🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 598
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Данчето пак каза свръх тъпня - винаги щяла да е като огледало и да отразява каквото види насреща.
Демек си признава, че е празна, безхарактерна и като пълен нарцис играе каквото искат да видят отсреща, за да получава каквото иска. Много нескопосан образ се опитва да гради.
И някоя там подскача, че втора книга щяла да пише докато е в предаването - то просто хабене на хартия, какво се вълнуват толкова.

Даниела обичала с малко думи да се изразява, пък постоянно дрънка едни безкрайни безсмилици, които не се знае нито от къде почват, нито къде свършват.

Голямата писателка с най-елементарното и неискрено писмо.
Добре, значи в утрешния епизод ще има екшън: Мартин и Даниела ще се целуват, Бранка ще вдига скандал на Виктор, най-накрая влиза третия ерген. Много ще ми е интересно да им видя реакциите и кои жени ще го налазят. Красив мъж е той.

Трябва да се реваншират за двата епизода...

# 796
Ако ме глезиш и се държиш добре с мен, ще получиш...нещо подобаващо. Едва ли само аз съм го чул като - глези ме, а аз ше ти врътна една..баница.
Аааа, личи си, че е добра кулинарка тя. И кекс, козунаци и мекици ще имаааа...

# 797
Вероятно Косара ще налази третият ерген, за да дразни Мартин и да остане под светлината на прожекторите.

# 798
Много добре ми изглежда ерген 3 от снимката-спойлер, но да почакаме да си отвори устата..

# 799
  • Варна
Хич не смятам , че Вики е избрал.Само Брани да се разкае и да му смигне, мигом е хукнал подир нея и е забравил Люба.

# 800
  • Out of the Mix
Интересно, епизодът продължи по-дълго, не до 22.00, а до 22.30.

Бранимира ни е антипатична на почти всички, но е най-малка и буквално зелена, бидейки на 20 г., реално без никакъв опит, освен фотките и там, каквито профили има в соц. мрежи, едната връзка и тук-таме някоя уж свалка, на мен ми е дете, още е с подпухналите и меки бузки. Има много дефицити в характера, травми, да ги отработва, млада е, има време, от нея си зависи.

Сравнявайки я с Йоана, примерно, наборки...

Данка Лоша Стопанка, ако още веднъж каже и постави условие да е "глезена", и да говори с "ако"-та, ще хвърля нещо по ТВ-то. Smile

Данка не разбира, че условия не се поставят. Като имат чувства към теб, и те обичат, ще разбереш, глези без да си просиш, това не е за купуване и продаване, но явно за нея е. Тежко му на тоя, който ще е с нея. Дори да иска да прави всичко, тя няма да го остави на мира, и винаги ще има едно безсмислено намилане на "претенциите". Щастие така няма, а всичко свършва с едно кликане, щракване на средния и палеца.

Тръгват си Бранка, Диана, Клаудия според мен първи. Или, ако Вико не изгони Брана утре, сигурно другата, или по-другата седмица, но да видим с третия самец накъде ще завъртят сценария, че ако се развъртят някакви рози всеки срещу и към всеки, може и никой скоро да не си ходи, а сами да почнат да вдигат чукалата, неиздържащи на напрежението. JoySweat Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:54 от Revoker

# 801
Това писмо на Даниела беше най-неискреното нещо. Тотално я издаде. Не желае да покаже уязвимост, а когато харесваш някого, ти идва естествено да му споделиш нещо лично, за да го доближиш до себе си. Не съм изненадана впрочем. Виктор избра, според мен, няма смисъл да мъчи другите, дано имат късмет с новия ерген.

# 802
Пълна глупост. Знаехме го от спойлери, но все се надявах, че няма да е вярно. Пълна глупост е да влезе и трети и то вече дори не е средата на сезона. И сега какво той тепърва ще се запознава с тях ли? За кога  - то ще свърши, преди да им е запомнил имената.  Тази година имам чувството, че гледаме някаква пародия и ми е странно, че им се позволява чак такова отклонение от Библията на предаването. 

# 803
Тъкмо щях да казвам, че е време Клаудия, Бранимира и Роси да си стягат куфарите и да се качват на самолета, но щом ще има и трети ерген, може някоя от тях да си изпусне късмета.
А на Даниела преструвките и клишираните празни приказки въобще не ми се гледат, но се налага.

# 804
Какво стана с Роси? Ужасен монтаж. Уж я изкараха по-главен персонаж в началото и след това тотално изчезна. 😐
Е нали уж сгафи и беше дефаворитизирана....
С кое? Че го харесва и си е мислила, че ще се цункат? Как смее да говори такива неща пред бармана, така де Люба! 😂😂😂
Роси така я сготвиха и намачкаха "приятелките й" и продукцията, че момичето се сви и усмивката й изчезна. Жалко, свястна е, но пред хиени като Смийгъл и Костенурката Нинджа, няма шанс в борбата с лакти

# 805
Пълна глупост. Знаехме го от спойлери, но все се надявах, че няма да е вярно. Пълна глупост е да влезе и трети и то вече дори не е средата на сезона. И сега какво той тепърва ще се запознава с тях ли? За кога  - то ще свърши, преди да им е запомнил имената.  Тази година имам чувството, че гледаме някаква пародия и ми е странно, че им се позволява чак такова отклонение от Библията на предаването.  
Недей с лошото. Чуекът отива да се поплицика на плажа 2 седмици и после обратно при приятелката си. Trollface

# 806
Жал ми стана за Ана-Мария. Тя го харесва. Не си изигра правилно картите. Първоначално, реши да му влиза с бутонките, после стана братле, в никой живот не си представям Мартин да харесва мъжки момичета, той не е такъв типаж. Направи ми впечатление как се държаха за ръце, но той си дръпна ръката на срещата. Няма шанс тя, всъщност, по-добре, виждам я с някой по-алтернативен тип.

# 807
Хареса ми втората част на епизода. Викито и Бубето стават, симпатични са заедно. Тя може да смени малко стайлинга, но като се замисли човек, как се приготвя багаж за 2 месеца.. колко тоалета трябва да имаш - за срещи, за коктейли, за ежедневието .. Сигурно са взимали вече, каквото има падне.

Третият ерген съм го виждала на снимка, симпатяга е. Дано има повече дар слово от Викито.

На коктейла според мен Бранимира ще се фръцне заради целувката и ще върне розата. Мартин може да разкара вече Ферай, дето само пари са й в главата. Имал пари Виктор за слончета..

Ивет, Клаудия, Синтия, Адриана и другите   статистки - може да тръгват всичките. Косара според мен ще се ориентира при третия ерген. Викито на сигурно - при Любомира, да не се затормозява да говори с други жени и Мартин с Даниела или Мартина.

# 808
  • Варна
Любомира, ако четеш, моля те, носи сутиен.
Мартин и Даниела в истинския живот никога няма да са заедно, залагам 5 лв
От хиляди километри си личи, че Косара не харесва Виктор, а Мартин можеше да е интересен, но извън предаването. Очевидно ще е за Васил.

Другите могат да си ходят, ама ще постоят още малко на почивка.

# 809
И сега влиза третият ерген и редува срещи с Даниела и Бранимира. Joy

Общи условия

Активация на акаунт