🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 951
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 300
Попитах ММ дали е грозна Даниела. И той вика,  че е много направена, но е красива.
Ами моят мина покрай телевизора като тя беше на екран и той пък вика: ау, какво е това чучело?!

Спрете му пиенето на този, бе! Направо ми е обидно, че ни го показвате това!

# 301
Много хейтъри се събраха, но Даниела играе играта много добре. Може да не е най-голямата красавица, но има чар и знае точно какво да каже. Виктор с Бранимира е доказателство, че някои мъже обичат да ги мачкат и колкото по-гадно се държи жената толкова повече я харесват.

Много подкрепям това мнение! Единствените разговори, които слушам с интерес (в рамките на Ергенът) са между Мартин и Даниела. Няма неловки моменти, шеги, закачки, флирт, имат и сериозни моменти. И продължаваме да дъвчем колко грозна била и какъв й бил носа! Разбрахме! Дайте нещо ново!

# 302
  • София
Виктор съвсем се смачка. Ми, като не иска да му е трудно да покани някоя друга. Ама той си е мазохист.

# 303
Разговорите на Мартин и Даниела са заучени кръчмарски приказки, направо мога да предвидя какво ще кажат. Grinning

# 304
А, край. Сега срещи с Бранка до откат. Направо утрепаха сезона тия баламурници двамата.

# 305
  • София
Няма ли начин да се изчистят тези странични шумове или са го оставили нарочно да си личи повече че са на мизерията. Много е дразнещо

# 306
Тази Даниела не мога да спра да я зяпам, ег@ти пинокито... какъв нос, какви зъби...
Косара ми е доста симпатична.
Тази вечер без да искам се загледах в предаването, не го следя.

# 307
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бранимира и Виктор - криндж среща..поредната.
Не го харесва и затова играе картата "аз поставям бариери на всички хора около мен".

Обаче упорит и не се отказва.Много харесвам това качество у хората,особено мъжете.

# 308
Разговорите на Мартин и Даниела са заучени кръчмарски приказки, направо мога да предвидя какво ще кажат. Grinning
Именно,именно! Отдавна казвам аз,че Мартинчо си е кръчмарска мебел,но и Даниела е същата! Търкулнало се гърнето,намерило си похлупака!

# 309
Очаквам всеки момент Виктор да каже "Ти мен уважаваш ли ме?" Много криндж е това момче, какво блещене, какви гримаси.. Сякаш пияница се обяснява на случайно момиче в дискотека

# 310
  • София
Тази година явно е сезонът на границите, стените , скуката и кринджа.
Виктор видял светлина в тунелът...... Само да не го сгази влака..
Оф утре ще е явно масово реване Sad

# 311
  • София
На мен пък ми е сладък Вико как влюбено е зяпнал Брана. Стига сте му давали съвети да вземал Росито. Тя, макар да е голям сладур и много добричка, не му трепва от нея, какво да направи Ергенчето. То сърцето не пита Simple Smile Предпочитам да се вземе с Брана, отколкото с тази Любомира - много ми е неприятна визуално и изобщо не си отива с мъж като Вико, който макар и залюхан и инак хубавец.

# 312
  • София
Утре ще е масов рев. Клаудия да събира багажа, то няма смисъл.
На Виктор да му спрат пиенето, то такова заваляне на думи, блещене, потене...
Доста скучен епизод.

# 313
  • София
Нещо изтървах от анонса, защо реват всички? Какво са ги карали да пишат?
И това "мляс" с Любомира ли е целувката на сезона?

# 314
Е хайде, може и да не е на снимка. Може да е гол и да не говори 😀
С калъфка от възглавница на главата и си стискаме ръцете. Satisfied
Дами, какво ви кара да мислите, че Виктор няма да е пълна нула и в леглото? Grinning

Уж спортяга, плувче... но по-вероятно е да си гледа дупето в огледалото и да свърши за 5 минути, след което 2 часа ще опитва да завърже криндж разговор за живота от нещата.
А не, имаше един виц, руски, не помня всичко от него, ама нещо беше за някаква мадама - красива, секси и някакъв я привикал, накарал я да се съблече и тя вече тръпне в очакване, а той полегнал на дивана и ѝ казал: только ходи - туда, сюда! Satisfied Та и аз така, обичам страхотни мъжки тела да ми ходят насам-натам и да пълня очи, (преди ръцете)... 😎

Общи условия

Активация на акаунт