🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 582
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 845
Нека да говори със себе си, не пречи. Само да не извади някоя хармоника, че тогава става лошо. 😁

# 1 846
Директно от мястото на събитията, предава вашият репортер:
В известна столична чалготека, Бранка и Николина се оглеждат за плячка. На няколко  метра от тях е Елвира. Не се познават. 🤭

# 1 847
Не е  женен приятелят на Капитонова .

А знае ли се кой е?
Простете, но съм любопитна 🥴

Коя е Николина?

# 1 848
Валерия е обвързана с Кристиян Янков, гаджосаха се в "Къщата на инфлуенсърите"
Гугъл ми трябваше почти за всички, ама оная надутата и нашарената Валерия е с този ли? 🤣
Скрит текст:

# 1 849
  • София
Не е  женен приятелят на Капитонова .

А знае ли се кой е?
Простете, но съм любопитна 🥴

Коя е Николина?

Николина отказа роза на Мартин в началото и сподели, че точно преди да влезе във формата, е намерила своя човек.

За носа на Виктория мога да коментирам когато свали бинтове и прочие и се наложат снимки преди и след. Щом е за самочувствието на една жена и самата тя ще се чувства окей с това, браво на нея.

Супер за обвързаните, всеки заслужава щастие. То интересното е от този сезон кои влезнаха обвързани, развързани и изобщо в такова предаване може ли да се потърси любовта и да се роди нещо красиво и истинско?

# 1 850
Директно от мястото на събитията, предава вашият репортер:
В известна столична чалготека, Бранка и Николина се оглеждат за плячка. На няколко  метра от тях е Елвира. Не се познават. 🤭
Ааауу, ми тя Николинка нали беше срещнала любовта, седмица преди да влезе? Какво тогава оглежда плячката? Нейната плячка day off ли има 😂😂
Брех! Ще излезе вярно, че от паткани и бабалюги е избягала, защото Мартин не бил нейн тип много, много и не си струвало да се мъчи заради него.

# 1 851
Къде изчезнаха снимките на Васил и
Скрит текст:
Зеленски
? Исках да ги покажа на ММ, но рових, рових… 😉

Елвира от С1, която беше/го играеше девствена също се омъжи.

# 1 852
Къде изчезнаха снимките на Васил и
Скрит текст:
Зеленски
? Исках да ги покажа на ММ, но рових, рових… 😉

Елвира от С1, която беше/го играеше девствена също се омъжи.
Е, стига бе, хора .. ... точно с тоя да сравнявате момчето! Васил изглежда приятно и умно момче.

# 1 853
Ее, Ивет, Клаудия, Синтия - май нямат корекции
  Синтия има корекция на носа в Истанбул преди 2 години.
Нямам нищо против такива интервенции по необходимост или за красота. Както и за татусите стига човек да се чувства добре.

# 1 854
  • София
Ее, Ивет, Клаудия, Синтия - май нямат корекции
  Синтия има корекция на носа в Истанбул преди 2 години.
Нямам нищо против такива интервенции по необходимост или за красота. Както и за татусите стига човек да се чувства добре.

На мен пък точно в нослето не ми харесва и като цяло нещо в усмивката, не знам. Хем има някакъв чар, хем не съвсем.

# 1 855
  • някъде другаде
Тази седмица не гледах предаването , че бях в болница. Благодарение на темата съм в час , какво се случва.

# 1 856
  • София
Hope, благодаря 🌹!
Още не са преполовили реалито - фаворитките на Ерген 1 и 2 са ясни. При тях няма какво да ни покажат, освен скандали и интриги, демек - сеир.
Даниела - дотук добре, трудното предстои. 😉 Интересно ми е каква тактика ще приложи нататък 😂
При третият ще е интересно. Той идва без предварителен избор, всички ще са му накуп. Ще си проличи що за човек е при подхода към момичетата 😉
Дали ще има отбор двама срещу един?😂 Мъжки бой?😜

# 1 857
Лия от С2 ще участва в "Колко ми даваш" във вторник ,ще и познават годините.

# 1 858
  • София
Всъщност кои Ергенки се реализираха (някои продадоха) добре на интимния фронт след участието си в Ергена?
Скрит текст:
С1
Елвира се омъжи.
Карина роди.
Ниа-Косара роди.
Капитонова има ли си чичо-спонсор в момента?

С2
Валерия е с богат дядо, въпреки че не изглеждаше това да й е целта.
Айлин май си има богато гадже?
Елена обвързана ли е в момента?
Ирина се омъжи и роди.

Сашка, Дениз май не ги щат. Маги също, Надежда май се изгуби. Пропускам ли някоя важна?
Капитонка нали е с някакъв от 7 години, сигурно още са си заедно. Най-вероятно е женен, щом го крие толкова много. Елена излизаше с някакъв пианист от Лондон последно. А Надежда не се е изгубила - скоро ще отваря второ студио. Прави ремонт и явно активно се включва, защото от време на време пуска снимки и е запретнала ръкави.

Не ги следвам вече старите - преди новия сезон ги бях добавила за малко, за да видя дали няма да ни дадат някой спойлер. После ги махнах.
От С1:
Марта си има гадже
Александра Гърдева също, показва го
Ева уж има съпруг, но не вярвам (ТикТокърът BlackGogo, бившият на Пресиана от С4)

От С2:
Джия е с бившият на Емануела и Мартина от С4, малкия Динев
Боряна има гадже
Лия от С2 е обвързана и даже сгодена

От С3:
Габи-пожарникарката роди
Надежда по всичко личи, че е обвързана.
Валерия е обвързана с Кристиян Янков, гаджосаха се в "Къщата на инфлуенсърите"
Криси Горджъс показваше гадже
Теа беше сгодена за друг участник от "Диви и красиви", не им знам статутът към момента

От С4:
Габи (първата отпаднала с кученцето) е обвързана, май е с Виктор от Биг Брадър

Благодаря! Леле, бая съм назад с инфото Laughing За някои знаех де, ама не се сетих за тях (Теа, Лия) Sweat Smile

# 1 859
Много мъничък, а тя има дълго лице. Не съм убедена, че ще ѝ стои добре.
Ау, точно това си помислих. И такъв вирнат, тип Барби не смятам, че е за нейното лице. Аз не намирах нищо фрапантно със стария й нос. Подозирам, че се е предала един вид и си е казала: “ето, явно и аз трябва да лягам под ножа, за да съм вървежна и да си хвана мъж”.

Настрани от темата, има ли изобщо хирург, който прави естествено изглеждащи, ПРАВИ носове? С тия чупки дето им правят, ми изглеждат сякаш като пързалки от ски състезанията.

Общи условия

Активация на акаунт