Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 696
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Най-много комплименти получавам досега за Fleur Narcotique и за Tilia. Версията на Martin Lion на  Fleur Narcotique засега ми се вижда най-добра. Пробвала съм на Заг Зодиак и Le parfume. Засилих се сега да си поръчам още Зелена липа/ Tilia от Гиза и греда, няма го вече. Дали ще се появи отново? Много ми харесва, в топлото се разгръща много красиво и постоянно ме питат с какво съм се парфюмирала.

# 526
Дали някой направи имитация на "Angel Fantasm" на Mugler?

# 527
Я ми кажете, тези от вас, които имат Зелена липа на Гиза - трябваше ли да отлежи в началото, избиваше ли гадна нотка, която после да е изчезнала?
Днес имах брутално преживяване с този парфюм, разносих го за първи път, като още с купуването направих няколко фъс. Иначе всеки ден се опиянявах с капачката, но не съм пръскала. Днес пръскам на кожа...първите 15 минути е уникално блаженство...и после...реших, че от колата ми изтича бензин, взе да ме задушава миризма на бензин, докато разбера че идва от мен...отивам на работа, питат ме на какво мириша, кола ли съм ремонтирала... измих се където се бях пръскала, но съм направо в шок Disappointed Relieved

# 528
  • Пловдив
Изобщо не ми мирише на бензин. Само на чисто, зелено, на липа и изобщо чудесно. Ако няма да го ползвате, насреща съм! Моят е разреден от масло, не съм го чакала да узрее, нямах търпение да го нося.

# 529
Ох леле..къде ми трябваше да виждам сега тестерчетата от Мартин Лайън...Освен цветето, за което ме инфлуенснахте Simple Smile ми се иска да пробвам и други техни..и ще поръчам.

Да,да и аз се опасявам ,че ще започне поръчване след като ги видях Grinning

# 530
Здравейте ,има ли имитация на Libre от Рефан в наливните им или капсулованите?Кой е най подходящият им за лятото които сте ползвали🎀

# 531
Здравейте! Доколкото прочетох в първия пост, най-добрата имитация на Trussardi - Donna е на Заг. Някой може ли да ме ориентира кой номер е, не успях да открия актуален каталог.

# 532
# 533
Да ,Либре на Рефан е супер

# 534
Така, моля модератор, администратор и който там трябва да ми наложи бан и да нямам достъп до темата. Вчера прочетох за мостри от заг, първоначално не открих къде се продават, но хрътката рови, рови и намери. И ...лошо 🤣 Поръчах devotion, защото прочетох, че е хубав на заг, lost cherry, guidance (защо ли ми е като си го направих от гиза 🤦🏼‍♀️), narcotic fleur 🤷🏼‍♀️...това е още една необяснима мостра, при положение, че на МЛ вече спечели и сърцето и душата ми. Ии още едно, мисля intense cafe. Дано са хубави 😁

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 10:48 от *Penny*

# 535
Моето Наркотично цвете пристигна, доста сладка опаковка има, докарва класа някаква, давам точка за това Simple Smile

Ароматът...силно ми напомня на арабските Shahd и Celeste, гледам им пирамидите и сравнявам, но не би трябвало да има такава прилика, а тя за мен е над 90%...Чакам да видя как ще се развие на кожата ми, но до момента ми е все едно съм с Shahd. Ако не е станало ясно до тук дали ми харесва или не, ще кажа, че продадох двете арабчета с радост...Изморяват ме толкова наситено цветисти аромати, ако и да са красиво направени, просто са ми като плесница по сетивата. Ако някой има интерес, нека ми пише Simple Smile
Хубавото е, че имам повод за нова покупка Bowtie

# 536
Penny, къде са тези мостри на Заг?

# 537
Cafe del mar, явно версията на Мартин Лион не е направена добре,щом ти мирише на Shahd....Не би трябвало да е така....Да,парфюма е странен,но се усеща осезаемо Личи,а не жълти цветя...Аз щях да взема по-скоро версията на Гиза да пробвам....

# 538
Сега се прибрах и ще измия едната си китка, ще.пръсна Shahd, оставих си малка отливка преди да го изпратя...И ще споделя после. Макар че, и без да правя сравнителния тест, за мен са идентични, като Цветето категорично е по-меко, вече 4ти час стои красив ароматът и някак си, омеква, докато Shahd на моята кожа се държи като цветист наглец от началото до края, седи си плътно, тежко и ярко. Признавам, че трайността на Цветето ме изненада приятно, мисля, че спокойно се изкарва деня с 2 фъс.

# 539
  • Deutschland
Здравейте ,има ли имитация на Libre от Рефан в наливните им или капсулованите?Кой е най подходящият им за лятото които сте ползвали🎀

Имала съм капсулован на Рефан и наливен на Заг и бяха страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт