Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 36 587
  • 686
  •   1
Отговори
# 570
Аз бях решила да колекционирам и да не продавам нищо този път, но...когато попадна на аромат, който никак не е моят, някак си дори не мога да го гледам да ми стои сред парфюмите..понякога ги скривам такива, да не са ми пред очите, но пак изпитвам някакво раздразнение, че имам парфюм, който мразя..  и тогава решавам да го продам.
Може би е грешка, мисля си, ако след година посегна към тях, дали бих имала същото отношение или вкусът ми ще е друг Neutral Face

# 571
според мен не е грешка , пробваш го в различни сезони и настроения и ако не е твоето го продаваш, друг да му се радва.
Ако след време решиш , че ти липсва ( което е малко вероятно ) ще си го купиш пак Simple Smile
или смяташ , че е грешка самото колекциониране ?

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:06 от jarkira

# 572
Имате ли впечатления от "Желание" (I want choo)  на Гиза? Аз ОТНОВО съм в умопомрачителна фаза и искам да изкупя всичко, ноо първо да посъбера малко мнения.
Спряла съм се и на: Молекула 01 Ирис, Панакота италиана и Бляк фантом. Ако можете да ме разубедите от тях, приемам 🤣. Е, приемам и окуражителни мнения де 🤣
И към наркотичното цвете се бях засилила, но се отказах. Това на Мартин Лион е Цветето. На Заг нещо не ми допадна. Та, така. Цялата съм в слух.
П.С. А, и май Ре хвалеше Kismet magic.... Амиии благодаря, горд собственик съм вече 🤦🏼‍♀️

# 573
  • Deutschland
На моята кожа Наркотичното цвете на Заг е като ония цветни парфюми на Евтерпа от младите ми безгрижни години. Силен, цветен, отровен направо, но нищо в него, което да ме грабне.

# 574
На моята кожа Наркотичното цвете на Заг е като ония цветни парфюми на Евтерпа от младите ми безгрижни години. Силен, цветен, отровен направо, но нищо в него, което да ме грабне.
А, чудесно. Не съм само аз значи. 🤣
Абе не е лош като цяло, ще си намери и той своето човече, ноо след Martin lion при мен просто няма шанс 🤣

# 575
Здравейте, някой да е срещал имитация на Olympea Blossom? Получих от размяна на Neness , но тях не ги намирам интернет пространството, така изглеждат

# 576
Панакота е хубав, ако нямаш достойно гурме в колекцията, това е приятно. Уж вдъхновено от Devotion, аз не мисля че имат прилика.

# 577
  • Стара Загора
Вчера ме питаха за някои аромати на Гиза и понеже не съм поръчвала от доста време, та реших да отворя каталога и да видя какво ново имат.
Някой с отзиви за My way Nectar? Почти се зарадвах като видях, защото си мислех за Ylang, но той е прекалено нов за имитация. 😊

# 578
  • София
Ако сте ползвали Kirke и Red Tobacco от Заг, моля за отзиви за трайност и интензивност.
Иначе ароматите като аромати познавам и харесвам много.

# 579
Ползвала съм ред Табако Заг и беше доста траен и хубав.

# 580
Имате ли впечатления от "Желание" (I want choo)  на Гиза? Аз ОТНОВО съм в умопомрачителна фаза и искам да изкупя всичко, ноо първо да посъбера малко мнения.
Спряла съм се и на: Молекула 01 Ирис, Панакота италиана и Бляк фантом. Ако можете да ме разубедите от тях, приемам 🤣. Е, приемам и окуражителни мнения де 🤣
И към наркотичното цвете се бях засилила, но се отказах. Това на Мартин Лион е Цветето. На Заг нещо не ми допадна. Та, така. Цялата съм в слух.
П.С. А, и май Ре хвалеше Kismet magic.... Амиии благодаря, горд собственик съм вече 🤦🏼♀

За мен Молекула Ирис е уникален аромат лесно се харесва и е точно за топлите дни. С Фантома нямат нищо общо той е унисекс по клонящ според мен към мъжката страна и не е за топлите дни по скоро за зимата силен е и по-особен не е за всеки вкус . Другия не го познавам.

# 581
  • Deutschland
Red Tobacco на Заг е страхотен. Няма да съжаляваш, ако го вземеш.

# 582
  • София
Вчера ме питаха за някои аромати на Гиза и понеже не съм поръчвала от доста време, та реших да отворя каталога и да видя какво ново имат.
Някой с отзиви за My way Nectar? Почти се зарадвах като видях, защото си мислех за Ylang, но той е прекалено нов за имитация. 😊
Разносвах Нектара няколко дни, имам го от зимата, но си го пазих за пролетта. При мен се държи доста добре, ароматът му е опияняващ и е сравнително траен.Правих и комбинация с него и My way на Рефан и си паснаха идеално.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:44 от ccveti

# 583
  • Сливен
Писах за Нектара,при мен е нетраен и много прибран,не го усещам изобщо след като се пръсна,ще пробвам да го комбинирам с My way на Парфен.

# 584
..П.С. А, и май Ре хвалеше Kismet magic.... Амиии благодаря, горд собственик съм вече 🤦🏼‍♀️
Не съм аз:))))))))) Аз съм фен на Khamrah Lattafa -те,чакам на новата да и падна малко цената и я взимам:)
Иначе Kismet magic също е много хубав,но Камрах ми е по-мек:)
Бих те отказала от Бляк фантом. на Гиза- не му е сега времето(така си мисля де).Силничък е,от типа на Kismet magic. Но ако пък той сега ти е ОК-взимай смело,страхотен аромат е.
Атомат на деня днес- Liam Lattafa и малко Porto Neroli Maison Alhambra -мириша страхотно на ментови смокини и нероли-чисто,свежо с лека сладост Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт