Отговори
# 75
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета това с яденето и на мен ми е проблем, но на мен все плодове ми се ядът и разни сокове, салати такива неща, нещо месо и готвено  Sick, но за слади4ко да не говорим не мога и секунда без него
за болките и аз ги мам доки каза 4е е нормално особено за първа бременност, били сме с по тесни тазови кости  Joy така си мисли той аз какво дупе си имам, ама Щом е казал
за кремовете си купих специално олио против стрий за бременни на ROC супер съм доволна прави кожата страхотна една такава гладка хидратирана прили4а ми някак си на по еласти4на и ухае страхотно, даже не ми става лошо от уханието, за разлика от парфюмите  #Crazy
днес бяхме на ехо, много сме по дълги от нормалното, но за сметка на това и много по малки, не знам малко се притесних, освен това е такъв бяс така се мяташе 4е два го измериха, 4ак доктора се у4уди 4е толкова много шава и реши 4е е на нервна по4ва и сега трябва да бъда по спокойна и да не се ядосвам и изнервям за каквото и да било, да се разхождам, но в никакъв слу4аи да не се натоварвам, след 20дни сме пак на извънредна ехография дано сме пораснали защото не знам   Praynig

# 76
Здравейте и от мен, чак сега виждам новата тема.)))
Терминът ми е за 15.10, първо бебче, все още не знаем пола.)))
До сега не ми е прилошавало и се чувствам отлично, все още нямам коремче но и то ще се появи.))

# 77
  • Пловдив
Здравейте,
Mirama, добре дошла! Сигурна ли си за термина, защото по линийката ти излиза 9 октомври.

Аз да споделя какво е положението след днешния преглед. Бебо отговаря точно на датата на забременяване, която давам. При мен проблемът е, че датата на последната менструация е началото на декември и никой не иска да повярва, че съм имала толкова късна овулация. Аз съм с доста дълъг цикъл/нередовен с други думи/  и при първата си бременност забременях на около 40-тия ден от цикъла. Явно съм някакво чудо на природата  Laughing Иначе бебчо/или бебка както си мисля аз/ е доста по-спокен от първото ми зверче. Движи ръчички и крачета бавничко, а синът ми на тази възраст подскачаше като топка  Joy
Това е от мен засега. Ааа и да не забравя - днес е първият ми ден, в който се чувствам добре и не ми се гади, дано да е началото и да съм в добра кондиция занапред.

# 78
здравейте, мам4ета
поздравявам новите попълнения в редиците ни  Hug Hug Hug
да се включа и аз в тона на оплакванията - и аз имам болки в кръста и ниско долу в гърба, когато се преуморя. дано да не се задълбочи проблема (защото имам Бехтерев). ще гледам да си по4ивам пове4е... ако мога
а да знаете колко нездравословно се храня - не мога де се позная. трябва да си наложа дисциплина, че скоро ще се пръсна. но какво да правя, когато лошото ми отминава само ако си напълня стомахчето с вкусотии... newsm78
лека нощ и да спите в кош Grinning Grinning Grinning

# 79
Здравейте мами и от мен  Hug
Аз тези дни се ми се яде ама гледам не съм сама, за болките какво да кажа се нещо ме почуква се нещо ме стяга и аз съм една паника направо незнам. Купих си днес едни хубави чехлички точно за летни разходки и ще ми е много удобно с тях да си ходя само остава да тръгна на разходки, че малко множко ни мързи с мъничето  ooooh! Айде лека нощ да спите в кош и да се пазите   bouquet
А къпих си крема на Дева ама малко много гъст и не ми харесва я кажете нещо дружко ако знаете  newsm78

# 80
  • София
Момичета, привет и от мен от Китай. Едва сега намерих време да погледна какво става из бг-мамма и гледам: увеличили сме се, почти всички вече не повръщат Peace

За болки, аз нямам, даже вчера се чегувах, че тук от толкова работа забравям, че съм бременна и се стряскам от втренчените погледи на китайските ми колеги в корема ми.
Пътуването мина много леко, дългият полет го проспах почти целия - за късмет бяхме двамата с мъжа ми на 3 седалки, аз си легнах както си трябва  Simple Smile Е, после почакахме 7 часа закъснение на полета Пекин - Далиан, но това е друга тема на разговор, там вече на летището се чувствах гадно и изморена.

Silwerarrow, на мен ми личи вече доста, направо си изглеждам бременна. Но кога и колко проличава е строго индивидуално за всяка жена. Принципно ако си 155 см и 40 кг, ще ти проличи много бързо, понеже си дребничка и матката си пробива път навън. Ако си 175 см се водиш едра жена, кокалите са по - едри и по - раздалечени, органите са по - големи, тогава матката се наглася "отвътре" между органите първо, после навън.
Освен това, на пълните жени им личи доста по - малко.
Освен това, зависи колко са ти стегнати коремните мускули - на спортистките им проличава доста по - късно и имат доста по - малък корем.
Освен това, зависи кое поред дете е - всяка бременност отпуска мускулите на корема, както и самата матка. При мен първия път пролича едва 5 месец (172 см на 62 кг), сега (172 см на 65 кг) ей го на - личи ми вече стабилно. Ще се снимам и ще кача снимка на тумбака  Heart Eyes

Иначе тук основно работя, изморявам се доста. Китайската храна не е толкова лоша, колкото си мислех от впечатленията си в България. Обаче никъде няма вилици  Crazy научихме се да ядем с пръчки ... е, почти де  Embarassed Гледам да не рискувам с морски деликатеси освен риба, че досега не съм яла понеже са ми много гадни. Водораслите им не мога да ги ям. Месо, което не мога да определя сама какво е, също не взимам, защото тук ядат кучета  Sick (повръщащите, извинете).

Откъм килограми не съм мръднала (в хотела има кантарче, ако е вярно, че все пак си е китайско  Mr. Green). Взех си и аз крем на Дева, комбинирам го с бебешко олио, засега поражения нямам, но то има време де ...

От България преди да тръгна си накупих дрешки - един анцуг с широк регулиращ се колан, едни дънки за бременни (ама май не уцелих точно мярката, вчера бях с тях и ги приповдигах непрекъснато, понеже май са ми широки; хубавото е, че са тънки и ще мога да ги нося лятото), един сукман (него си го уших всъщност, бях го поръчала преди забременяването, забавиха го безумно много, забременях, на пробата им казах да го оставят с потенциал  Flutter). Иначе блузи си нося старите, повечето са по тялото, още не ми е толкова огромен тумбака.

Ако някой си търси дрехи за бременни в София - аз понеже обикалях два дни - има за всякакви стилове облекло в малкия ЦУМ на 3 етаж. На мен най - много ми харесаха дрешките на Фр. Нансен 29, срещу НДК. Магазин Дева в Младост също има интересни неща, но продавачката е ужасно нахална и накрая се разсърди, че не съм купила нищо. Там дънките са 55 - 60 лв, докато на Фр. Нансен са под 50 всички и на мен ми харесаха повече. В повечето от останалите магазини или цените са безумни, или пък дрехите на нормални цени са просто едни чували (първият път носих такива дрехи, въпреки че изглеждат ужасно и бременните приличат на слоници с тях, сега не, благодаря).

Повече няма да ви отегчавам, поздрави   bouquet

# 81
Здравейте, да се разпиша и аз и хуквам на работа.
Rally събирай впечатления и снимки и като се върнеш ще чакаме да ги видим и чуем.
Мен също ме боли кръста или по-точно ниско долу към опашката и си мислех, че е от това, че цял ден съм седнала на работа и нямам никакво движение, ама май си е от бременността.
Досега не съм повръщала нито веднъж и май тези неща ще ме подминат, дано.
Аз вече се мажа с кремчета против стрии на Chico Mama donna, скъпички са 45лв двата крема за коремче и гърди, а пък не миришат никак добре. Дано поне да вършат работа.
За храненето какво да кажа, сутрин баничка, след обед пица вечер нещо сладко горкото дете нищо полезно не може да хапне от мен. Ама хич не ми се ядат плодове.
Айде целувам ви всички. Ако открадна малко време през деня ще надникна какво си шушукате тук.

# 82
Забравих да се оплача. Имам едно много гадно парене в гърлото предполагам, че е от киселини. На някой случва ли му се и ако знаете как да се отърва от това пишете, че ще пощурея.

# 83
Забравих да се оплача. Имам едно много гадно парене в гърлото предполагам, че е от киселини. На някой случва ли му се и ако знаете как да се отърва от това пишете, че ще пощурея.
Явно само на мен все още ми става лошо и повръщам. Чувствам се много отслабнала.
На мен киселини ми се получават като хапвам ябълки и затова спрях да ги ям. Така избягвам паренето  в гърлото.
Четох по -горе , че ви се омазняват косите. Моята също, но аз смятах че е от смяната на шампоана.

# 84
На мен пък ми казаха да ям ябълки за да се махнат киселините. И да ям и да не ям резултата е същия. Чувствам се като огнедишаш дракон. #Cussing out

# 85
За съжаление милички от киселините отърване няма smile3511 за мен това беше най-гадното нещо от 2-те ми предишни бременности, за съжаление и сега ме почнаха. Гледайте да имате винаги газирана вода под ръка, помага за малко и се стремете да хапвате такива неща които не ви докарват ужасната напаст.

И аз да ви кажа налитам само на тестени неща - препечени филии, баници, пици.......само това ми се яде, но имам чуството, че ми поемат стомашните сокове и нямам киселини. Винаги съм обичала много кисело мляко и сирене,  сега се насилвам да хапна поне 2 пъти седмично, защото е полезно. Плодове и салата също хапвам насила, а преди бременността това бе основното ми меню. За риба да не говорим.......... Sick изобщо не мога да я погледна.

katalina  newsm68 развесели ме с твоята история, за жалост моя офис е на улицата с огромни витрини, та ако заспя ще бъда интересна гледка rotfImbo, но приятелката ми с която бременеем заедно и е учителка , преди няколко дни задремала както си стояла на катетдрата Laughing Laughing Laughing

Mirama  добре дошла  Hug, леко и приятно бременеене тук с нас!

rally дано ти остава време от работа да снимаш  photo и трупаш впечатления, че да разказваш после

Сега ви оставям , да поработя, но ще ви следя изкъсо  smile3503 smile3521

# 86
Здравейте,
Mirama, добре дошла! Сигурна ли си за термина, защото по линийката ти излиза 9 октомври.

Ами то така излиза, но лекарката уж смята и така го измисли, че ще е 15ти.))) Но може и да има грешка.)

# 87
Здравейте да се разпиша и аз  Mr. Green
Рали, много се радвам че се чувстваш добре и че пътуването ти е понесло. И аз се нареждам на опашка за снимки  Hug
Мирама добре дошла при нас, супер е че още се увеличаваме.Леко бременеене и зладко здраво бебче през октомври
Мими, Маграт Чеснова съжалявам за киселините, последното което чух че помага е чай от лайка и копър или шоколад. Ама май при всеки е различно, както с ябълките и мазните храни - при един помагат при други вредят  newsm78
За храната пак извадих късмет, защото си умирам за пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти и разни други здравословни неща. Единствения ми грях че сутрин закусвам с тестени неща но пък като хапна сутрин и до обед не огладнявам въобще.

Мами от Варна кажете къде са магазините на Чико, че май ще взема да си взема и аз кремчето. Сигурна съм че съм минавала 100 пъти покрай тях ама на пусто като не мога да се сетя  ooooh! Сега ползвам на Ейвън ама той по принцип няма голям ефект камо ли сега.
Хайде до скоро и без  Sick
Прегръщам ви  Hug

# 88

Mirama  за термина, мисля че на линийката излиза с 1 седмица назад т.е. навършените седмици, защото аз съм в 14-та седмица, а на линийката ми излиза 13-та

но пък...... сега погледнах ти си 7 дни след мен по линийка  newsm78, а моя термин е 1.10, дори доки каза 30.09., но аз съм сигурна, че ще се роди през октомври бебо, та би следвало и твоя термин да е 7- 8 10 newsm78.

mimeto_iv ей как ти завиждам благородно за полезностите дето ти се хапват!!!

Аз само боклуци ям newsm34..............а съм си дебелана 92 кг на 176, направо не ми се мисли какво  Animal Pig ще стана.

И аз си купих някакви бременни дрешки, че противно на твърденията, че на едрите жени не им личи, бая коремче вече имам бременно и всички се цъклят срещу него! Като пристрастена към пазаруването в интернет си купих едни дънки от ДаНет, кото са много готини и мекички, но размерите им са доста по-големи от тези в посочената таблица, та ми висят страшно newsm09, имайте го предвид, ако пазарувате от там! купих си и малко бельо за бременни , пак от там от което съм много доволна, а етикета на бельото е Дона Балона!!!! newsm62

Luz Simple Smile благодаря!  afwitch Макар, че с моите габарити и бохемско отношение към живота май Леля Гита Ог трябваше да избера  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 12:00 от маграт чеснова

# 89
  • София
rally чакаме снимки, когато се прибереш  Hug
mimeto_iv кремчета продават в почти всички магазини за бебешори и по аптеките. Имайки предвид, че прекарвам половинита година във Варна и аз в момента не се сещам за специализиран магазин.
Леле, май само аз съм напълняла с цели 6 кг. Тръпки ме побиват като знам колко още остава.
Днес съм на доктор, ще пиша довечера. Чао за сега  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт