Избор на телефон - 3 тема

• 20 763
  • 536
  •   2
Отговори
# 525
  • Асеновград
Международната версия, доколкото знам, не е пусната още. Може и да греша.

# 526
Здравейте! В момента съм в голямо чудене кой телефон да взема - Samsung Galaxy S25, S25+ или Ultra. Ще ъпгрейдвам от А52s, служеше ми вярно досега, но вече взе да забавя някои процеси и ми се иска да го сменя. Четох, че в reddit някои имат проблем с камерата на S25 и S25+ - не фокусира добре или не изкарва добре детайлите. Иначе първоначално се бях насочила към S25+, но взех да се чудя дали да не пробвам Ultra.

# 527
за камера s25 ULTRA. вече между другите два само разлика в размера. всичко е до цена - преминавате от среден А клас на S класа флагман. ултра е най голям като размер, но и най добре като камера и батерия
процесорът е еднакъв и на трите модела.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 16:44 от pirin2019

# 528
  • в 1001-та нощ
Ултра, разбира се 😊

# 529
Здравейте, търся мнение за Flip и Fold моделите на Samsung. Има ли сред вас ползватели на някой от двата модела? И издържлив ли е този екран ако телефонът се ползва доста през деня( разтварянето и затварянето няма да е малко)? Въобще всякаква информация ще ми е от полза.

# 530
Здравейте, търся мнение за Flip и Fold моделите на Samsung. Има ли сред вас ползватели на някой от двата модела? И издържлив ли е този екран ако телефонът се ползва доста през деня( разтварянето и затварянето няма да е малко)? Въобще всякаква информация ще ми е от полза.
Като начало виждала ли си ги на живо? На мен тази вдлъбнатина не ми харесва.

# 531
И се на набива веднага като погледнеш екрана.

# 532
Като начало виждала ли си ги на живо? На мен тази вдлъбнатина не ми харесва.
Виждала съм ги. Но не за това беше питането ми.

# 533
  • София
Някой търсил ли е Samsung  до 1000лв, с максимално добра камера?

# 534
Скрит текст:
Наскоро си взех Iphone 15 точно заради камерата. Вчера бях на едно събитие и всички колежки искаха да ги снимам с моя телефон Grinning
Приятелка има 15 и 17 - най-новият, дойде си от Америка с него, ами разликата между това двата как снимат е направо .. брутална. Паказа ми нагледно. Аз съм потребител на Андроид, но от известно време се замислям дали да не си взема ябълката - изглежда доста удобна и с много топ качество.

Самсунг - имам горчив опит с тях и не посягам към тази марка.
Аз наистина не разбрах кой телефон снима най-добре... Много ми е важно, защото също ще взимам iPhone.
Благодаря предварително Simple Smile

# 535
Всеки модел снима по-добре от предишните.
Няма "най-". За всеки е индивидуално и всъщност качеството на снимките зависи в голяма степен от задтелефонното устройство.
На мен снимките не са ми важни и с един и същи телефон двама човека правим снимки на един и същи кадър с различно качество (моите са зле).
Но и аз виждам, че качеството на моите снимки с iPhоne 11 и iPhone 16 е от земята до небето, въпреки, че не се старая.

# 536
  • Пловдив
Всеки модел снима по-добре от предишните.
Зависи. Дъщеря ми е с 13-ка, аз си взех 15. Ами портретните снимки с нейния ми харесват повече. По-истински са. При всеки следващ модел, все повече навлиза ролята на AI, което мен лично започна много да ме дразни. Особено андроидите така ти променят лицето, че не можеш да се познаеш. Но ако снимаш повече природа, забележителности - най-новите модели наистина създават картички.

Общи условия

Активация на акаунт