🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 399
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 975
На тази снимка този малко ми напомня на Sid the sloth, но може да не е излезнал хубаво.
Еее, не, как на Сид? На мен още от поста на Ели-Мели ми заприлича на някои от тези по излъчване. 😄
Скрит текст:

Прилича на добре гледан котак.😄

# 976
  • София
Върти ми се една теория на конспирация - Екипът е казал на ергените - изберете си 3-4 моми и си ги проучвайте, за да остане избор за третия ерген 😉

# 977
Айде пак критики към външен вид. Ми да си налее 300 кубика Любомира и ще е по-добре, така ли?
Просто да сложи сутиен.

Ами, не иска, чувства се добре в кожата си. Отделно, на тази влажна жега там сигурно на повечето им иде ако могат и кожата си да свалят. Аз на такъв климат даже не бих си сложила сутиен в багажа.

# 978
Хи-хи! Дано да не е котенце. Момите имат нужда от ЛЪВ!
На тази снимка този малко ми напомня на Sid the sloth, но може да не е излезнал хубаво.
Еее, не, как на Сид? На мен още от поста на Ели-Мели ми заприлича на някои от тези по излъчване. 😄
Скрит текст:

Прилича на добре гледан котак.😄

# 979
Много сладникав, липсва мъжественост.

# 980
На официалните снимки от БТВ и тримата са ужасни, така че не бих съдила по тях. Виктор изглежда окей, но са му сложили едни 10 години отгоре, а Мартин е като прасенце (касичка Smiling Imp) в лицето. Прилича на един от Шоуто на Слави и на Евгени Минчев. На живо и двамата са по-добре и много по-свежи и младолики.

# 981
Не са му написали зодията. 😀

# 982
Явно и двамата камерата не ги обича.

# 983
Мехмед днес няма ли да изпидурка Айгюл в чест на новият, треният, ергенът - Чавдар? 😂
Завалията, миловиден Висенте, ще изгори с Бубката. 😎

# 984
  • България
Марто без брада 😃
Скрит текст:

Добре че е носът, костта при веждите и високия ръст, че иначе много женствен и мек изглежда. С намесата в бузите в момента се е направил на чичка.
Иначе устните му са естествени.

# 985
Тия слухове за хонорарите са меко казано нелепи и няма да се учудя от продукцията или самият ергенин да си ги е пуснал. Те в последния момент решиха въобще, че ще има предаване. Нито пари са имали, нито каст, скалъпили са набързо нещо подобно на риалити с познати и приятели, но дАли 200-250к за хонорар само на единия, мхм, добре Wink . Ако се вгледа човек ще види, че почти никакви средства не са вложени в тоя сезон - срещите стурват точно 0 лева ( пицички "при Батката", дюнерчета, разходка с Тук-Там-Дали-Да-Ти-Дам, масичка в ресторант, масичка на земята, масичка на плажа, копаене на замък, боядисване на яйца и още няколко , които също са с почти нулев разход), участничките си носят техни си дрехи, гримове, пособия и не e за да са "по-автентични", а защото продукцията няма пари да си позволи дизайнерски реквизити и 1 торба персонал за подръжка. Всички вече научиха, че бат Марто дава мило и драго да го дават по телевизора, така че и без пари е щял да влезе, ако са били по-хитри от продукцията, тъй като му е много мерак. Абсолютният максимум, който виждам да са му дали, е 50к, но и това ми се вижда супер много за тая скъсана пиеса, която са направили за няколко дена...

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 16:16 от tfn2k

# 986
Мхм, значи можем да критикуваме Даниела, че си е окепазила носа, но не можем да критикуваме Любомира, че е избрала да ходи така.

# 987
Наистина изглежда доста мизерно.
Тия слухове за хонорарите са меко казано нелепи и няма да се учудя от продукцията или самият ергенин да си ги е пуснал. Те в последния момент решиха въобще, че ще има предаване. Нито пари са имали, нито каст, скалъпили са набързо нещо подобно на риалити с познати и приятели, но дАли 200-250к за хонорар само на единия, мхм, добре Wink . Ако се вгледа човек, ще види, че почти никакви средства не са вложени в тоя сезон - срещите стурват точно 0 лева ( пицички "при Батката", дюнерчета, разходка с Тук-Там-Дали-Да-Ти-Дам, масичка в ресторант, масичка на земята, масичка на плажа, копаене на замък, боядисване на яйца и още няколко , които също са с почти нулев разход), участничките си носят техни си дрехи, гримове, пособия и не е, защото да са "по-автентични", а защото продукцията няма пари да си позволи дизайнерски реквизити и 1 торба персонал за подръжка. Всички вече научиха, че бат Марто дава мило и драго да го дават по телевизора, така че и без пари е щял да влезе, ако са били по-хитри от продукцията, тъй като му е много мерак. Абсолютният максимум, който виждам да са му дали е 50к, но и това ми се вижда супер много за тая скъсана пиеса, която са направили за няколко дена...

# 988
  • София
Мхм, значи можем да критикуваме Даниела, че си е окепазила носа, но не можем да критикуваме Любомира, че е избрала да ходи така.
Е именно в това е проблема, като се направи - не е ок, като не се направи - пак не е ок. Grinning

# 989
Аз също харесвам Любомира, приятна млада жена е (момиче не бих могла да я нарека вече), но както всеки и тя има недостатък, който е по-добре да прикрива.
Постоянно подръпваше деколтето на роклята си, щеше да е в пъти по-лесно и за нея, ако беше избрала друг аутфит.
Аз съм жена и като жена смятам, че няма нищо по-красиво от малък, естествен и стегнат бюст. Мъжете в голямата си част са ясни какви предпочитания имат 😀.

Росица е пример за красив, малък и стегнат бюст 😊. Точно каквото харесвам и аз.
Росица и Любомира нямат нищо общо в гърдите.
Иначе има някакъв лимит в размера, от един момент нагоре става обратен ефекта, ама пък жените явно не ги бърка и си мислят, че колкото повече, по-добре, което е пълна заблуда или важи за 20% от мъжете максимум.
У нас рядко се срещат момичета без сутиени, но  в една Италия и Испания е често срещано, дори през лятото над 50% не носят и се вижда като се отиде там.

Общи условия

Активация на акаунт