🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 624
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 890
Силвия работи за Мартина , не за АМ. А Косара от лично его иска да привлече Мартин, интересен и е , колкото и да се прави на дръпната и привлечена от Виктор. Иска да се пробва да го привлече измъквайки го от ръцете на отраканата кака , не , че ще го ползва за нещо , просто да си докаже . Наясно е че Мартин също я харесва , дори мисля че му е на второ място дори пред Мартина. Но и той там не смее , едно заради възрастта, втори да не излезе крадец на чужди жени (нали е мъж на честта) , а и тя също е стоун фейс и втора "опасна" , ще му дойде в повече. За това държи сигурната Мартина, и напълно безопасната Ана Мария
Да. съгласна съм, Силвия работи в полза на Мартина, много пъти му е казвала, колко е добра Мартина, но чак пък толкова да се вманиачи в подкрепата и да злепоставя конкурентките? Нали беше уж най-доброто същество там?

А Мартин е ясен, Даниела я е избрал, тъкмо защото се дърпа и му се правеше на недостъпна, и понеже знае кога да му пусне, стана фаворитка. Мартина му харесва, но в разговорите е по-слаба, компенсира с чар засега, а Анна-Мария има и от двете, хем му харесва, хем може да му партнира в диалозите, че чак и хумор и самоирония има. Тя и информация си набавя веднага, трябва да се знае как са минали срещите с конкуренцията.
А Бранимира, като не знаеше как е минало с Любомира, изглеждаше жалка, да му се кара за някакви глупости и да му търси сметка.

# 1 891
  • Stockholm
A не смятам, че Косара се “дърпа “чак толкова на Виктор.
Дърпа се наужким - това имах предвид, важи и за двамата ергена.

Косара си има самочувствие и доста гордост. Понеже не беше първата избраница на Виксата, а също  вижда, че и Марто си има изявена фаворитка, предпочете да го играе недостъпна изкусителка. Не иска да е втора цигулка. Третият ерген също не я избра първа и затова ще трябва доста да се потруди, за да я спечели.

# 1 892
А аз съм силно озадачена, че на няколко пъти Ана Мария е определяна като красива Grinning

# 1 893
Грозна не е, има и по-зле от нея. Обаче е една от най-умните жени там и като цяло е интересна личност.
Като се събере всичко това, може да мине за красива

# 1 894
Ами не е грозна Ана Мария, но има излъчване на бабаитка и е предòбрила с устата и пазвата.
Скрит текст:

# 1 895
Според мен, далеч не толкова конспиративно, наговорили са се, защото всички, дори да не се харесват една друга, повече не харесват Даниела. Аз, ако трябва да съм честна, мисля че бих могла да си кажа по една приказка с всички, дори и с Ферай, ама с Даниела бих предпочела да пропусна. Много изкуствена изглежда. Grinning

# 1 896
Косара май е приятелка с Любомира и май ще трябва  и друга приятелка да си търси, и друг ерген.
Може и да и се иска пак при Мартин, или при новия ерген.

# 1 897
То вече и се вижда кой с кого е останал приятел след предаването. Има една голяма група, която включва Косара, Мартина,Любомира, Бранимира и Ана Мария. А пък Даниела освен с Ферай май с друг не общува

# 1 898
Според мен, далеч не толкова конспиративно, наговорили са се, защото всички, дори да не се харесват една друга, повече не харесват Даниела. Аз, ако трябва да съм честна, мисля че бих могла да си кажа по една приказка с всички, дори и с Ферай, ама с Даниела бих предпочела да пропусна. Много изкуствена изглежда. Grinning
И аз бих пропуснала. Първо, заради умозаключенията, които прави. Дава вид на човек, който счита собственото си мнение за единствено и меродавно. Също така, ако го допуснеш по-близо до себе си, би се опитал да наставлява живота ти. Досадна. Второ, прикрита е - докато се усмихва, си мисли нещо нейно. Трето, не ми изглежда като човек, който би те приел такъв, какъвто си. При удобна възможност би те уязвил и то пред други хора. Силен смях, демонстрации и хвалене - Даниела може да не е лош човек, но и моят тип човек не е.

# 1 899
Писмото на Даниела:
"Не бих променила нищо от пътя си, защото всяка една стъпка и всяко едно решение ме доведе по-близо до мен самата. А на това сладко същество - аз - бих казала, да обича на първо място себе си, да не остава нито ден в отчаяни опити за любов, да не губи нишката на безрезервната любов, въпреки фалшивите хора, приятелства и думи, да опознава света и да граби с пълни шепи от живота и любовта, да надскочи страховете си, да не се страхува толкова от болката, а да я приема като възможност за пречистване и прераждане, да не се ангажира толкова много с обществените очаквания за брак, деца и норми. Любовта да бъде щастие, а не зависимост или валидация. Това е, което моята майка ми е дала и това бих дала на себе си всеки път отново."

На всеки ред лъха на егоизъм. Клиеше след клише. Безрезервната любов бих редактирала с "безусловната". Любовта като валидация- не го разбирам.

# 1 900
Усещам как Йоана ще се закопае с всеки следващ подкаст, по-добре да остане само с вече излъченото.

# 1 901
Видях двамата ергена … движат заедно Simple Smile
Ооо, значи са обявили общ фронт срещу новия SatisfiedSatisfiedSatisfied
Обявили те, хвалипръцковци!
По скоро никоя мома, не ги искаше, ама нали щот са длъжни.....накрая пак сами си джиткат.
И аз се учудих къде е третия ?!
Явно трети във връзката е излишен Simple Smile
В интерес на истината и двамата бяха доста свежи.

# 1 902
Е така е, но има физическа прилика сега на снимките.

Къде изчезнаха снимките на Васил и
Скрит текст:
Зеленски
? Исках да ги покажа на ММ, но рових, рових… 😉

Елвира от С1, която беше/го играеше девствена също се омъжи.
Е, стига бе, хора .. ... точно с тоя да сравнявате момчето! Васил изглежда приятно и умно момче.

# 1 903
  • # супернатурална #
Най-адекватното писмо (за аудиторията-всички зрители на Ергена) според мен бе на Даниела. Много по-добре от "първия....багажа....самолета, втория....багажа...самолета" или намекът за нещо трагично и ужасно, случило се с тригодишно дете. Много мразя да се използват личните драми и дори трагедии, за да се влияе на ергена (в по-малка степен) и на зрителите (в по-голяма). Най-големите "продавачки" на лични драми в по-предишния сезон бяха Елена и бесарабската българка (Ирина?). Особено втората само чакаше Ергени да застане до нея и ги почваше ни в клин, ни в ръкав.

# 1 904
Писмото на Даниела:
Скрит текст:
"Не бих променила нищо от пътя си, защото всяка една стъпка и всяко едно решение ме доведе по-близо до мен самата. А на това сладко същество - аз - бих казала, да обича на първо място себе си, да не остава нито ден в отчаяни опити за любов, да не губи нишката на безрезервната любов, въпреки фалшивите хора, приятелства и думи, да опознава света и да граби с пълни шепи от живота и любовта, да надскочи страховете си, да не се страхува толкова от болката, а да я приема като възможност за пречистване и прераждане, да не се ангажира толкова много с обществените очаквания за брак, деца и норми. Любовта да бъде щастие, а не зависимост или валидация. Това е, което моята майка ми е дала и това бих дала на себе си всеки път отново."

На всеки ред лъха на егоизъм. Клиеше след клише. Безрезервната любов бих редактирала с "безусловната". Любовта като валидация- не го разбирам.
Сладко същество аз... Не ѝ липсва самолюбие! 😅
Самото ѝ присъствие в този формат е" отчаян опит за любов". Иначе всички сме наясно, че няма намерение за брак и деца. Ще си е развей прах докато може. После - не знам... Сигурно се надява до старини да е обръндзала добре някого или да го е наследила някак.

Общи условия

Активация на акаунт