бебето с бебешкия колан за вашия.. няма как с кенгуру.. иначе по време на полета пробвайте, но на мен ми беше удобно да гушкам бебето, а не в раничка, въпреки че иначе много я ползвахме

# 278
Някой може ли да пусне линк със сметката на Уиз еър за плащане с банков превод в лева! Не я намирам в сайта.

# 279
  • София
Wizz Air празнува рождения си ден с нова промоция: до 21% отстъпка на всички полети

https://bgtourism.bg/wizz-air-praznuva-rozhden-den/

# 280
  • Русе
Има ли отстъпка по случай рождения ден на Уиз в цената за запазените местс?

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 14:10 от vesssrusss

# 281
Не ме пуска да резервирам през септември.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 13:51 от Шарлот

# 282
Здравейте! Имам закупени билети + 1 бр ръчен кабинен 10кг багаж. Досвидяха ми се 200лв за 4 места двупосочно и реших да не вземам. Пътуваме 2 възр. +две деца /15г и 8г/. Ясно ми е, че 8-годишното няма да го оставят да пътува отделно от нас, но въпросът ми е - кога ще стане ясно и как се случват нещата - ще ни дадат просто 2 места едно до друго ли? Досега все съм плащала за всички ни, но вече прекаляват с цената и сега ще се въздържа...

# 283
Здравейте! Имам закупени билети + 1 бр ръчен кабинен 10кг багаж. Досвидяха ми се 200лв за 4 места двупосочно и реших да не вземам. Пътуваме 2 възр. +две деца /15г и 8г/. Ясно ми е, че 8-годишното няма да го оставят да пътува отделно от нас, но въпросът ми е - кога ще стане ясно и как се случват нещата - ще ни дадат просто 2 места едно до друго ли? Досега все съм плащала за всички ни, но вече прекаляват с цената и сега ще се въздържа...

При чекиране 24ч преди полета ще си видите местата
най-вероятно ще имате 2 едно до друго и другите някъде си

Има ли отстъпка по случай рождения ден на Уиз в цената за запазените местс?

пише отстъпка от цената билета, не от запазените места
при съмнение, може просто да го проиграете на сайта и да видите за 2 минути, вместо да чакате някой да отговори

Не ме пуска да резервирам през септември.

не забелязвам никакъв проблем за резервация през септември чак докато трябва да се въведе кредитна карта

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 14:44 от neuromancer

# 284
Благодаря, RebelHeart, възползвах се! Следя един полет от 3 седмици и цената си падаше, но  вчера беше 304 лв. Днес е вече 248 лв., проверих и в airhint, казва че е възможно най-ниската и сега е моментът за купуване, така че взех.
Wizz Air празнува рождения си ден с нова промоция: до 21% отстъпка на всички полети

https://bgtourism.bg/wizz-air-praznuva-rozhden-den/

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 15:59 от anmasu

Общи условия

Активация на акаунт