Избор на телефон - 3 тема

• 20 905
  • 541
  •   1
Отговори
# 540
Камерите на А серията на Samsung отстъпват като качество на тези на флагманската S. Както са ви посаветвали в предходно мнение миналогодишния Samsung S24 FE е изборът. Не отстъпва почти по нищо на тазгодишния Samsung S25 FE, а разликата в цената е осезаема. И двата имат анонсирани 7 години софтуерна подръжка т.е. към сегашния момент Samsung S24 FE има още 6 години.

Ако искате добре снимащ добре андроид с дълга софтуерна подръжка може да погледнете и Google Pixel 9a и Google Pixel 9  в немския амазон. Миналогодишни модели отново със 7 години софтуерна подръжка, добри камери, малко по-скромни процесори що се отнася до игране на тежки игри. Pixel 9a е entry-level, докато Pixel 9 е с повечко екстри. Добре е да се знае, че при Pixel-ите Pro моделът има допълнителна телефото камера с три пъти оптично увеличение, докато тези двата не.

Китайските марки също имат телефони които снимат добре, примерно миналогодишните Xiaomi 14T и по-скъпия Xiaomi 14T Pro. Обаче софтуерната им подръжка не е толкова дълга, а тазгодишните наследници Xiaomi 15Т и Xiaomi 15T Pro са над 1000 лв.

# 541
Цял ден загубих в търсене на телефон, който да ми върши прилична работа поне за срока на гаранцията. От доста време си тровя живота с една Nokia G22 и ме е страх да не направя отново лош избор. Дали този модел е приличен, като изискванията ми са само добър звук, NFC, 5G и скенер за пръстов отпечатък:

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 5G-GREEN/p/506508
Повече пари = по-голяма вероятност да го ползваш без проблеми, защото хардуерът му е на по-високо ниво(по-мощен).
С този не би трябвало да имаш проблеми близките 2 години, че и повече. И един от малкото на Xiaomi с eSIM.

Общи условия

Активация на акаунт