Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 698
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Набързичко минавам да споделя откритие на тема "боди мист"(специално към Каролин Heart )
Тези двете са абсолютно тотално идентични (с голяма разлика в цената и съотношение спрямо количеството), за трайност засега не мога да кажа, но скоро ще:

# 136
Womens secret precious elixir в темата назад беше много хвален и превъзнасян.
Пробвах го в ДМ и никакво усещане за нещо уау +никаква трайност.

# 137
След днешния  ни "спор" за шлейфове реших да поръчам няколко тестери от заг по 5мл.
Варяции на Ebra Pura (по ваш съвет),  my way,Chloe,black orchid, be delicious,womanity.В някой гледах да има ванилия и мускус,че някъде четох,че тези две съставки правели шлейфа. А други на сляпо по съставките ги щракнах в количката.
Ще кажа мнение

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:06 от Angelima

# 138
Искам да похваля този препарат за петна - Perilis Препарат за петна Spot Cleaner. Работи безотказно за всякакви петна, без да поврежда тъканите и цветовете им.  Спасявала съм дрехи с мазни петна, от мастило, маркер, акварелни и темперни бои, трева и много, много други......  Напръсквате петното и леко търкате, може да повторите пръскането, след това изчаквате малко и даже да има лек остатък от петното, като се изпере в пералнята, не оставя никаква следа. Преди да го открия този препарат изхвърлих почти нови дънки на дъщерята. Някаква химикалка беше протекла в раницата и тя без да разбере я сложила  на гърба, от там петното пропило на дънките. Ползвах най-различни препарати, които свалиха цвета на дънките, но петното остана и отидоха в кофата.
Някой ми похвали този препарат и от години само него ползвам. Не се е случвало някое петно да не се махне.

# 139
  • Варна
А да ми влиза в личното пространство с воня на пот е допустимо,тъй ли? Ай,моля ви се ....🤣
Хахаха, но още му е рано за този "парфюм", още е хладно. Макар че вече се усеща при някои хора добре отлежал и узрял "ароматът", бая втасал Grinning
Мое фърля за месеца 100 кинта за цигари и още 200 за пиячка, водата му била скъпа, къпел се веднъж седмично. Парфюмът бил за пед*ли и месечно му струвал колкото да се напие порядъчно пред кварталния магазин за вечерта.
Днес разхождах авентуса на JFenzi. Много хубав, но определено поне двойно по-нетраен от версиите на Камея и Парфен, които имам. Но за цената си, особено за тестерче бутилка, си е бижу. На всеки 3-4 часа(аз много време изкарах навън все пак) иска по малко подновяване.

# 140
Искам да похваля този препарат за петна - Perilis Препарат за петна Spot Cleaner. Работи безотказно за всякакви петна, без да поврежда тъканите и цветовете им.  Спасявала съм дрехи с мазни петна, от мастило, маркер, акварелни и темперни бои, трева и много, много други......  Напръсквате петното и леко търкате, може да повторите пръскането, след това изчаквате малко и даже да има лек остатък от петното, като се изпере в пералнята, не оставя никаква следа. Преди да го открия този препарат изхвърлих почти нови дънки на дъщерята. Някаква химикалка беше протекла в раницата и тя без да разбере я сложила  на гърба, от там петното пропило на дънките. Ползвах най-различни препарати, които свалиха цвета на дънките, но петното остана и отидоха в кофата.
Някой ми похвали този препарат и от години само него ползвам. Не се е случвало някое петно да не се махне.

Имам го този препарат, ще пробвам и с него. Благодаря за подсещането Flowers Rose

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 10:28 от Bichito

# 141
Ей 😃 какъв прекрасен завършек на дискусията с очарователно чувство за хумор, реверанс от мен D-frag. А иначе по темата т.к. изпатила се спрях да купувам имитации ( само Гиза оставих и в редки случаи заг) та почнах и аз да залитам по арабелки и открих едно съкровище Lattafa pride peace & love, не стига че бутилката е уникална ами и еликсира вътре е страхотен и много траен. За мен е много по красив от захаросания карамел eclair , musamam intense също е много красив, но по тих

# 142
Искрено ме разсмяхте това с "потният "парфюм е запазена марка,не е за всеки.Grinning

По повод арабелките тия дни поръчах една,
Чакам това, като дойде ще пиша.

# 143
Видях, че в списъкът на Гиза са качили новите аромати и яко понапълних кошницата Relaxed... и колежките също зарибих. LaughingLaughingLaughing Повечето аромати ще са на сляпо, тъй че ме очакват изненадкииии Purple HeartGreen HeartYellow Heart

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 10:43 от Bonbonche

# 144
Аз търся в Гиза и The moon тестерчета по 5,10мл,нo не намирам. В Заг и Камея има и са ми много полезни.
Наистина ли няма или аз не ги намирам?

# 145
  • София
Тъкмо и аз мислех да пиша за новите попълнения на Гиза. Със сигурност ще взема имитацията на Devotion. Имам отливка на оригинала, но трайността е плачевна. Със сигурност на Гиза ще са по-трайни. Какво друго ще ми препоръчате да пробвам? Имам Клонинг на Еклер,който ми е доста траен и него мисля да го пропусна. Замислям се за Grand Soir, но нотката на лавандула ме притеснява.
Мисля обаче да изчакам, защото в списъка имаше и други предложения, които не са публикували още, най-вече Tilia 🩷Оригиналът е зашеметяващ 😍

# 146
Ами гореспоменатия Ерба Пура например, трайност, шлейф ще те усещат през две пресечки 😂
Хората, които толкова държите парфюмът ви да оповестява за на вас не си ли давате сметка, че това което харесвате вие може да е неприятно за другите?
Ами, хайде ние да си преценим какви парфюми искаме да носим! Тази тема е точно за това, а който има нещо против, това си е лично негов проблем! Съжалявам, че съм по-рязка, но не ми е приятно някой да ме кори, особено непознат/а и то за това, че харесвам парфюмът и да е шлейфов и да се усеща. И аз не харесвам миризма на мръсно и спарено, но никой не ме пита и не ми иска мнението. Така че, моля без подобни коментари в ПАРФЮМНАТА ТЕМА!

# 147
Ако платът се е набръчкал, то това значи, че вероятно има еластични влакна, които са се променили/развалили от нещо в парфюма.
Не пръскам никога върху дрехи, най-малкото рискувам мазно петно като съм на вратата да и аха да изляза.

# 148
Щом набръчква плата,представям си какъв токсин може да вкара в кожата….

# 149
Не, може да се случи от масло, алкохол.Все пак парфюмът не е предназначен за тъканите.Ина фини влакна, коприна да кажем, които трябва да се третират внимателно дори на каква температура се перат, с какво, как се сушат даже.

Общи условия

Активация на акаунт