🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 450
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 010
Мартин е нарцис и егосентричен като по учебник и най красивата и добра жена не би му била достатъчна,трябват му нови попълнения за да му помпат егото,около такъв човек трева не расте и нищо стойностно не може да се получи... той сподели( изпусна се,искаше да се похвали,колко е принципен )с историята пред АМ че негови приятели от детството са взели страната на жената( представям си колко я е наранил...(може и за Гергана да става дума)и той не иска да ги поздрави дори като ги види в заведението му...дали все другите са лоши,а той онеправдан..дали,ама надали

# 2 011
Мартин е нарцис и егосентричен като по учебник и най красивата и добра жена не би му била достатъчна,трябват му нови попълнения за да му помпат егото,около такъв човек трева не расте и нищо стойностно не може да се получи... той сподели( изпусна се,искаше да се похвали,колко е принципен )с историята пред АМ че негови приятели от детството са взели страната на жената( представям си колко я е наранил...(може и за Гергана да става дума)и той не иска да ги поздрави дори като ги види в заведението му...дали все другите са лоши,а той онеправдан..дали,ама надали

Ставаше дума, че приятелите му взели страната на Емануела, не за съпругата му.. така че с право Мартин се е разграничил от тях.

# 2 012
Може и за Емануела да е ставало въпрос, то няма друга жена, която толкова да го е обсебила ментално като че ли. И аз мисля, че има неща, неизказани помежду им, но и на двамата им е прекалено чалга в главата и вместо да си отделят малко време да изчистят ситуацията, те се хапят от разни трибуни. Незрели хора, не се съмнявам, че са се намерили. Колкото за приятелите от детството на Мартин, ние не знам защо са заели нейната страна. Обикновено хората се припознават и симпатизират на неща, преживени и близки на тях самите.

# 2 013
Този път продукцията надмина себе си - много приятно за гледане риалити направиха. Дори не можем да се изпокараме в темата. Много красиви на коктейла на Гетсби и освен това разговорите и приятелските съвети и подмятания между хора от различни лагери много ме кефят. Браво от мен на продукцията.
Малко постничко откъм Шри Ланка, но от мен да мине. То май там няма нищо специално за гледане, пейзажите не са нещо особено, поне тези, които до сега показаха, а и няма тюркоазени води.

И на мен много ми допадна вечерта с облеклото, маниерите, разговорите в стил "Великият Гетсби". Атмосферата беше друга. Всички изглеждаха по-приятно и стилно. Аз нямам толкова сериозен поглед върху предаването, но мисля, че е с добър рейтинг засега. Третият Ерген може би ще е съперник на Виктор май. Ще се разбере.

# 2 014
Марто какъв ерген е с две деца?  Ами момите?

ергѐн
Значение на думата ерген
Скрит текст:
мн. ергени, м. Разг.
1. Момък на възраст за женене. Вече е ерген.
2. Неженен мъж. Стар ерген. Остана ерген.
същ. умал. ергенче, мн. ергенчета, ср. (в 1 знач.).
прил. ергенски, ергенска, ергенско, мн. ергенски. Ергенска квартира.

мома̀
Значение на думата мома
Скрит текст:
мн. моми, ж. Разг.
1. Порасло момиче, девойка. Хубава мома.
2. Неомъжена жена. Остана си мома.
Езикът и възприятията се развиват.
То вече младежката възраст официално е до 29, като на някои места и за някои цели дори, е 35. Другаде може на толкова и внучета да дундуркат. Нещата са относителни.

Предаването търси да се адаптира към публиката си, защото 15 годишните са в тик ток, а публиката на предаването вероятно е от жени с няколко връзки или дори с разводи и деца. И така е не само в българския формат.
Виктор е млад, но какво от това...

# 2 015
Оставете женките, цял сезон ще ги коментираме, дайте някакво инфо за Васил. Какво работи, къде е учил? Каза 10 години в Лондон, онлайн търговия, реклама. Защо му е да става ерген?

Може вече някой да е отговорил и да сте коментирали, но не мога да ви изчета. Grin Доколкото разбрах от познати, наистина се занимава с реклама и заради това аз лично не бях изненадана, че умее да говори добре. Все пак в този бранш на маркетинг/реклама най-малкото трябва да имаш добър изказ. Не може да предлагаш на някой да му рекламираш негов продукт или друго, пък да не можеш да вържеш две приказки насреща. Joy

# 2 016
Никъде в разговора Мартин с АМ не казва че става дума за Емануела,но да допуснем че е тя жената на раздора и те са взели нейната страна, което е още по показателно ..дори и   хора,които не смятам че са от фолк средите (имайки предвид приятелство от деца и семейството на Мартин) да предпочетат скандалджийката пред "доброто момче"

# 2 017
Косара идва от заможно семейство и няма нужда да се пъне за 40-годишен “ерген” с две деца. Така че не е да е хитруша, а си знае цената и Мартин не й е в категорията. Нито Виктор. Да видим Васил…
Каква категория...? На онлайн бутикарка? Парите на семейството й? Защото диалектът й е като умерено изкарана от махалата.
И Мартин има пари.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:44 от Linda*kiss

# 2 018
Много е красива!!! Боже! Просто не знам как е обърнала внимание на Мартин??!!!?!?!

# 2 019
  • Out of the Mix
Може тя него да е оставила Rolling Eyes, защо трябва да е той? Ако цял живот е мизерувал зад гърба и с такива пръчки  може да и е писнало от него.
Има хора, такива като него не могат да изтърпят хубавото и качественото, сериозното, искат си друго. При все, че е Козирог и би трябвало да е ориентиран към нещо по-стойностно.
Така е. Аз не знам как са им се развили отношенията. Коментирах "оставил я".
С болднатото съм пряк свидетел и много добре знам. Hands Ok Hand
Не го знам какъв приятел и бизнес партньор е, ако въобще, или просто е "сложен" за параван, защото са навързани с мама, тате и някой друг, който трябва да контролира отблизо процесите.
Имам 1-2-ма познати, подобни на него ( Козирози, все до зодиите опираме), супер несериозни и разпиляни. Едвам ги издържам, но засега ги търпя, и добре, че не се налага често, какво остава всеки ден да вършим нещо, мега ще ме изнервят сигурно.

# 2 020
  • Sofia
Това ли е майката на дъщерите му?

…може и да е коментирано…
Вчера някакво клипче ми попадна на Виктор и Любомира в кола.Нещо се хилеха.Той каза,че нямал пари или си бил забравил портфейла…не разбрах дали рекламират нещо или е просто лигня…тя беше с изправена коса и прическа,доста по-добре изглеждаше косата ѝ така,отколкото перушинестата там.

# 2 021
Е, нали три страници се пише, че това е майката на дъщерите му!

# 2 022
Основния бизнес партньор на Мартин е Мони Щерев,който е кръстник на малката му дъщеря и са приятели от 25 години. Той беше във визитката на Мартин и ги казаха тези неща

# 2 023
Не разбирам това възторгване по бившата на Мартин. Наистина е красавица.
Обаче, обвързала се е с него след завършено образование във Великобритания, което със сигурност е по-добро в специалността Международни отношения, сравнено с УНСС. Ерген с влиятелни роднини. Ама, изобщо не е златотърасачка.

Били на почивка с дъщерите и Йоана. Аз не бих търпяла тъпо и ограничено момиче като любовницата на Мартин. Ама той плаща частните училища и образованието на Острова нали?

Да не споменаваме нелепите включвания в ИГ.

# 2 024
Не я знам въпросната жена как се изявява в инстаграм, но по отношение на мнението на LadyCharming предполагам, че не ѝ се е нравило да е в обща компания с любовницата на бившия си, но е предпочела да е там, да има поглед над ситуацията, вместо да оставя подрастващите си дъщери под наблюдението на непознат човек (деликатно казано). Доколкото разбрах, тя е била със сериозната си половинка. Може да са делили само общ хотел с Мартин и Йоана, това не значи, че са излизали по двойки.

Общи условия

Активация на акаунт