Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Покрай абсурдът "за и против" шлейфа на парфюма забравих да кажа това, за което влязох тук, а именно: разнасям (надявам се със солидно количество и качество аура около себе си) Hypnotic Poison на Aristea. Много е добър, вкусен и пипнат. Мисля, че само този на D&P го бие. Но, дори и това вече не съм сигурна, защото много отдавна съм го ползвала в тази негова версия. Много съм щастлива, защото това е един от най-любимите ми парфюми! И като съм на тема любими парфюми, дали наистина Loris предлагат Dolce Vita? Аз не видях друга марка да го има.

# 151
В grand soir не усещам силно лавандула, даже почти не усещам. Имам го в арабски вариант и на дегаже, като от 2та арабският е една идея по траен. Не са особено трайни и 2та. Grand soir и smoking hot за мен са с мъжки уклон и ми носят сходен вайб.

# 152
Може ли да споделите повече за Grand Soir на Дегаже? Чудя му се от известно време.
Много харесах Gentle fluidity silver MFK от Заг, но Gentle fluidity Gold определено не, та сега съм на 50/50 за други аромати от MFK

# 153
На дегаже го имах от 1година ,така че е отлежал. Има нещо общо с оригинала , но много нетраен, като го напръскам не усещам сриртно начало, но веднага попива в кажата, не усещам да има масла. За скромната цена нямам и кой знае какви очаквания. Днес реших да го изпръскам по дрехите и там не се задържа особено. Пробвайте на Гиза, може да е по -добре.
Иначе като аромат , сезонът му за мен е есен и сега в това мрачно време става.

# 154
  • Варна
Моят Grand Soir също е от Дегаже. Обаче трайността и излъчването са си прилични. Партида от 2 години поне и помня, че миналата пролет след поне 2 часа след нанасяне, минах покрай колежка в офиса и тя се завъртя и попита за аромата.
Може и да са го поразводнили обаче.
От любопитство ще си пръсна на китката сега, да видя резултата.

# 155
Здравейте ползвали ли сте имитацията на Рефан ,Light blue .И каква е разликата от наливните им в които добавят капки и тези капсулованите .Същите аромати ли предлагат и от двата типа?🫶🫶🫶

# 156
  • Варна
Моят Grand Soir също е от Дегаже.
От любопитство ще си пръсна на китката сега, да видя резултата.
И резултат: след 12 часа има доста прилична следа върху кожа. Дори в момента, докато тренирам и съм позагрял, още по-силно ухае.
 И много силно излъчване от ръкава на дрехата ми все още, само с едно нанасяне. Буквално мога да го причисля към отличниците по представяне.
Закусване, миене на съдове, от поне 40-50см ми се набива в носа.
Не искам да го рекламирам, може пък в по-новите партиди да е проблемът.

# 157
едва ли е до партида , по скоро е до кожа и усещане, затова всичко е субективно 😊

# 158
  • Варна
едва ли е до партида , по скоро е до кожа и усещане, затова всичко е субективно 😊
Аз съм по дъщия начин с Авентуса. Уж онзи ден носих JFenzi версията и ми се струваше не особено излъчващ и траен, а сега го усещам върху изпраната си риза Grinning

# 159
  • Deutschland
Здравейте ползвали ли сте имитацията на Рефан ,Light blue .И каква е разликата от наливните им в които добавят капки и тези капсулованите .Същите аромати ли предлагат и от двата типа?🫶🫶🫶

Капсулованите по принцип са с добавени капки. Може би не всички, но повечето. В сайта им би трябвало да пише. С редки изключения, предпочитам наливни с капки.
За Light blue нямам представа, не съм го ползвала от много години.

# 160
  • София
Ами, хайде ние да си преценим какви парфюми искаме да носим! Тази тема е точно за това, а който има нещо против, това си е лично негов проблем!
Да, идеологията Всеки сам си преценя! (даже за работи, които от столетия вече са "преценени"...). Народът масово забрави, че неговите права свършват там, където започват чуждите. Че е едно и също дали ще ме усмърти с миризма на вкисната пот или на така любимия на някого Хипнотик пойзън на 35°С..
И аз обичам силни аромати. Но винаги си правя труда да помисля къде ги нося и как може да са приети от хората около мен. Защото и тези хора имат правото да дишат, нали?

# 161
Аз лично от Рефан не съм май много доволна от към трайност... Ииии да ви се похваля днес ми дойдоха тестерчетата от Заг и варянта на wоmanity много ми харесва като аромат,нежен,различен, не сладникав,не натрапчив. Ще видим с шлейфа ще се справи ли, (уточнявам,че се надявам шлейфа да е нежен и галещ носа,за да не отваряме спорната тема пак) Търсех го като тестер в камея ,но няма ...излиза,че е имало, но към момента пише,че няма намерен резултат. Дали е спрян там?
Black orchid ми идва тежък на първи мирис.
Chloe е хубав и разпознаваем аромат и тук имам големи надежди за нежен шлейф.
На първи мирис ми  хареса и erba pura,от коментарите очаквах да е тежък,но не усещам такова нещо.
Имам си и тестерче варянт на  Aqua  allegoria mandarin basilica има ли нужда да казвам ,че го усещам доста цитрусов, мандаринен.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 12:55 от Angelima

# 162
  • София
Моля, кажете ми това колко мл е? Сложил съм запалката за ориентир.

# 163
Моля, кажете ми това колко мл е? Сложил съм запалката за ориентир.

Тестер ли е ? Aко да ,аз си поръчах тестер 5мл. ...Thinking Но така по снимка трудно да се прецени.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 14:15 от Angelima

# 164
изглежда ми на 10мл

Общи условия

Активация на акаунт