🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 578
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 860
Точно като пързалки за ски състезания са тези преправени носове. Изглеждат абсурдно. Забелязала съм, че най-вдлъбнатата част на носа им се получава на странно място и тази форма няма нищо общо с естествените чипи носове.

Не съм пластичен хирург, но предполагам, че това се получава, защото повечето изначално си имат изразен/висок мост на носа,  а това няма как да се промени, пилейки само носната кост. Формата на челната кост и разположението на очите също трябва да се промени.

На Синтия преправяният нос като форма не е хубав, но това не е основният естетически проблем при нея. Прекалено е дълъг и подчертава много, че е с ниско чело.

# 1 861
Тази седмица не гледах предаването , че бях в болница. Благодарение на темата съм в час , какво се случва.
Чети тук и бързо ще забравиш болницата. SatisfiedSatisfiedSatisfied

Всъщност това е очарованието на предаването – тунинговани дами се борят за известност, 'щото за друго не стават.

Дано да се вкара съспенс с треия ерген. Най-малкото Виктор е достатъчно неориентиран и се надявам да има неприкрити реакции от него. Мартин също веднага усети, че няма да е пашата в харема.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 10:42 от LadyCharming

# 1 862
  • София
Викито трябва да е доволен - намалява му се “бремето” 😂 Освен ако не е като Бранимира - не ви искам, но не си ви давам 😜

# 1 863
Марто какъв ерген е с две деца?  Ами момите?

ергѐн
Значение на думата ерген
мн. ергени, м. Разг.
1. Момък на възраст за женене. Вече е ерген.
2. Неженен мъж. Стар ерген. Остана ерген.
същ. умал. ергенче, мн. ергенчета, ср. (в 1 знач.).
прил. ергенски, ергенска, ергенско, мн. ергенски. Ергенска квартира.

мома̀
Значение на думата мома
мн. моми, ж. Разг.
1. Порасло момиче, девойка. Хубава мома.
2. Неомъжена жена. Остана си мома.

# 1 864
Пуснат е някакъв епизод на Чакалкаст с приятел на Виктор, според мен приятелят е гей. Много е трудно за слушане..

# 1 865
Викито трябва да е доволен - намалява му се “бремето” 😂 Освен ако не е като Бранимира - не ви искам, но не си ви давам 😜
Ами то си е точно така. Та той на Косара почти не й обръща внимание, но за сметка на това се кара с Мартин защо й давал рози. Доста нагло и лицемерно.

# 1 866
Точно като пързалки за ски състезания са тези преправени носове. Изглеждат абсурдно. Забелязала съм, че най-вдлъбнатата част на носа им се получава на странно място и тази форма няма нищо общо с естествените чипи носове.

На мен пък на Ферай най-много ми напомня на пързалка. В основата прекалено нисък и на върха стърчи няколко сантиметра напред.

С колкото и странно да ви звучи, при Даниела най-много ми избождат очите веждите й, не носа Grinning

# 1 867
  • София
Пуснат е някакъв епизод на Чакалкаст с приятел на Виктор, според мен приятелят е гей. Много е трудно за слушане..
Не е - сега си има гадже 😉 Едно от последните сториха бяха заедно 😉

# 1 868
Носовете не са тип пързалка, защото подобната изисква равен, гладък терен, а са тип  шанца за ски скокове.
 Ужасна еднотипна пластическа матрица. Особена гротеска е изпиленият до  молив връх на ски шанцата.

# 1 869
Видях двамата ергена … движат заедно Simple Smile

# 1 870
На Ферай носът и той е смешен, но тя е клечава и с лисиче лице, не се набива толкова на очи. Докато при хора, като Даниела - огромни гърди, огромна уста и накрая някаква запетайка за нос. При Виктория същата работата - пързалката за нос само още повече ще акцентира върху зъбите, както в момента огромните устни.

# 1 871
Косара голояма хитрушана.  Ясно е , че повече се интересува от Мартин отколкото от Виктор. Играе го обаче от лагера на Вики за да подразни Мартин. Колко самоотвержено се впусна да хвърля камъни в градината на Фаворитката. Хитра лисичка от малка . Силвия е ясна , играе го Пиарка на Мартина , явно видя , че от мъжете хаир няма получи, та да стане френдка , с някоя от вървежните мадами . Но Косарчето го играе за себе си. Лъска си егото с момците , нито един не е за нея, умна е и го знае, но също си играе игрички

# 1 872
Косара идва от заможно семейство и няма нужда да се пъне за 40-годишен “ерген” с две деца. Така че не е да е хитруша, а си знае цената и Мартин не й е в категорията. Нито Виктор. Да видим Васил…

# 1 873
Аха , не и е в категорията, не я интересува, но е искрено загрижена за добруването и щастието му , понеже са първи приятели ...от деца Joy И като толкова не са и в категорията, защо по ягодите стои там, явно курортите , като заможна дъщеря не са и проблем

# 1 874
  • Бургас
За известност и последователи разбира се, ергените са само фон, да бъде забелязана

Общи условия

Активация на акаунт