🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 598
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 830
Съгласна съм, че Виктория изяде доста хейт заради външния си вид. На никоя жена не би ѝ се отразило емоционално добре подигравки заради естествения ѝ външен вид (изключвам хиалурона тук), но тя го отигра доста добре, като се надсмя над себе си с тениските Цър Пър. Обаче след това сякаш тръгна надолу. От жена със сериозна работа до "инфлуенсърка" в Тик Ток, чакаща разкрасителни оферти, от които да си избира. Ако зъбите и носът ѝ са били чак такъв комплекс, вярвам, че е имала финансовата възможност да ги оправи отдавна. Не вярвам да е толкова проста също така, че близо година да стои без работа.

# 1 831
Виктория трябваше да си оправи зъбите и челюстите. Няма сложен случай, но лечението е продължително и доста скъпо. Повече от нос в Турция.
Според мен отчаяно е прибягнала до този ход, наближавайки 40, без сериозен мъж до себе си и се е отчаяла. Но зъбите да оправи, зъбите…

# 1 832
Ана - Мария би ми била симпатична на външен вид, ако намали бюста. Татуировки тип "ръкав" на жена също не ми харесват.
Любомира ми е анти и на външен вид, и на поведение.
Даниела и Мартина са от породата жени, които не харесвам изобщо и не бих допуснала в обкръжението си.
Както и в предишните сезони, категорична фаворитка нямам. Харесвах Маги и Надежда миналата година, защото всичко друго беше... трагично. Тази година в същата квалификация ми е Косара.
Всичко това си е само мое виждане.

# 1 833
Виктор 1 е в десятката както обикновено Simple Smile (тя не че точно тази десятка не е очевадна)
https://www.instagram.com/p/DHgRKAnoYO3/

# 1 834
  • Out of the Mix
Темата е много забавна, бисери постоянно има, и винаги поддържам нивото на забавата високо, понякога и с глас се хиля.

Рангелова, мерси за линковете.

Отворих на Мартина и Косара да хвърля един поглед.

И общо взето съм -> Astonished

Само на мен ли ми прави впечатление, че Мартина е друг човек...
Супер измити и лъснати снимки, не вярвам да е само от грим, навярно яко филтри и фотошоп, прекроявания, натъманявания, ъгли.

Защо, бе хора, бъдете себе си...дори и с корекциите.
Нали, като се покажете фейс-ту-фейс, всички лъсва.
Или "имидж" се гони.
Явно не разбирам и съм далеч от всякакви трендове и всичко ми е пошло и глупаво.

# 1 835
Ана-Мария ми прилича на момиче, на което му се е налагало да оцелява в мъжка среда - подрастваща компания от момчета в квартала - приятели, липсваща майка (може би работеща нещо, което я откъсва много от семейството). За това и тя има доминираща мъжка енергия, но в същността си не е лош човек.

# 1 836
  • София
Къде изчезнаха снимките на Васил и
Скрит текст:
Зеленски
? Исках да ги покажа на ММ, но рових, рових… 😉

Попаднах на Чакалкаст или нещо такова отпреди една година - там гост беше наш Виктор - искал да участва в някакво реалити / май ИВ/, щели да му се обадят, но не му се обадили и спомена нещо за следващия Ерген, но предпочитал по-спортно… Та, там, по едно време си сложи ръката върху коляното на единия от водещите, с който се познават от плуването. Може да е невинно, ама… Има проблем с близкия контакт - на момичетата си завира носа в лицата, докосва мъжете…
Снимката с бате Марти в колата - и отпрашиха към залеза 😂

# 1 837
Виктор участваше в кастинг битка, но не успя да се класира. Завалията не може да победи дори Марто в “Ергенът” - срещу спортистите в ИВ изобщо няма шанс, освен може би в плуването. Но за негово нещастие на битката му се беше паднал плувец, тоест дори във водата нямаше предимство.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 22:58 от Lilly_85

# 1 838
И да си кажа, понеже чак сега успях да изгледам влизането на третият ерген.
Носи ми излъчване на сериозен мъж, макар да не е много голям на години. Дано покаже малко повече мъжкарство.

# 1 839
  • Вестерос
Носът и веднага след операцията от профила на доктора..
https://www.instagram.com/p/DHd5o1CI0ob/?img_index=1
Скрит текст:
Същият като на Даниела, Преслава, Бони, Камелия и всички... Мале, мале.. корпс брайд

# 1 840
  • София
Явно имат само един калъп 😉

# 1 841
Александра е обвързана също, похвали се наскоро в един подкаст.
Да. За бутилката. 🙄

# 1 842
Всъщност кои Ергенки се реализираха (някои продадоха) добре на интимния фронт след участието си в Ергена?
Скрит текст:
С1
Елвира се омъжи.
Карина роди.
Ниа-Косара роди.
Капитонова има ли си чичо-спонсор в момента?

С2
Валерия е с богат дядо, въпреки че не изглеждаше това да й е целта.
Айлин май си има богато гадже?
Елена обвързана ли е в момента?
Ирина се омъжи и роди.

Сашка, Дениз май не ги щат. Маги също, Надежда май се изгуби. Пропускам ли някоя важна?
Капитонка нали е с някакъв от 7 години, сигурно още са си заедно. Най-вероятно е женен, щом го крие толкова много. Елена излизаше с някакъв пианист от Лондон последно. А Надежда не се е изгубила - скоро ще отваря второ студио. Прави ремонт и явно активно се включва, защото от време на време пуска снимки и е запретнала ръкави.

Не ги следвам вече старите - преди новия сезон ги бях добавила за малко, за да видя дали няма да ни дадат някой спойлер. После ги махнах.
От С1:
Марта си има гадже
Александра Гърдева също, показва го
Ева уж има съпруг, но не вярвам (ТикТокърът BlackGogo, бившият на Пресиана от С4)

От С2:
Джия е с бившият на Емануела и Мартина от С4, малкия Динев
Боряна има гадже
Лия от С2 е обвързана и даже сгодена

От С3:
Габи-пожарникарката роди
Надежда по всичко личи, че е обвързана.
Валерия е обвързана с Кристиян Янков, гаджосаха се в "Къщата на инфлуенсърите"
Криси Горджъс показваше гадже
Теа беше сгодена за друг участник от "Диви и красиви", не им знам статутът към момента

От С4:
Габи (първата отпаднала с кученцето) е обвързана, май е с Виктор от Биг Брадър

# 1 843
Скрит текст:
Днес погледах малко повторение на последният епизод и някак си забелязах, че Синтия разговаря сякаш сама със себе си и дори си отговаря. А в същото време доста мълчалива с другите. Предполагам, че на тези дето н ги водят по срещи им е адски трудно да стоят там.
Много интересна беше, когато Виктор и Бранимира си говореха от двете ѝ страни, а тя по средата с ледена физиономия, вперила поглед напред. Явно и тогава нещо със себе си е беседвала
Много беше грозно и неуважително от страна на Виктор да си води личните разговори с Брана докато Синтия е между двамата. Тя не е длъжна да ги слуша и много правилно стана и си тръгна, но Виктор изобщо не се усети. То на момичето му писна вече да го игнорират отвсякъде. А той това го прави за втори път даже. Като седяха на Тайната вечеря пак така си гукаше с Брана (и пак на тема "сърдиш ли ми се"), обърнал гръб на Синтия. То бива да е толкова недосетлив, ама на моменти прекрачва границите. Никакви обноски с жените няма. При предишните ергени беше изключено да се случи това. То и като цяло те никога не се задържаха дълго на коктейлите, защото все някоя ги крадеше за разговор. А тука мистър "да те взема за две минутки само" ще ми играе по пет часа белот и ще се пули тъпо и черви неохотно. Ники Николов не му ли преподаде малко уроци по кавалерство и водене на разговор? Той хептен го е взел от дивото и пуснал в дълбокото да му гледа сеира, ама за сметка на нас зрителите дето се мъчим да преглътнем тая мъка вече цял месец. Колкото го харесвах в началото Виктор, толкова ми опротивя сега.

# 1 844
Не е  женен приятелят на Капитонова .

Общи условия

Активация на акаунт