🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 519
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 765
Гледам с половин око предаването и почти нищо не разбрах, но кадрите в които виждах най-много хармония и разбирателство са тези с Виктор и Мартин. Струва ми се, че трябва да си тръгнат двамата.

# 766
Откраднаха историята с писмата от Евгени и Валерия, толкова ли не можаха нищо друго да измислят. Не виждам чак такава химия между тях, Бранимира щеше да му е фаворитка ако не го мразеше толкова.

# 767
Хора,да знаете, тук е по-интересно отколкото в Ергеня! Да вземем да предложим на продуцентите да изберат няколко човека от форума и да ги вземат на другия Ерген. Да ги сложат малко по-встрани и тези избрани съфорумци да коментират шоуто на живо! Нещо като старчетата в "Мъпет шоу". Така хем ще си изкарат един хубав курорт, хем най-сетне на драгите зрители ще им стане интересно предаването!

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:32 от Lady A

# 768
Какво стана с Роси? Ужасен монтаж. Уж я изкараха по-главен персонаж в началото и след това тотално изчезна. 😐
Този път наистина СПОЙЛЕР - или не точно. Долното не разкрива развръзката на събитията, но обяснява отношението към Роси.
Скрит текст:
Още в самото начало, преди Виктор изобщо да прояви интерес към Любомира, в темата за спойлерите пишеше, че Роси направила пиперлив коментар, задето Виктор я целунал… Съответно Роси изпаднала в немилост.

# 769
Бранка е мега токсична и не умее да цени и преценява. Човекът беше луд по нея, беше необичайно настоятелен за обстановката. И сега ще ми киселее. Хайде, багажа вече.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:40 от Jazzsoul

# 770
Подозирам, че всички мадами ще отидат при третия ерген.

# 771
Ако ме глезиш и се държиш добре с мен, ще получиш...нещо подобаващо. Едва ли само аз съм го чул като - глези ме, а аз ше ти врътна една..баница.

# 772
  • София
Ох, бе, тоя Виктор страшен гьон излезе.
Държи се като ученик, а какви тъпотии ръси, не е истина. Слончето било нещо, което никой не можело да и отнеме на Любка и щяло да бъде с нея цял живот. Joy КажИ чеСно! Joy Joy Joy

Чета, чета, и ми става хубаво с всяка една следваща изминала дума, която минава през устните ти Simple Smile

# 773
И нека.. те половината се чудят защо са там вече.

# 774
Официално дадоха че утре ще е влизането на третия ерген. Добре дошъл, Васил! Дано си по - интересен!

# 775
  • София
Всички не, но със сигурност голяма част, особено предвид че е имало целувка между Мартин и Даниела, което също ми е криндж. Не може при толкова жени, уж си там за любовта, да ги опознаеш - ти да въртиш едни и същи.
Скрит текст:
Да не говорим, че в темата за спойлери се говореше, че двамата също се познават и май някъде са имали нещо преди.

Този сезон е много зле замислен, честно, нищо истинско няма, освен сладкото кученце и сладките маймунки, които показват от време на време.

# 776
  • Sofia
Кой е третият ерген?
Барманът ли?

# 777
Ох, добре че не внимавах и съм пропуснала момента с дъвката.

На Виктор много му отиваше това тъмносиньо в началото на епизода. Бозави и светли цветове го измиват.

Значи, ако участвате в риалити и ви дадат да режете и редите луканката, бъдете сигурни, че сте от пълнежа. Сега бяха Ива, Силвия и Диана, миналата година използваха Боряна. Поне се възползвайте и яжте на корем, и без това няма да ви снимат много.

# 778
Не вярвах, че ще го кажа, но Тушев ми липсва.

# 779
Ох, чакам с нетърпение следващия епизод! Като индийски сериал е това риалити. Какво ли е станало? Защо Бранимира се сърди? Виктор я е погледнал отляво, а е трябвало отдясно?

Общи условия

Активация на акаунт