Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 21 982
  • 405
  •   3
Отговори
# 315
Благодаря ви много за отговорите 😊

# 316
здравейте, имат ли някакви координати на доц.Романски да споделите или да ми пратите?

# 317
здравейте, имат ли някакви координати на доц.Романски да споделите или да ми пратите?

r.romansky@gmail.com

# 318
Здравейте! Обмислям корекция на бюст, само повдигане, без импланти. Гледах снимки в Инстаграм на операции, правени от Войнов. Обаче през сайта ми даде час за консултация за 19-ти декември, а за 2026 г. пък изобщо няма часове.  Това ми се струва странно, а и ме кара да се чудя кога ли ще ми дадат час за операция изобщо. Не намерих много коментари като цяло, затова реших да пиша в тази тема (макар че той май не е от предпочитаните за слагане на импланти).

# 319
  • София
Ако става въпрос за д-р Първан Войнов, имам отлични впечатления от него като човек. Като професионалист не мога да кажа, защото по времето на моята операция той асистираше на доктор Хатър, аз бях при нея, т.е. не ме е оперирал той. Привърженик е на естествената визия по мои впечатления.
Аз бих му писала в Инстаграм или ФБ.

# 320
Да, за него става въпрос. Благодаря за идеята.

# 321
  • София
Сега проверих, пазя му още телефона, ако не се свържеш във ФБ или Инстаграм ми пиши да ти дам номера му.

# 322
Здравейте. До сега само чета мненията ви, без да съм се включвала в разговор. Положението ми е следното - 1.60 съм висока, нормално телосложение, винаги съм била с малки гърди, но стегнати и добре оформени, нооооо след две деца и 4 години кърмене без спиране между децата можете да си представите каква е гледката 🙈🙈🙈. Загубиха обема си, буквално са празни и увиснали. Стандартния метод за увеличаване на бюста го оставям като последен вариант, защото първо се страхувам от тези импланти, второ възстановителния период ме притеснява. От извезано време наблюдавам метода MIA Femtech, някой запознат ли е по-отблизо с него и какво мнение имате вие за него?

# 323
На мен не ми е много ясен този метод, но ако имате увисване трябва и повдигане. Само с импланти при птоза резултатът никак не е добър, а доколкото разбирам с този метод май се слагат малки импланти.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 21:31 от Чи лу

# 324
Да, да. Един до два размера максимум се увеличава 
На мен не ми е много ясен този метод, но ако имате увисване трябва и повдигане. Само с импланти при птоза, резултатът никак не е добър, а доколкото разбирам с този метод май се слагат малки импланти.

# 325
  • Sofia
Снимките "преди-след", които видях в първия сайт, който ми излезе, хич не ми харесаха. А и пак имплант, нова технология, която не се знае в годините как ще се изроди...

# 326
Имате право, за това какво ще стане след някоя и друга година, спор няма.
Снимките "преди-след", които видях в първия сайт, който ми излезе, хич не ми харесаха. А и пак имплант, нова технология, която не се знае в годините как ще се изроди...

# 327
🌷Момичета, направих моята втора операция - смяна на импланти.Бях ви писала преди месец с питане дали някоя от Вас има мнение за д-р Евгени Василев.
Истината е, че всичко премина чудесно.
Бях 1 ден в реанимация и още в същия ден станах да се раздвижвам, казаха че е рано, но аз държах.
Следващия ден д-р Василев ми смени превръзките и ме изпрати да си ходя вкъщи. Предупреди ме, че ще вдигна температура - така и стана (имах 38.5). Цяла нощ се преобличах от потене. Следващия 3ти ден пътувах в съседен град за концерт на дъщеря ми. През цялото време след операцията не съм усетила замайване или умора.
Днес съм 4ти ден и пиша този пост. Никаква болка нямам след напускането от болницата, освен нормално слягане и бълбукане в гърдите. Нося си стария сутиен от първата операция Triumph Triaction, но ми се струва че е хлабав и не ми е стегнат
(първата операция д-р Кънев ми каза да не слагам нищо, но аз го купих въпреки това), първите ми гърди бяха адски раздалечени —> ето ги:

сега искам да ги събера.
Моля дайте ми съвет, какъв сутиен да взема в налачото, дори да се много стегнат, без значение.
Съвсем скоро ще кача новият резултат, дано успеят да се съберат сега 🙏🏻

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 12:59 от Ivka5522

# 328
# 329
Благодаря, ще погледна после като ходя до мола

Общи условия

Активация на акаунт